ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για τα κ@λόσπιτα την ώρα που η Ελλάδα ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Έχουν κρύψει τα “μαύρα ταμεία” στα σάβανα κι ο Λαός γονατίζει και ξεψυχά στους δρόμους σε φυλακισμένη χώρα. Ακόμα να πάρετε χαμπάρι; Δεν δίνουν μία για μας. Αλλάξτε μυαλά, αύριο θα είναι πολύ αργά με τους αλήτες που μπλέξαμε…

Κοινοποίηση:
exofillo9-12

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό  της Tετάρτης 9 Δεκεμβρίου 2020 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ, 

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 10 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

alitheia-aima-banner

Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

Αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

opisthofyllo2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΕΙΔΗΣΗ _ Β Ο Μ Β Α !!! – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – 1. ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η MODERNA – 2. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ PFIZER!!!!! – AΛΗΘΕΥOYN ΑΡΑΓΕ???.. _ [3 Βίντεο]

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/12/1-moderna-2-pfizer-aoyn-3.html#more

    ΒΡΕ ΛΕΣ??????????????????????
    ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΦΑΤΣΑ
    ΤΟΥ ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ PFIZER CEO —
    TOY Morcef Slaoui —
    TOY Gustave F.Perna KAI
    TOY Ernesto Bertarelli -PFIZER Philanthopist

  2. Το γραφω σε αυτο το θρεντ μιας και παρουσιαζει την εφημερίδα και τα θεματα,συνοπτικα.
    Προχτες που αγοραζα ενα λαδι στου Σουπερμαρκετ, αντι να παρω για τηγανισμα πυρηνέλαιο,ειπα να δοκιμασω το κλασσικό ελαιόλαδο.Για πιο υγιεινο φαγητο.
    Διαβαζοντας ειδικους εμπειρογνωμονες στα ελαιολαδα, διαπιστωσα οτι το αποκαλουμενο κλασσικό ελαιολαδο ειναι μιξη παρθενου ελαιολάδου με λαδι που εχει υποστεί χημικη επεξεργασία για να τρωγεται!! Διοτι ειναι ακαταλληλο προς βρωση.
    Εψαξα μπουκάλια αρκετών εταιρειων να δω ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΌ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΞΗ. Διοτι οι ειδικοι λενε οτι το 95% ειναι λάδι μαπα και μονον το 4% του περιεχομένου ειναι παρθενο ελαιολαδο.
    Ε,λοιπον! Πουθενα..σε κανενα μπουκαλι..οποιασδηποτε εταιρειας,δεν αναγραφεται σε τι ποσοστο εμπεριέχεται το παρθενο ελαιόλαδο!
    Μα δεν επρεπε το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ,ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ σε τι ποσοστο ειναι το παρθενο ελαιολαδο;
    Τιποτα! Τσιμουδια!! Και γιατι επρεπε να το κανει κι αυτο,το Κρατος? Δεν μπορουν οι εταιρείες να αναλαβουν πρωτοβουλία;
    Ελληνες..λιγδιαρηδες! Απατεωνες!! Να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι! Καλα σας κανουν οι Γερμανοι και σας πηδανε χωρις σαλιο. Αλητες. Διοτι προκειται περι καραμπινατης αλητειας!
    Λες και ειμαστε πολιτες στην Ουγκάντα και οχι στην Ευρώπη!!
    Διαφημιζουν το κλασσικο ελαιόλαδο ως ενδεδειγμενη επιλογη υγειας ενω προκειται για απατεωνια! Ο Αντιπρόεδρας που είναι να μας διαφωτίσει;

    1. ΜΟΝΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝ ΠΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΝΤΕΝΕΚΕ ΜΕ 60 ΕΥΡΩ.
      ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΚΕΤΟ ΩΝ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΠΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ
      ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟ? ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ!
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΑΝ ΞΕΠΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ

  3. Πάντα ως σωστός τζογαδόρος είσαι υποχρεωμένος να παίζεις με τις πιθανότητες.

  4. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μεχρι εννιά άτομα δε λέει. Θεωρείται αίσθημα!!

  5. Έχουν πάλι τη πρωτοχρονιά να μετατραπούν βιλες στα Βόρεια προάστια σε χαμαιτυπεία.
    Χαρά στους αστυνομικούς. Θα συμμετέχουν κι αυτοί στις παρτούζες. Η συνέχιση της εποχής του Λεοπόλδου δεν είναι μονο προνόμιο των κατοίκων του Βελγίου.

  6. Ο ΕΜΒΟΛΙ(Α)ΣΜΟΣ είναι προ των πυλών κι εμείς πρέπει να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων όπως η φρεγάτα Λήμνος.
    Μόνο που πρέπει να κάνουμε μια μικρή εξαιρεση και ν αφήσουμε τη μαμα μας να μας φορέσει ΣΑΛΙΑΡΑ για να μη πατήσουμε τα σάλια μας και γλιστρησουμε.

  7. Τώρα γελάμε αλλά οσονούπω κι έρχεται.
    Όλοι διαβάζανε το άρθρο για την «δηθεν» απόρριψη των κυρώσεων στη Τουρκία και αυτοί (ΕΕ) λέγανε ότι θέλουν «για το καλό» μας πάλι να μας το βουλώσουν και στο διαδίκτυο.
    Υ.Γ. Ο εμβολισμός έρχεται. Ακόμα και ο Χατζηλαλάκης τάχθηκε κατά του mRNA.
    Αυτοί νομίζουν ότι θα γλιτώσουν επειδή τους γλύφουν. ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ .

  8. Ο Γκαντέμης μπορεί να ψάξει τις IP των σχολιαστών και να δει ότι τα γράφω όλα εγώ και να μου στείλει κανένα τηλεκατευθυνόμενο όπλο μέσω δορυφόρου να με καθαρίσει όπως αυτόν τον Ιρανό πυρηνικό επιστήμονα.

  9. Ζωή να ‘χω το γέμισα το εξώφυλλο.
    Βάλτε και κανέναν ακόμα για να ‘χουμε πλουραλισμό και να σπάει λίγο η μονοτονία.
    Πολύ βαρετό να είσαι τρεις κι ο κούκος.

  10. Εκτός κι αν έχει νομιμοποιηθεί κι έχουν πληρωθεί τ’ ανάλογα πρόστιμα. Εδώ μιλάμε για ιδιωτική παραλία.. Υπάρχει τέτοιου είδους νομιμοποίηση;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

  11. Ο νέος νόμος περί τακτοποίησης αυθαιρέτων ν.4495/2017 που αντικατέστησε τους προηγούμενους 4178/2013 και 4014/201 δεν επιτρέπει (όπως και οι προηγούμενοι) ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ αν το ακίνητο δεν είναι νομιμοποιημένο με βεβαίωση νομιμότητας μηχανικού.
    Αλλά τι ψάχνουμε τώρα, το Σύνταγμα είναι δικό τους και κάνουν συνταγματική κοπτοραπτική.

  12. To ποσοστό 3,5% επί της αντικειμενικής αξίας ενός ακινήτου που προκύπτει από το φορολογικό νόμο και συγκεκριμένα από το άρθρο 22 παρ. 1 του ΚΦΕ προσδιορίζει το ελάχιστο κατώτατο μίσθωμα ενός ακινήτου σε ετήσια βάση. Διαιρούμενο δε, με το 12,
    προκύπτει το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα .
    Ερώτηση: Τι αντικειμενική αξία έχει το εν λόγω ακίνητο;;;;
    Πώς νοικιάζεται αφού έχει άπειρες αυθαιρεσίες και δεν έχει βεβαίωση νομιμότητας;;
    Υ.Γ. Δεν είμαι νομικός, αλλά επειδή είμαι ιδιοκτήτης ξέρω ότι αυτό ισχύει. Ψάξτε το.

  13. O Αλμπέρτο Μπουρλά ανεδείχθη σ΄αυτή την θέση, επειδή ακριβώς είναι Εβραίος.
    Η κτηνιατρική βεβαίως είναι πιο δύσκολη επιστήμη από την ανθρωπο-ιατρική, διότι έχει να κάνει με περισσότερα είδη ζώων.

    Απορώ επειδή τα γατόνια της δημοσιογραφίας δεν έχουν συσχετίσει τον εν λόγω με έτερον Αλμπέρτο Μπουρλά νυν ανώτατο στέλεχος της Vodafone και μέχρι προ μηνών διευθυντή καρτοκινητής στο υπό γερμανική κατοχή ΟΤΕ.
    Έτερος Μπουρλά, ο Ρούμπυ διευθύνων σύμβουλος στον όμιλο Πάνου Γερμανού, στελέχους του ΚΚΕ.

    Υπενθυμίζουμε ότι το Αλμπέρτο υποκρύπτει το όνομα Αβραάμ, το φέρουν οι σεφαραδίτες Ιουδαίοι, αυτούς που έφεραν οι Τούρκοι από Ισπανία και Πορτογαλία εγκαθιστώντας τους σε ελληνικές πόλεις.

  14. Μακελειο-Χιος vs Μαφια δημοσιογραφων-πολιτικων που λαδωνονται απο Μερκελ………ποιος λετε να βγει νικητης στην τιτανομαχια ?

  15. Και ξέχασα να πω σ’ όλους αυτούς τους επικριτές του makeleio, ότι η διαφορά μεταξύ
    ευφυΐας και ηλιθιότητας είναι ότι η ευφυΐα έχει τα όρια της!!!!!

  16. Τελικά αυθόρμητα μου ήρθε η απάντηση γιατί
    οι «μεγάλοι δημοσιογράφοι», «υποτιμούν» τόσο, την ειδησεογραφία τύπου «μακελειό» όπως την ονομάζουν.
    Μαλλον για ποιόν επιπλέον λόγο εκτός από το ότι τους ενοχλεί που λέει την αλήθεια και βγάζει τις ανομίες τους στη φόρα που με τόσα λεφτά που δίνουν στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης προσπαθούν να κρύψουν.
    Τους ενοχλεί που μιλάει και γράφει σε απλή , κατανοητή, λαϊκή γλώσσα ίσια στη καρδιά του
    κόσμου και όχι την ξύλινη πολιτική και «δήθεν κουλτουριάρικη» δημοσιογραφίστικη δική τους. Για όλους εμάς τους απλούς λαϊκούς αναγνώστες του μακελειού , όλοι αυτοί οι απερίγραπτοι τύποι από Εισαγγελάτο, Κοσιώνη, Προτοσάλτε κλπ πρέπει να μπούνε σ ένα βαρέλι και να πεταχτούν στο πάτο της κόλασης.

  17. Ξέσκισέ τους Στέφανε. Κρέμασέ τους στα μανταλάκια.
    Όλοι το παίζουν τίμιοι αλλά όλοι σε διαβάζουν γιατί ξέρουν ότι μόνο εδώ θα διαβάσουν αλήθειες και όχι πληρωμένα ρεπορτάζ και ειδήσεις.

  18. Πολύ χοροπηδάνε τα άρθρα τώρα τελευταία;;
    Τι τους κάνατε;;;;;
    Αυτό το σχόλιο για τα εμβόλια είναι η προσωπική μου γνώμη και κάποιων άλλων που πρόσφατα διάβασα. Τη γνώμη αυτή την έχω από την αρχή.
    Τα πειράματα έγιναν σε ζώα η και σε φυλακισμένους ανθρώπους. (Υπόθεση είναι φυσικά όπως υπόθεση είναι και το ότι υπάρχει Θεός, με την έννοια που δίνουμε στη λέξη εμείς η άνθρωποι). Λίγα πράγματα στη ζωή μπορούν να χαρακτηριστούν 100% αντικειμενικά.

  19. Καί αναρωτιέμαι, γιατί τόση τηλεοπτική αντιπαράθεση στην παραθυ(ε)ρίστικη δημοσιογραφία περί αποποιήσεως του τίτλου
    “Δημοσιογραφία Μακελειό”;;;;;;;;;;;;;;;
    Όταν υποτιμάς μια εφημερίδα για το «δημισιογραφικό ήθος ή επίπεδο» της δεν προσπαθείς να την δωροδοκήσεις για να μην ασχολείται με τις ανομίες σου και να σου χαλάει το image ώστε να κλέβεις ελεύθερα!!
    Ούτε προσπαθείς να κλείσεις ραντεβού με τον Άγιο Πέτρο σε βασικό δημοσιογράφο της.
    Ούτε προσπαθείς να τον συλλάβεις επειδή σε αποκαλεί δυσλεκτικό λωποδύτη επειδή διαφωνείς με το χαρακτηρισμό και προτιμάς ίσως το Ανεγκέφαλος Λεχρίτης!!!!

  20. Ο Μπαλάσκας πρακτικά παρακάλεσε έμμεσα τον Ελληνικό λαό να μη γίνει ρουφιάνος μιας και ο ίδιος και η ΕΛ.ΑΣ δεν έχουν το απαιτούμενο βάρος όρχεων ώστε να πουν ένα
    “Αϊ γαμήσου” στην πολιτική χούντα πού «φέρεται» ως κυβέρνηση.

  21. Για να μη παραμυθιαζόμαστε με τα εμβόλια.
    Δεν τα φτιάξανε τώρα, τα έχουν φτιάξει από τότε που οι Κινέζοι σε σύμπραξη με το σιωνιστικό Αμερικανικό λόμπυ αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν και να φτιάξουν για πρώτη φορά στα κινέζικα προϊόντα κάτι ανθεκτικό!!!
    ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  22. Η Βίλα των Πρεσπών……
    ΠΟΙΟΣ ΉΤΑΝ Ο ΜΑΦΙΌΖΟΣ ΞΈΡΟΥΜΕ…..

  23. Πήγα χτες στη τράπεζα να σηκώσω τα τελευταία μου 500€ για να πληρώσω το νοίκι μου . Δεν ήξερα όμως ότι παρ’ όλη την πενιχρή οικονομική μου κατάσταση (ύστερα από προσπάθεια ενημέρωσης του λογαριασμού μου έλαβα το μήνυμα ότι:
    ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ), η προσπάθεια μου αυτή θ’ αποτελούσε ορόσημο στη ζωή μου!!!!!!!
    Αποφάσισα λοιπόν για τελευταία φορά, τιμής ένεκεν, ν’ απευθυνθώ στον ταμία για να το γιορτάσω πανηγυρικά για να ξεσκάσω και λίγο απ’ τον εγκλεισμό της καραντίνας!!!!
    Με ρωτάει ο ταμίας:
    – Πληρωμή ή ανάληψη;;;;;
    – Ανάληψη λέω….
    – Χαμός έγινε…!!!
    Ξέσπασε ο κόσμος σε χειροκροτήματα, προβολείς, φώτα, δημοσιογράφοι.
    ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ!!!
    Η μία από τον «αστεφάνωτο» γιατί ήθελε να μου αποσπάσει το ποσό για να πληρώσει το επόμενο νοίκι του…!!!

  24. Η ιστορία γράφεται από τους νικητές.
    Αυτά που ζει η ανθρωπότητα τώρα είναι ιστορικές στιγμές που θ’ αποτελέσουν τα SOS
    του τηλεπαθητικού συστήματος εκπαίδευσης
    της Γ’ Λυκείου, του 2060.

Comments are closed.