“ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ”!! “Πυρ” Ανδρουλάκη για δηλώσεις από ΝΔ σχετικά με υποκλοπές στην προσωπική του ζωή [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
androulakis-910x521

Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ και των στελεχών τα οποία διαδίδουν χυδαίες συκοφαντίες για την προσωπική ζωή του, όπως έχουμε ήδη αναφέρει εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μίλησε ευθέως για εκτσογλανισμό της πολιτικής ζωής αναφερόμενος σε στελέχη της ΝΔ τα οποία διαδίδουν συκοφαντίες, όπως είπε  εναντίον του.

Ο κ. Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται σε σενάρια ότι δήθεν τρίτες χώρες ζήτησαν την παρακολούθησή του, σενάρια που διαψεύδουν οι χώρες που κατονομάζονται, όπως η Αρμενία και η Ουκρανία.

Επιπλέον ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταφέρεται εναντίον στελεχών της ΝΔ που «σε αγαστή συνεργασία με “ακροδεξιά σταγονίδια” διαδίδουν συκοφαντίες αποδεικνύοντας τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους».

Ο κ. Ανδρουλάκης κατηγορεί ευθέως τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, ότι έφτασε στο σημείο «να αξιολογεί δημοσίως τις συνακροάσεις της ΕΥΠ σε βάρος μου. Άραγε γνωρίζει το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. εκτσογλανισμος και εκτσογλανευση, το νεο λεξιλογιο

  2. Αν δεν έχεις τίποτα κρυφό δεν έχουν τίποτα να σε εκβιάσουν, όποιος και αν σε παρακολουθεί.
    Αν έχεις “κρυφά” είσαι έτοιμος για μια επερχόμενη συγκυβέρνηση! Γνωστό το έργο…
    ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

  3. τωρα πυρ ανδρουλακη . αυριο αν χρειαστει θα συγκυβερνησει με αυτους που τωρα ανοιγει πυρ. ε ρε δουλεμα που πεφτει. πιανει παντα δυστηχως . εως τωρα;….

  4. Άλλος γυφτομαλακας κρητικός, θα τρέξουν τα δίποδα ζώα να τον ψηφίσουν

  5. Οι αμερικάνοι θέλουν για επόμενο πρωθυπουργό τον Ανδρουλάκη μάλλον. Διαιρεί και βασίλευε, κλασικά και εικονογραφημένα, ένας φαύλος κύκλος. Αυτοί που φιλιούνται και αγκαλιάζονται συνήθως, οι πραγματικοί μαζί τα φάγαμε, λίγο πριν τις εκλογές μαλώνουν. Κάποιοι απο μας δεν τρώνε κουτόχορτο, δεν ανέβηκε κανένα μπαγιάτικο Πασόκ στα μάτια μας, σκατά θα φάει και η Νδ και το Πασόκ. Επιτέλους αυτό το λόμπι της αηδίας πρέπει να βρεί έναν καλό σεναριογράφο να δελεάσει τα πρόβατα με κάτι πρωτότυπο. Ανεβάζουν και κατεβάζουν όποιον θέλουν νομίζοντας πως ικανοποιούνε το κοινό με δήθεν δικαιοσύνη. Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο, χάνει ο ελληνικός λαός και εξακολουθεί να καταστρέφεται.

  6. Ότι ποίο πρόστυχο μπορούν να κάνουν το κάνουν! Του λένε άμα θέλεις να σου πούνε γιατί σε παρακολουθούσαμε μπορούμε να το πούμε μόνο σε εσένα γιατί είναι θέμα προσωπικών δεδομένων!Δηλ τι θέλουν να πουν ότι σε παρακολουθούσαμε για κάτι που δεν μπορούμε να πούμε δημόσια στον Ελληνικό λαο….Αφηνουν έτσι αιχμές να νομίζει ο άλλος διάφορα ότι βάζει ο νους του….παιδεραστία; ναρκωτικά; Πράκτορας ξένων; Διαφθορά; Εμπόριο όπλων; …. Μπορεί έτσι το μυαλό του καθένα να παει σε ότι φανταστεί!

Comments are closed.