ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΕΙΤΕ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΝΟΗΤΟΣ: Έχει σαστίσει όλη η χώρα με τον Μητσοτάκη!! «Τέρμα τα νταηλίκια κ.Ερντογάν» χθες βράδυ, «ανοιχτός σε συνάντηση» σήμερα

Κοινοποίηση:
mitsotakis-696x376

«Τέρμα τα νταηλίκια κ.Ερντογάν» χθες το βράδι, αλλά σήμερα στη συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός είπε ότι η Ελλάδα δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο των προκλήσεων και πως είναι πάντα ανοιχτός να συναντηθεί με τον κ.Ερντογάν! Και τα δύο μαζί δεν γίνονται και μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η τελικά η στάση μας έναντι της τουρκικής επιθετικότητας.

Για να προλάβουμε όσους σπεύσουν να θέσουν το ερώτημα «και τι θέλετε πόλεμο» να απαντήσουμε ότι υπάρχουν πάρα πολλά βήματα πριν φθάσουμε στον πόλεμο. Αν ο κ.Μητσοτάκης θεωρεί ότι έχει προβληθεί όπως πρέπει η τουρκική επιθετικότητα και κυρίως αν έχει απαιτηθεί όπως πρέπει από τους «συμμάχους» να πάρουν μέτρα τότε κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε παραχωρήσει όλη τη χώρα στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ και να διαπιστώνουμε ότι οι «φίλοι και σύμμαχοι» διατηρούν σταθερά ίσες αποστάσεις από το θύτη και το θύμα.

Ο κ.Μητσοτάκης ρωτήθηκε αν προτίθεται να θέσει το θέμα της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, ζητώντας να ληφθούν μέτρα εναντίον της. Η απάντηση του ήταν μακρά σε χρονική διάρκεια μόνο που …δεν απάντησε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Την στάση του Μητσοτακη την ξέρουμε, είναι η στάση του ΕΛΙΑΜΕΠ, στα τέσσερα δηλαδή

  2. Πιστεύει κανείς ότι πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ο Μητσοτάκης;;;;
    Πιστεύει κανείς ότι υπάρχει Ελλάδα ακόμα με την έννοια που όλοι γνωρίζαμε;;
    Ο Μητσοτάκης μίλησε σα να μην είναι πρωθυπουργός.
    Μίλησε σα να είναι κάποιος που μισεί τους Έλληνες γιατί ξέρει ότι τον έχουν απορρίψει και ότι και να πει ψήφο κι εξουσία δε πρόκειται να ξαναδεί
    Γι’ αυτό είπε με καντρεχεια τον λογαριασμό στείλτε τον στο Πούτιν.
    Ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα που όλοι είναι κατά του και υπέρ του Πούτιν.

  3. Επικίνδυνα ανόητος είμαστε εμείς , ο λαός , που του επιτρέπουμε ακόμη να είναι πρωθυπουργός !!!! Ακόμη πιο Ανόητοι οι δημοσιογραφισκοι που του κάνουν τα θελήματα σαν τους χαφιέδες , έχουν και αυτοί ραντεβού με την ιστορία !!!!

Comments are closed.