ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; Γύρισε από την Ιταλία και έφερνε στην εκπομπή της μωράκια… – Άγριο κράξιμο στο Instagram για την ανεύθυνη τηλεπερσόνα

Κοινοποίηση:
87701991_201263637811860_7389561744451530296_n

Η ώρα του εισαγγελέα για τη Φαίη Σκορδά φαίνεται πως είναι μονόδρομος αφού η συμπεριφορά που επέδειξε μέχρι να ανακοινώσει ότι είναι θετική στον κορωνοϊό, χαρακτηρίζεται από ανεύθυνη έως και εγκληματική με κάποιους να ζητούν άμεσα δικαστική παρέμβαση.

Το θέμα αναμένεται να πάρει πολύ σοβαρές διαστάσεις για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 η οποία γυρνώντας πριν από δυο εβδομάδες από την Ιταλία και μέχρι και την Παρασκευή, πήγαινε στην εκπομπή της κανονικά και έκανε την κοινωνική της ζωή σαν μην τρέχει τίποτα, για να μας ανακοινώσει τελικά προχτές πως είναι θετική στον ιό.

Κυκλοφορούσε σαν μην τρέχει τίποτα και έφερνε στην εκπομπή της μωρά!

Είναι απαράμιλλη και εγκληματική η ανευθυνότητα με την οποία χειρίστηκε το θέμα η Σκορδά η οποία βρέθηκε στη γειτονική Ιταλία με τον νέο σύντροφό της σε περίοδο που ήταν ήδη σε μεγάλη έξαρση ο κορωνοϊός, αλλά εκείνη επί εβδομάδες σφύριζε αδιάφορα κι έκανε τη χαριτωμένη με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί πανικός σε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί της όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης, ένα άλλο μεγάλο θέμα που εγείρεται για την παρουσιάστρια είναι το ότι τις προηγούμενες μέρες φιλοξένησε στην εκπομπή της ακόμη και μωρά! Βέβαια, όπως μάθαμε, στην περίπτωση αυτή ο ΑΝΤ1 φύλαξε τα νώτα του και απέσπασε υπογραφές με τη συγκατάθεση των γονιών οι οποίοι, όμως, κύριε Κυριακού δεν ήξεραν ότι η Φαίη έχει τον κορωνοϊό διότι εάν το γνώριζαν, προφανώς δεν θα περνούσαν ούτε απ’ έξω! Είναι απορίας άξιο το πώς μια μητέρα δυο παιδιών πάνω απ’ όλα (τα οποία ευτυχώς βρέθηκαν αρνητικά) φέρθηκε με τέτοια ανευθυνότητα επί δυο και πλέον εβδομάδες, θέτοντας σε κίνδυνο τόσους ανθρώπους.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα και το «δασκάλεμα» από τον δικηγόρο

Αντιπροσωπευτικά του σάλου που έχει προκαλέσει η ανακοίνωσή της είναι τα σχόλια που τη συνοδεύουν, με κάποια από αυτά να διαγράφονται. Σχόλια σκληρά με κάποιους χρήστες να τονίζουν οργισμένοι πως θα έπρεπε να έχει ήδη επέμβει ο εισαγγελέας για την κυρία Σκορδά που, ποιος ξέρει αν και τι κακό έχει κάνει σε οικογένεια, συνεργάτες και φίλους.

Προσέξαμε και κάτι ακόμα που κανείς δεν στηλίτευσε και το επιβεβαιώσαμε και με ρεπορτάζ. Επειδή κατάλαβε το τεράστιο λάθος της και ακούγοντας τις βαριές ποινές φυλάκισης για τέτοιες περιπτώσεις διασποράς του ιού, η Φαίη επικοινώνησε με τον δικηγόρο της ο οποίος είναι εκείνος που τη συμβούλευσε να το ανακοινώσει και να το αποδώσει όχι στο πρόσφατο ερωτικό διήμερο στην Ιταλία με τον Νίκο Ηλιόπουλο, αλλά στο περιβάλλον του… περιβάλλοντός της! Και όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί…

Για δείτε ακριβώς πως το έγραψε η Φαίη στο Instagram:

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς, αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών».

Γνωρίζουμε, λοιπόν, πως αυτή η φράση χρησιμοποιήθηκε από τη Σκορδά μετά από προτροπή του δικηγόρου της προκειμένου να αποσυνδεθεί ο κορωνοϊός από το ταξιδάκι της στην Ιταλία πριν από δυο βδομάδες, να μας πείσει πως τον ιό τον κόλλησε τώρα και να αποφύγει έτσι τυχόν ποινικές κυρώσεις.

Φυσικά, η πρωινή της εκπομπή στην ΑΝΤ1 «παγώνει» μέχρι νεοτέρας, όλοι οι συνεργάτες της είναι σε καραντίνα, ενώ ήδη ο Γιώργος Λιάγκας έχει πάρει τα παιδιά τους στο δικό του σπίτι.

Δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα! «Φιλιούνται-αγκαλιάζονται» και σε άλλα κανάλια!

Εν τω μεταξύ, και σε άλλα κανάλια η επιπολαιότητα πάει σύννεφο! Δεν φτάνει που κυκλοφορούν και συναθροίζονται κατά δεκάδες κόντρα στις απαγορεύσεις, φιλιούνται κι αγκαλιάζονται κιόλας και μάλιστα ασύστολα στις ψυχαγωγικές εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης, την ώρα που ακόμα και μέσα στα σπίτια μας κρατάμε αποστάσεις!

Στο My style rocks του ΣΚΑΪ τα φιλιά δίνουν και παίρνουν ενώ το ίδιο έγινε και στην πρεμιέρα του σόου του Νίκου Κοκλώνη στο OPEN…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!! ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ- ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ -ΠΟΥΤΑΝ@Σ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΔ@Σ.

    1. Κανένας δεν σε υποχρεώνει να παρακολουθείς αυτές τις εκπομπές. Άσε να τις παρακολουθούν άλλοι που ενδεχομένως να έχουν διαφορετικά γούστα από τα δικά σου. Εκτός κι αν είσαι φασιστάκι και επιβάλεις τα θέλω σου και στους άλλους.

  2. Εκείνο το άλλο ζευγάρι, των ντε και καλά σελέμπριτις, ο ηλίθιος Χανταμπάκης και η πανηλίθια γυναίκα του, που πήγαν πάνω στην έξαρση του ιού στη Ν.Υόρκη και το διαφήμιζαν βγάζοντας φωτογραφίες με τα γνωστά της ανοίγματα, δε θα παρέμβει κανένας;;;;Γύρισαν;;;;αν ναι, σε τι κατάσταση είναι.

  3. Ο Λιάγκας τη σουτάρε και μας την φορτωσε στη καμπούρα μας την πανηλίθια ατάλαντη βλάχα. Ανοητη στερημένη ύπαρξη. Από όταν βγήκε στα κανάλια μόνο μαλακίες βγαίνει από το στόμα της ..όπως με τον τραγουδιστή που πήγε από τροχαίο ή τον δικηγόρο που τη μήνυσε…και πόσες μαλακίες πέτα διαρκώς η αστοιχειωτη αμπαλη τσολενα

    1. Για σένα μπορεί να είναι ατάλαντη. Οι φαν της όμως έχουν διαφορετική άποψη. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν χρειάζεται να βλέπεις την εκπομπή της, αλλά ούτε και άρθρα που αναφέρονται σε εκείνη.

  4. Αυτή σπούδαζε ιταλια γιαυτό έχει πολλά πάρε δώσε. Αλλά αααααλλο να μην ξέρεις ότι είσαι φορέας και συνεχίζεις δραστηριότητες σου (αν και μετά απο ταξίδι στην Ιταλία πρέπει νασαι ηλιθιος για να μην είσαι πονηρέμενός, μα που ζεις κυρά μου;;;) κι άλλο να το ξέρεις η να το υποπτεύεται και να το κρύβεις παρασερνοντας και άλλους. Επιπλέον Το γεγονός οτι είπε και ψέματα από πάνω με προτροπή δικηγόρου, είναι καθαρή παραπλάνηση, καιφέρει ποινικες ευθύνες και για τους δύο. Ας ψαχτουν και όσοι ήταν κοντά και στο αμορε

  5. Η αποβλάκωση στο μεγαλύτερο αποκορύφωμα για τους Ελληνες τηλεθεατές .
    Θα μου πείτε ποιος εργαζόμενος τις βλέπει . Μόνο χαζοχαρούμενες άνεργες νοικοκυρούλες , τεμπέληδες της πολυθρόνας και του φραπέ , υποψήφιες πουτάνες και πούστηδες για αρπαχτές . Και αυτοί με την παρουσία τους γεμίζουν το πορτοφόλι της αναλογιζόμενος πόσοι τελικά μένουμε ζωντανοί .

  6. Ήθελε να ανοίξει τα πόδια και σε Ιταλικό έδαφος για εμπειρία

  7. Σε καραντίνα όλος ο αντένα…. Αλλα το κράτος είναι μπορντέλο Στέφανε..

  8. Ανεύθυνη και επιπόλαιη αυτή . Ανεύθυνο και το κανάλι που της επέτρεψαν να κάνει εκπομπή.

  9. Η γυφτισσα με την πλατινε περουκα και την ηλιθια φωνη θα επρεπε να πληρωσει πολυ ακριβα τη βλακεια που τη δερνει αλλα θα σε λιγο θα ξανασουλατσαρει στο σταθμο με το συνηθες ψευτοαφελες στυλακι κοτας με μηδαμινο IQ και ολα καλα…Στην Ελλαδα ζουμε! Πουτανια, χαζογελακια, χαβαλες, ψευτοσελεμπριτι του κωλου, ατιμωρισια…

  10. Εάν όντως είχε πάει στην Ιταλία και το απέκρυψε κάνοντας αυτή τη γελοία δήλωση καλά μας κάνουν.
    Τη μεγαλύτερη ευθύνη όμως έχει το κανάλι που την άφηνε να κάνει εκπομπή.Αλλά σιγά μην τους πειράξουν.

Comments are closed.