“ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ στη ΔΕΗ της Μεγαλόπολης”. H συμμορία των 3: Αβραμόπουλος- Tσιόδρας-Κοντοζαμάνης. Αποτέφρωσαν στο ορυχείο 100 εκατ. ευρώ, την περιουσία του Λαού. Ασύλληπτες μαρτυρίες: “Χρηματίστηκαν συνδικαλιστές, τα κουβάλαγαν νύχτα με φορτηγά”

Κοινοποίηση:
exofyllo1-4

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1862, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια Αλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

teaser1-4

 Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης 1-4 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

24_Psixi&Sarkab.indd

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους…

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΙΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΑΡΑΔΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΔΟΣΕΙΛΟΓΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ/ΚΝΕΣΣΕΤ … ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ

  2. Η Χώρα μας χρόνια τώρα, εκτός από ΛΑΔΙ, ΚΡΑΣΙ, ΜΠΑΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟ, ΕΒΓΑΖΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….
    Από το 1974 όμως και μετά, εκτός ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ και τώρα τελευταία ΤΟΥΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ που μας προέκυψαν μαζί με ΤΟΥΣ ΝΤΙΛΕΡ ΤΗΣ “ASTRAZENECA”, υπήρξε και ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΛΗΓΗ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ (σαν τις ακρίδες από τις 7 πληγές του Φαραώ) ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ.
    Μια πληγή, που ήρθε, για να χαλάσει και να κλείσει επιχειρήσεις, αφού ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΑ ενώ ΑΡΠΑΖΑΝ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ τρομοκρατώντας ακόμα και τους ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ (βλέπε ιθαγενή κάποιους τύπους σαν τον αξιότιμο κύριο Φωτόπουλο –που εποχής ΣΥΡΙΖΑ εξαφανίστηκε)
    Κάτι τέτοια κ@λόπαιδα που έλεγαν πως είναι συνδικαλιστές, ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥΣ που σε απλά Ελληνικά σημαίνει ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ και για ΠΟΙΟ ΣΙΚ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ, κουβάλαγαν νύχτα με φορτηγά ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ στο ορυχείο ΔΕΗ της Μεγαλόπολης ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ γνωστό τότε ΣΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΟΔΡΑ-ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  3. Ωραια φωτο της χοντρουλας σιχαμενιας αχαχαχαχα κουκλα ειναι.

  4. Ίδια εγκλήματα , με ίδιους πρωταγωνιστές , στην ίδια χώρα …

    1. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑΜΑΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΗΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΑΔΔΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟΤΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!

  5. Good night.
    Νιώθω τόσο μόνη μέσα στη σιωπή της νύχτας.
    Οι άλλοι κοιμούνται. Ο χρόνος περνάει αργά και μόνο εσείς μου κρατάτε συντροφιά.

  6. Το Τσιοδρα νεότερο. Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του.
    Εύχομαι να ζήσουμε άλλη μια Αβραμοπουλιαδα και να τα βάλουν στον κ@λο τους τα εμβόλια και τα προσκυνοχαρτια να τα κάνουμε χαρτιά υγείας.

  7. Εγώ νομιζα ότι ήταν ο Γαλανός αλλά ο Πρέκας ήταν τελικά ο πρωταγωνιστής.
    Το άσχημο είναι ότι τον είδα πως έγινε …
    Αλλιώς κούκλος ήταν κι αυτός.
    Ήταν μια εποχή που οι άντρες ήταν αρρενωποί και όχι Φουρθιωτισες

Comments are closed.