ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ… ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΧΕΔΙΑ! ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ, ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΘ ΚΑΙ “ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ” ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΕΣ Π@Π@ΡΙΕΣ!

Κοινοποίηση:
thessaloniki-paralia-leukos-purgos-koronoios

Πρόσωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις είπε στο Makeleio.gr ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του κατά τ’ άλλα χαμένου Ευάγγελου Βενιζέλου ότι καθυστέρησαν πολύ τα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη.

Η κυβέρνηση, άγνωστο γιατί, φάνηκε πως μέχρι σήμερα έκανε τα… στραβά μάτια μπροστά στον κίνδυνο που ερχόταν και τώρα τρέχει πανικόβλητη να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με έκτακτα σχέδια που δεν μπορούν πια να εγγυηθούν τίποτα.

Ένα τέτοιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Θεσσαλονίκη έθεσε σε εφαρμογή ο Βασίλης Κικίλιας όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με το σχέδιο, εξασφαλίστηκαν 43 νέες κλίνες ΜΕΘ-COVID έτσι ώστε να αυξηθεί η δυναμικότητα του ΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά, προστίθενται 8 κλίνες ΜΕΘ-COVID στο ΓΝΘ «Άγιος Παύλος», 10 κλίνες στο ΓΝΘ «Γ. Γεννηματάς», 10 κλίνες στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, 4 κλίνες στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, 6 κλίνες στο ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου» και 5 κλίνες στο ΓΝ Χαλκιδικής.

Οι χαμένες δωρεές και τα αμείλικτα ερωτήματα

Εδώ ακριβώς τίθεται το αναπάντητο μέχρι στιγμής ερώτημα σχετικά με τι έχουν απογίνει οι δωρεές εκατομμυρίων για ΜΕΘ από τους εφοπλιστές και τους επιχειρηματίες αυτής της χώρας. Πήραν σάρκα και οστά οι τόσο σημαντικές προσφορές τους; Τις αξιοποίησε η κυβέρνηση ή απλά τις ξέχασε στα συρτάρια; Γιατί αν είχε γίνει αυτό, ίσως και να μην είχαμε θέμα ελλείψεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται διευρυμένο σχέδιο αεροδιακομιδών από τη Θεσσαλονίκη προς άλλες περιοχές με διαθέσιμες ΜΕΘ. Επίσης, σε μια ύστατη προσπάθεια να καρποφορήσουν οι προκηρύξεις για ιατρικό προσωπικό στις ΜΕΘ, εξετάζεται από το υπουργείο Υγείας να δοθεί ως κίνητρο στους γιατρούς, εντατικολόγους, πνευμονολογίας, αναισθησιολόγους, αμοιβή της τάξεως των 3.000 ευρώ, για το διάστημα που θα υπηρετούν στις ΜΕΘ Covid-19.

Οι εντεταλμένοι και οι δακρύβρεχτες ιστορίες

Το πρόβλημα της στελέχωσης των ΜΕΘ είναι χρόνιο, ωστόσο στην παρούσα συγκυρία αναδεικνύεται δραματικά. Είναι ενδεικτικό ότι στο Σωτηρία, από τις 50 κλίνες ΜΕΘ που αναπτύχθηκαν με δωρεά της Βουλής, λειτουργούν σε πρώτη φάση οι 12, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό. Έχει εκδοθεί η σχετική προκήρυξη, αλλά όπως και σε προηγούμενες, η ανταπόκριση είναι χαμηλή.

Την ίδια ώρα, με την ίδια συχνότητα εξακολουθούν και εμφανίζονται στα συστημικά Μέσα διάφοροι εντεταλμένοι που δήθεν δίνουν συνεντεύξεις περιγράφοντας δακρύβρεχτες ιστορίες ανθρώπων που νόσησαν ή νοσούν από τον κορωνοϊό. Απαράδεκτες τακτικές που μόνο στόχο έχουν να ποντάρουν στο συναίσθημα του κόσμου και να συντηρήσουν το κλίμα τρομολαγνείας για να εξυπηρετούν συγκεκριμένες και στοχευμένες πολιτικές…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Κούλη μιας που έπιασες πάτο να ξέρεις ότι οι αναγνώστες του Μακελειό τόσα χρόνια μέχρι σήμερα δεν ψηφίζουν κόμματα της ΝΤΠ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και λοιπά κόμματα της θολοκουλτούρας και της Αριστεράς.
    Το κατάλαβες ψεκασμένε Κούλη μιας που εσύ και όλοι στην χούντα ΝΔ ΑΕ είστε στον πάτο και είστε οι μόνιμοι καρπαζοεισπράκτωρες του πλανήτη Γη.

  2. Αλήθεια, άραγε αν κάνουμε ντου στα νοσοκομεία, τι θα αντικρισουμε;μήπως άδειες κλίνες και άδεια κρεβάτια;λέω εγώ τώρα, ο ψεκασμένος…

  3. Πειτε μας που πανε τους μεταναστες! Δε γινεται αυτο….

  4. Σε ποιών συρτάρια έχουν “ξεχαστεί” οι δωρεές;;;

  5. Υπαίτιοι είναι τα κορωνόπληκτα τηλε-πρόβατα που έτρεξαν μαζικά να τεσταριστούν την προηγούμενη εβδομάδα με το ‘rapid test'(πιο αναξιόπιστο από το αναξιόπιστο PCR) και αυξήθηκαν τα θετικά τεστ -και όχι “κρούσματα”.
    Μόνοι τους δίνουν τα εργαλεία βασανισμού στους βασανιστές μας.
    Φυσικά ποτέ δεν θα ανακοινώσουν οι δικτάτορες-ρόμπες τον αριθμό ημερήσιων τεστ και το ποσοστό των θετικών επί των διενεργηθέντων τεστ. Ούτε το ποσοστό ασυμπτωματικών και νοσούντων.

    Αν γίνουν 100 τεστ Covid θα βρεθουν 3 ‘κρούσματα’.
    Αν γίνουν 1 εκ τεστ θα βρεθούν 30χιλ ‘κρούσματα’.
    Αυξήθηκαν τα ‘κρούσματα’;
    Όχι..3% και στις δύο περιπτώσεις..

    1. Πού να το καταλάβουν αυτό οι τετράποδοι ελληνέζοι που βλέπουν τουρκικά σήριαλ;

  6. Τι γίνεται με τη λογοκρισία στο Μακελειό; Σας έριξε καμιά σφαλιάρα ο Κούλης;

  7. ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑΦΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ…Α ΞΕΧΑΣΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΗΧΑ

  8. Την κυβέρνηση των αρπακτικών την ενδιαφέρει μόνο να πηγαίνουν τα χαρτάκια στα πουλημένα τομάρια τους δημοσιογράφους για να τους παρουσιάζουν ως πετυχημένους ενώ τα έχουν κάνει όλα σκατά. Κατά τα άλλα απλά αντιγράφουν την Γερμανία και τη Γαλλία και εκτελούν εντολές της Παγκόσμιας Τράπεζας για ανοιχτά σχολεία, ώστε να μην έχουν οι γονείς-δούλοι την έννοια των μούλικων και μειώνεται η παραγωγικότητά τους.

    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Η ΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΙΟ Η ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.

  9. νομιζα οτι ειχε πεθανει, αυτο το ανθρωπομορφο λιπος ζει ακομη;

Comments are closed.