ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, “ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ”; ΑΝ ΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ Π@ΔΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;

Κοινοποίηση:
korinthos-lagoumi

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των «Παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε να γίνει τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας. Αν αποδειχθεί πως ο 45χρονος πατέρας και η φαμίλια του είναι “αιμομίκτες” να πάνε φυλακή. Αν όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο Μητσοτάκης ή τα “πετσωμένα” ΜΜΕ που δουλεύουν την ατζέντα του πρωθυπουργού θα τους αποζημιώσουν;

Το μεσημέρι της Τρίτης ελήφθη απόφαση για διενέργεια DNA, ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών καθώς ούτε η μητέρα τους αλλά ούτε και ο 45χρονος αναφέρουν το οτιδήποτε αρνούμενοι να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Σε βάρος του 45χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια στον νόμο και τη μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Για μία πρωτόγνωρη υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα έκανε λόγο η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, η οποία ανέφερε στο MEGA πως οι γονείς ευθύνονται για το γεγονός ότι τα παιδιά της οικογένειας δεν φοιτούν σε σχολείο.

«Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδερφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά..

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας μεταξύ των μελών της οικογένειας.

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», υπογράμμισε στο MEGA o πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Απατεώνας χαραμοφάης του Δημοσίου
    Θρήσκος που του αρέσουν τα όπλα
    Πιθανόν αιμομίκτης
    Κλασσική περίπτωση Χρυσαυγίτη γενικά 🙂

  2. απλά βρήκε και κορόιδεψε μερικές καλές γυναίκες που θα ηταν θρήσκες και εύπιστες. Ήδη με το ότι έπαιρνε τα λεφτά του δήμου φάνηκε ότι δεν είναι κάποιος ηθικός, όπερ δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση αν όντως προκύψει κάτι εναντίον του.

  3. ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ,,,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΟΑΣ “ΠΑΛΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ” ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ “ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ” ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΜΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ “ΠΑΛΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ¨ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ,,, ΓΙΔΙΑ

    1. ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΛΑΚΕΣ(ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

  4. Απο την άλλη ο λαγουμίτης εκλεβε το δημοσιο 4 χρονια διοτι πληρωνοταν χωρις να παρεχει κατι και απορω πως δεν τον ξετρυπωσαν.
    Τωρα θα ζητησει δλδ και αποζημίωση για τα μμε?
    Και σιγα να μη του τη δώσουν

    1. AΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ

  5. Αν ο τύπος ήταν γκει….δεν θα ήταν είδηση σήμερα….
    Το γκεμπελιστικο επιτελειο του Μιζοτακη διασποράς εντυπώσεων δουλεύει καθημερινά για να καλύπτει τα αίσχη και τις ρεμουλες του καθεστώτος του….

  6. πολύ περίεργη υπόθεση αυτή που βγήκε ταυτόχρονα με το θέμα των ομοφυλόφιλων!!!

  7. Ρε αδερφέ, κυκλοφορούνε έξω δεκάδες χιλιάδες εγκληματικά, επικίνδυνα στοιχεία, και τα κανάλια ασχολούνται με τον τσομπάνο, παρουσιάζοντάς τον σαν μέεεγα εγκληματία. Αν έχει κάνει κάτι το ποινικό, ναι να τιμωρηθεί. Αλλά εδώ υπάρχουν τέρατα που σε πυροβολούν για ψύλλου πήδημα, άνθρωποι που ζουν σε αθλιότερες συνθήκες από αυτόν (μαζί και τα παιδιά τους, βλέπε Ρομά, άστεγους, μετανάστες, κλπ.) και αυτούς τους έπιασε ο πόνος για τα παιδιά του «εγκληματία» τσομπάνου!!!!

  8. Και ριχτου Κουλαρα επικοινωνιακο λες και κυβερνας γιδια αυτιστικε!

    1. Μα…κυβερναει γιδια……. για να θέτηθει ήπια…..

  9. Tατιάνα , Εισαγγελάτος και όλο το σκυλολόι των ΑΡΔ τους συκοφαντεί, αλήθεια εαν δεν είναι αιμομυξίες τι θα βγοπύν να πούνε;;; Για τους γύφτους που δεν πάνε σχολείο, ζούν στα τσαντήρια και κλέβουν για να ζήσουν ;;; Τουμπεκί;;; Η χώρα βρωμάει και ζέχνει….Πολιτικοί, δικαστικοί, μαφιόζοι-ολιγαρχες και ΑΡΔάκια = Η σαπίλα της χώρας!!!

    1. ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΤΙΑΝΟΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ

    1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

  10. Ετοιμο το ειχαν το θεμα για μετα την ψηφιση του νομοσχεδιου. Και γαμω τις παραπλανησεις, στην διαμορφωση της κοινης γνωμης,στην παραπλανηση και στην αλλαγη ατζεντας ειναι μανουλες στο μαξιμου. Ολα τα ζομπι γιαυτο παραμιλανε, Εγω να ρωτησω γιατι τα γυφτοπουλα δεν πατανε στο σχολειο και δεν τους πιανει ο νομος;
    Οι γυφτοι οταν πεθαινουν που κηδευονται; Και επισης πως κυκλοφορουν χωρις να πληρωνουν τελη και ασφαλεια για τα πειραγμενα και συναρμολογημενα κλεμμενα οχηματα τους; Α ρε μ@λ@κ@ ελληνα ποσο μικρος εισαι.

  11. Φίλος που μιλούσα στο τηλέφωνο πριν λίγο, μου είπε οτι & στην εκπομπή TLIVE λέγανε ότι: Παραφράζω “είναι κλειστός ο κύκλος των συναναστροφών τους & πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο αιμομιξίας” ενώ ένας θείος έλεγε πως το παιδί της κόρης τους είναι εξώγαμο.
    Δηλαδή επειδή η κοπέλα δεν θέλει να πει το όνομα του πατέρα, του παιδιού της, είναι αιμομιξία? Έλεος πια με τις μπαρούφες της κάθε Τατιάνας.
    Η TLIVE ας ασχοληθεί με τους ΡΟΜΑ που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.
    Ας θυμηθούν οι Τηλεοπτικοί “δημοσιογράφοι” ότι κατά την διάρκεια του Covid-19, οι ΡΟΜΑ έκαναν δημόσια παράπονα “ότι δεν μπορούν να κλέψουν” όταν ήταν η Καραντίνα.

  12. Αν αποδειχτεί ότι δεν είναι αιμομίκτες, θα μπορούν να κάνουν αγωγή και μήνυση σε όλα τα ΜΜΕ και να ζητήσουν ένα σκασμό λεφτά, ΑΛΛΑ τα δικαστήρια στην Ελλάδα θα τραβήξουν την υπόθεση για καμιά 20αριά χρόνια σίγουρα, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δικαιοσύνη έχουμε στην Ελλάδα.

  13. Αν οι άνθρωποι δεν δήλωναν Παλαιοχριστιανοί και δήλωναν Ρομά ή ανώμαλοι, όλο το ανθελληνικό τόξο θα τους υποστήριζε μαζί με τα τουρκοφιλα κανάλια των λαθρολάγνων εφοπλιστών που όμως ζουν σε επαύλεις!

  14. Δεν γαμιέσαι ρε Κούλη μουνόπανο με τα ΜΜΕ και τους ανθρώπους των σπηλαίων;Για το ότι έκλεψες όλα τα λεφτά και δεν μπορεί να πληρώσει ΕΦΚΑ κανένας θα πεις τίποτα ρε δράκουλα;Για το ότι ακόμα να μας δώσεις τα 800 ευρώ του Covid – 19 που κλείσαμε τρεις μήνες το κατάστημα θα πεις κάτι;Για το πως θα επιβιώσουμε θα πεις τίποτα με τα μπάσταρδα της τηλεόρασης ή δεν θα πεις.Για το ότι εσείς οφείλετε δισεκατομμύρια ευρώ και οι εισπρακτικες απειλούν τους Έλληνες πολίτες με δέσμευση περιουσιακών στοιxείων για όφελος 1.000 ευρώ ή 2.000 ευρώ θα πείς τίποτα;Το ότι δεν είναι δωρεάν τα xάπια για τον κάθε ασθενή και με 580 ευρώ σύνταξη δίνει τα 120 ευρώ το μήνα σε αυτά θα πεις τίποτα;Ρε Έλληνα σταμάτα να πληρώνεις αυτούς τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ρε κότα δειλε και κάνε στάση πληρωμής.

Comments are closed.