«ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ του ΣΕΦΕΡΛΗ». ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Αλήθεια , όλοι οι υπόλοιποι πατριωταράδες με τα κόμματα – μαϊμού, που βόσκετε, ρε ρεζίληδες;

Κοινοποίηση:
exofillo26-5

teaser26-5

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo26-5

 Στο ΦΥΛΛΟ της Πέμπτης 26-5-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Δαγκωτό Μητσοτάκη. Ο ποιό σοβαρός πολιτικός μετά την αντιπολήτευση!!!

  2. Κασιδιαρη δαγκωτο κ οποιος αντεξει

  3. Σωστά μιλάει ο Κασιδιάρης. Είναι νούμερο ο γελοίος.

  4. Συσπείρωση με Κασιδιάρη, είναι η μόνη λύση.

  5. πετρο εισαι πολλα κιλα βλακας μεγαλυτερος πατριωτης απο τον κασιδιαρη δεν υπαρχει

  6. Η κασιδιαρα θα σωσει την ελλαδα με τι προσοντα χα χα ας γελασο διακρητηκα που λακισε απο την χρυση αυγη να αγωνηστει μεχρι τελουσ

    1. Τί ψηφίζεις ρε νούμερο εσύ;; αυτούς πού σε κλέβουν;;

    2. Ενώ οι “προσοντούχοι” που σε κυβερνουν έως τώρα μας πρόκοψαν… ε ρε μυαλά…

  7. Αυτοί που βρίζουν τον Κασιδιάρη, είναι οι ίδιοι ηλίθιοι που αύριο θα ψηφίσουν εκείνους που έβριζαν χθες, που τους είχαν ξαναψηφίσει προχθές. Κύριε petros, διαβάστε ιστορία. Και ο Κολοκοτρώνης καταδικάστηκε εις θάνατον για προδοσία και ζωοκλοπές, από δικαστές και όχλο. Εσείς, δεν είστε δικαστής, ε; Τα σχόλια περί ναζισμού, αναλογούν στον κιναιδο που ψηφίζεις, τον γιο του συνεργάτη των SS.

  8. Σήμερα ήσασταν εξαιρετικοί.
    Γι αυτό Παρ όλο που το θέμα είναι αδιάφορο ΚΑΤ εμέ θα αγοράσω μια εφημερίδα

  9. Ρε κοματοσκυλα της ΝΤΠ ο κασιδιαρης σας φταει; Απο αυτον υποφερει η χωρα εδω και 50 χρονια; Ε;;; Οποτε καλα σας κανουν και σας βιαζουν τις κορες και περπατατε με φοβο μην σας ληστεψουν..και περα των 7 κλεινεστε στα σπιτια σας αυτο θελετε αυτο παιρνετε, εμεις ομως τι φταιμε που θελουμε την Ελλαδα μας ελληνικη και να τηρουνται οι νομοι για ολους.

  10. Ρε μάγκες, έρχεται καλοκαιράκι και το HAARP είναι ήδη σ επιφυλακή να μας επιτεθεί με καύσωνες διάρκειας κι ενεργειακά black out.
    Ας μη δίνουμε σημασία. Αμολησαν νέο εργαστητιακο ιό μαϊμούδων για να ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία τους για να εμβολιασουν υποχρεωτικα μόνο τους πάσχοντες και …… τις ΕΠΑΦΕΣ … τους!!!!!?????
    Λιανά…. Έρχεται ιχνηλάτηση επαφών!!!!!
    Στο Νταβός εξήγγειλαν περιορισμό της “ασυδοσίας” του διαδικτύου…..
    Η χούντα προχωραει.
    Ας πάρουμε μερικές βαθιές ανάσες για το χειμώνα που έρχεται….

  11. Ο Κασιδιάρης ανά βγει, που εύχομαι γιατί το παιδί έχει περάσει πολλά , τι πρόκειται να κάνει για να περιορίσει την ιμπεριαλιστική πολιτική της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας???

  12. Το τέλος των μετακινήσεων με τη μορφή που τις ξέραμε είναι πολύ κοντά.
    Βενζίνη σε τιμές Μονακό με μισθούς Τουρκίας.
    Εξαιρετικός συνδυασμός!

  13. Ο Βελόπουλος που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και δήλωσε παρών στους υποχρεωτικούς εμβολιασμους που τις για τις Τουρκικές παραβιάσεις;;;;
    Τελικά εσείς πιστεύετε ότι αυτά τα ποσοστά που παίρνουν όλοι αυτοί στις εκλογές είναι πραγματικά ή είναι εξαγορασμενα με ποικίλους τρόπους όπως οι συστημικές δημοσκοπησεις της ΝΔ;;

  14. Ωραία γκομενιτσα ο μακελαρης του Τέξας.
    Αν τον ήξερε ο Λιγνάδης δε θα του ξέφευγε με τίποτα.

    1. καλός μαλ@κας και του λόγου σου!μήπως σου άρεσε ο πιτσιρικάς κι εσένα?

  15. Ενώ όλοι ασχολούνται με τις Τουρκικές παραβιάσεις στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο για τα μάτια του πεινασμένου εσωτερικού της Τουρκίας, όλοι στο Νταβός ετοιμάζουν τη ψηφιακή παγκόσμια φυλακή μας
    Τεχνολογία για μέτρηση αποτυπώματος άνθρακα.
    Οι πανδημίες είναι το μέσον για να την επιβάλλουν .

  16. Για το Δένδια που είπε ότι πρέπει να τηρήσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει να μας πει τίποτα ο Κασιδιάρης;;;🐭

  17. Ο καταδικασμένος εγκληματίας, ναζισταράς Κασιδιάρης, ως τι ομιλεί γιά τα λοιπά αληταριά;;;
    PE OYΣT KAI ME ΔAYTO TO AΠOBPAΣMA, ΔHΘEN ΠATPIΩTH KAI ΓNHΣIO NAZIΣTOMOYTPO!!!

    1. Φάε το σανό που σου δίνουν και άσε τον πατριωτικό χώρο για άλλους. Ναζί εν έτη 2022 ρε προβατο? Την ώρα που η Νέα Ταξη Πραγμάτων ρημάζει την ανθρωπότητα. Ξύπνα!!!! Ακόμα στον περασμένο αιώνα ζεις..

    2. Ρε τράβα κάνε κανένα μπάνιο. Ακόμα βλέπεις ναζισμό; ΒΛΗΜΑ

    3. ναι αλλα στην βουλη ο δημοκρατικος σου πρωθυπουργος φωναξε να μιλησει ενας ουκρανος ναζιστης αυτο δεν σε ενοχλησε αλλα ο Κασιδιαρης δεν εχετε επιχειρηματα και αμολατε μαλακιες και δες ποιοι συνεργαζονται στενα με τους απογονους των ναζιστων ως και αυτο κληρονομικο παει απο την κατοχη

    4. Στα χω ξαναγραψει τι καραγκιόζης εισαι αλλα δε λες να το καταλαβεις

    5. ποσσα κιλα μαλακας εισαι ρε πετρο φασιστομουτρο

  18. Ο ΡΕΖΙΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Comments are closed.