ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; Μετά την…διαδικτυακή κρεατοφαγία τη Μ.Παρασκευή, η Ένωση Άθεων επιστρέφει χλευάζοντας την ημέρα του Αγ.Πνεύματος

Κοινοποίηση:
1

Σε ένα άκρως προκλητικό κάλεσμα.

Όπως κάνουν σε κάθε μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, μέλη της Ένωσης Άθεων Ελλάδας σε ένα διαδικτυακό τους κάλεσμα μέσω Facebook…προσκαλούν τους πάσης φύσεως ακολούθους τους σε μία «αντι-γιορτή» την ημέρα του Αγίου Πνεύματος.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί στην Τηλε-Γιορτή του Αγίου Οινοπνεύματος, του μόνου “πνεύματος” που είναι υλικό-υπαρκτό και με παρατηρήσιμα αποτελέσματα. Συντριπτική απόδειξη το ότι είναι το μόνο πνεύμα που βοήθησε και βοηθά ουσιαστικά την ανθρωπότητα στην μάχη απολύμανσης του SARS CoV-2.

Καθώς οι συγχρωτισμοί είναι ακόμη καλό να αποφεύγονται και η Ένωση Αθέων δεν θέλει να προτρέπει σε ανεύθυνες συμπεριφορές “θείας” κοινωνίας, προτιμήσαμε και πάλι μια ανοιχτή τηλεδιάσκεψη, για να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για την Ένωση και τις δραστηριότητές της.

Την Δευτέρα 08 Ιουνίου στις 8 μ.μ. παρέα με το “πνεύμα” της επιλογής σας»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Χλευάζουν τους Χριστιανούς γιατί τους παίρνει να τους χλευάσουν. Δεν χλευάζουν τους μουσουλμάνους γιατί ξέρουν ότι δεν τους παίρνει να τους χλευάσουν. Τόσο απλά. Θα τους έπαιρνα στα σοβαρά και θα τους έβγαζα το καπέλο αν χλεύαζαν τους μουσουλμάνους. Θρασύδειλοι κουραδόμαγκες.

  2. Όσοι δεν είναι ψυχοπαθείς,είναι βέβαιο ότι προωθούνται από την νέα τάξη των εβραιομασώνων.Γιατί δεν κάνουν αντίστοιχα ”αστειάκια” με τους μουσουλμάνους ή τους ραββίνους.Είναι πασιφανές ,γεμίσαμε με μισελληνικά πρακτοράκια 8ης διαλογής….

    1. Όχι παλικαρακι μου δεν δαπανω χρημα χρονο και χωρο για να καταπολεμησω κατι ηλιθιους ανεγκέφαλους σκοταδιστες κολλημενους με της θρησκείες σαν και εσενα,πεταμενα λεφτα είναι. Αντε Σαλομ!!

  3. Καθε αμαρτια μπορει να συγχωρεθει ,αναφερεται στην Αγια Γραφη,οχι ομως η αμαρτια κατα του Αγιου Πνευματος.

    1. Εσυ που φώναζες περσυ παραμονή εκλογων και εκλιπαρούσες να ψηφισουμε ολοι την σατανιστικη παγανιστικη χ.α. μας κανεις τωρα τον καλο χριστιανο; ποτε μπορει να συγχωρεθεί και ποτε όχι η αμαρτια; Α βρε σαχλαμαρα!!!

  4. Στην προκειμενη περιπτωση μια φραση ερχεται στο νου ο αδειος τενεκες κανει τη φασαρια…περαστικα τους κ καλη φωτιση σε ολους…

Comments are closed.