ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ! Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: “Πρόσφυγες καλώς ήρθατε! – Εικόνες ντροπής στον Έβρο και τη Λέσβο”

Κοινοποίηση:
Screenshot_8

Tην κατάσταση με τους μετανάστες σχολιάζει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ένα δελτίο τύπου με τίτλο “Άμεση αποσυμφόρηση των νησιών! Κανένα κλειστό κέντρο κράτησης!” κατηγορεί την κυβέρνηση για τη στάση της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Οι χειρότεροι μισέλληνες είναι οι Συριζαίοι και ακόμα πιο χειρότεροι σε σημείο μάλιστα αηδίας είναι ΟΛΟΙ οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι σημειωτέον δεν έχουν μέσα τους τίποτα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!!!
    Αντίθετα είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει ποτέ σ’ αυτή την ΕΝΔΟΞΗ χώρα!!!
    Ο χαρακτηρισμός που τους ταιριάζει γάντι, είναι «ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ αλλά και ΑΘΕΟΙ» όσο δεν παίρνει άλλο…
    Να τους χαίρεται ο ΑΛΑΞΗΣ τους, ο οποίος – για να μην ξεχνιώμαστε, – είναι και ο πρώτος διδάξας, αλλά και ο πρώτος εισαγωγέας μουσουλμάνων, λαθροεισβολέων, δολοφόνων και κάθε λογής εγκληματιών και τζιχαντιστών που διαθέτει το Ισλάμ, στη χώρα μας…
    Ερωτώ: Γιατί όλοι αυτοί οι ξερόλες, δεν τους παίρνουν στα σπίτια τους να τους ταΐζουν και να κοιμούνται μαζί τους συν γυναιξί και τέκνοις, αφού είναι τόσο προχωρημένοι:::
    Και λίγα λέμε…

  2. Από πότε σας ένοιαξε η ελληνική κοινωνία σιχαμεροι ;; Εσείς θέλετε μπολυμπολιτισμο. Ψοφο τωρα.

  3. Από πότε σας ένοιαξε η ελληνική κοινωνία σιχαμεροι ;; Εσείς θέλετε μπολυμπολιτισμο. Ψοφο τωρα

  4. ξυλο αγριο σαν τους μκο….ουστ ανθελληνες ….μαζι κι εσεις στην τουρκια κ στο πακισταν να γλιτωσουμε σκουλικια…..

  5. Ναι ολοι θα μπανε στα σπιτια τους ακει που ηρθανε
    και ο Συριζα στην εξαφανιση

  6. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ -ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ,. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ? ΜΠΟΦΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΟΡΦΩΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?? ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ.

    ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ?? 5 % ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΗΦΙΖΩ ΕΣΑΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

  7. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ”;;;;;; ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Comments are closed.