ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ! ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ με ΔΡΕΠΑΝΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ τον ΑΛΚΗ. Αποκλειστικές πληροφορίες που δεν τολμούν να γράψουν οι πληρωμένοι γραφιάδες του συστήματος για το άγριο φονικό του Βορρά. Τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε, βιάζουν τις κόρες μας, μπαίνουν στα σπίτια μας, σκοτώνουν τα παιδιά μας. Μέχρι εδώ…

Κοινοποίηση:
exofillo7-2

teaser7-2

Tεύχος 2121, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Δευτέρας  7-2-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Banner_7_Years_1000X500

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν… 

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

opisthofyllo7-2

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

alitheia-aima-banner

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Όσο και να το κουβεντιάζουμε, το αποτέλεσμα φαίνεται. Ο δολοφόνος διέφυγε σαν κύριος στην αλβανία ( αυτό θα αποδειχτεί μετά απο όσο χρειάζεται ), ο ΠΑΟΚ δεν γίνεται να πάει σε δίκη με την καμία, οι υπόλοιποι δράστες θα φάνε μια ποινή και τέλος. Δεν υπάρχει κομματικό συμφέρον εδώ, δεν θα πολυασχοληθούν

  2. Στην φωτογραφία ο Δικέφαλος του Βορρά είναι 🙂

  3. Ευτυχώς ξεσκεπαστικε το υποχθόνιο σχέδιο τους.Ελπιζουμς πλέων τώρα εκεί μέσα στην Βουλή να προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα γιατί καμιά μέρα θα ξυπνήσουμε και θα τους σημαδεύουν τα καλάσνικοφ των UCK αδων που τους έχουν στα εργοστάσια τους και στις βίλες τους να δουλεύουν.

  4. σήμερα ακύρωσαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όσων έκαναν το μονοδοσικό πριν από 3 μήνες κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ της ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π.οικ. 746/2022 ΦΕΚ 32/Β/8-1-2022 που προβλέπει 7 μήνες για που προβλέπεται για ΟΛΑ τα εμβόλια. Δεν τηρούν ούτε τους ‘νόμους’ τους οι χουνταίοι της κούλας

  5. Ας πανε μια βολτα στις ΦΥΛΑΚΕΣ οι πουλημενοι πολιτικαντηδες να δουνε το 75% που ταιζουμε εκει και ειναι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ….Τουρκαλβανοι, τζιχαντιστες κλπ παρανομοι που εφεραν στη χωρα

  6. Αυτοί όταν έφτιαχναν τα εμβόλια δε τα έφτιαχναν κυρίως για να σκοτώσουν τους ανθρώπους αλλά πίστευαν ότι με το γραφένιο που έχουν βάλει μέσα θα τους ελέγχουν μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και θα τους σκοτώνουν σιγά σιγά. Είδαν όμως ότι το γραφένιο το αποβάλλει σιγά σιγά ο οργανισμός και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΓΚΕΙΤΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 70%.
    ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
    ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΙΣΩΣ.
    Κανένας δε κατάλαβε την πραγματική δήλωσε του GATES όταν είπε ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.
    ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΩΣ ΜΕΣΟ ΔΙΑΔΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ. ΜΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΜΑΤΕ.

  7. Το 90% των αλβανών είναι υπερεθνικιστές και απείρως κομπλεξικοί! Υποστηρίζουν ανιστόρητα πράγματα, και δεν σφετερίζονται μόνο τους Ηπειρώτες αλλά όλα τα αρχαία ελληνικά φύλλα και κρατικές οντότητες, από τους Πελασγούς, Μινωϊτες και Μυκηναίους μέχρι τους Σπαρτιάτες και Αθηναίους. Μιλάμε για ένα έθνος που όχι απλά δεν έχει σχέση με τον χώρο των Βαλκανίων αλλά ήρθε για πρώτη φορά στα Βαλκάνια εναν ολόκληρο αιώνα μετά τους Σλάβους αφού η πραγματική τους καταγωγή είναι από τον Καύκασο και στην ουσία είναι οι λεγόμενοι Αβάροι που ήρθαν από την Αλβανία του Καυκάσου. Αν δείτε και τα χαρακτηριστικά τους είναι πολύ κοντινά στα χαρακτηριστικά των εκεί ανθρώπων κατά μεγάλο ποσοστό και η μικρή διαφορά οφείλεται στις αφομοιώσεις γηγενών Ελλήνων.

  8. Είναι πολλά πλέον τα μέτωπα που μας πουλάει η κυβέρνηση. Βέβαια οι στρατολογημένοι uck που δολοφονούν με καμουφλάζ το σύνδεσμο της ΠΑΕ θα πρέπει να ταρακουνήσει ολόκληρη τη χώρα.
    Μήπως πρέπει να ψάχνουμε και ποιοί μας καίνε κάθε καλοκαίρι?

      1. Ότι παρέμεινε από αυτό που λέγεται η χώρα μου…. Ξυπνάτε και μαζέψτε τους.
        Θα σας σφάξουνε στον ύπνο σας.Μην νομίζετε επειδή είστε σε βίλες και με λεφτά θα γλυτώσετε.Αν γίνει το κακό ούτε Βαρδινογιάννης θα γλυτώσει ούτε Μπόμπολας ούτε Αλαφούζος ούτε Μαρινάκης ούτε Σαββίδης.Ολοι θα χαθείτε σαν κόκκοι άμμου.

  9. Δειτε και την ξεδιαντροπη διαφημιση της Pantene, με τα λεσβιακα φιλια, φορα παρτιδα! Πληρης καταρρευση ηθους και αξιων!

    1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.. ΛΟΥΣΟΥ ΜΕ ΟΥΛΤΡΕΞ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!

    2. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων Φρυνη…
      Με το ζόρι να αποδεχτούμε τις ανώμαλες λεσβίες, τους τράβελους, τις πόρνες και τους σάπιους χωρίς φύλο (άσε τα λαθροσκατα!!).

Comments are closed.