ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! Κορυφαίο «τρολάρισμα» Κρανιδιώτη στις θεωρίες συνωμοσίας για το ΚΥΣΕΑ

Κοινοποίηση:
failoskranidi_

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανάρτησή του στο Facebook «τρόλαρε» τις πρώτες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ την Κυριακή.

«Εγώ πάντως νομίζω πως ο Τσίπρας έβαλε τον Ερντογάν να κάνει γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ για να μας αποπροσανατολίσει από τον γάμο του Κικίλια», έγραψε ο κ. Κρανιδιώτης.

Την Κυριακή, την ώρα που η κυβέρνηση έκανε ΚΥΣΕΑ, η Νέα Δημοκρατία είχε τον γάμο του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού.

kranidiotis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κακώς σε έσωσαν , έπρεπε να σε αφήσουν στα χέρια του σκύλου . Αχάριστη.

  2. Κύριε Φάηλε, εύστοχο το σχολιό σας και επίκαιρο.. Ποιός χ@στηκε για τις απειλες τού ερντο.. ενω ο γαμος της μπαλατσας μάς απασχολεί ιδιαίτερα σαν Χώρα(!). Θα σας πω λοιπον κι εγω μια αληθινή ιστορία και θα καταλάβετε πολλά..
    .
    Πριν 8 χρόνια γυρνώντας απο μια εκδρομή στους Δελφούς μάς άφησε το πούλμαν κοντά στο Πολυτεχνείο. Έπρεπε να πάω στην Πειραιώς για να πάρω το λεωφορείο για Πέραμα. Κόντευε να βραδιάσει και ο δρόμος ήταν έρημος, Κυριακή βράδυ. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι πίσω μου εναν κοντόσωμο σκυλο αγνώστης ράτσας και με πιάνει πανικός. Βλέπω πως έχει το αριστερό του χέρι μέσα στο μπουφάν, (φορούσε Ιούνη μήνα χοντρό μπουφαν!) και το άλλο χέρι απ’ έξω και καταλαβαίνω πως κρατάει σουγιά ή μαχαίρι στην τσέπη. Με είχε πάρει στο κατόπι για ώρα και ήξερα πως περίμενε την στιγμή για να μου επιτεθεί. Κοιτάζω ολόγυρα μπας και δω εναν αστυνομικό και δεν υπήρχε κανείς. Ένα λεπτό πριν μου επιτεθεί βλέπω με την άκρη τού ματιού δυο μαύρες μπλούζες με χρυσά γράμματα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Χωρίς να το σκεφτώ φωνάζω τρεμάμενη δυνατά, “παιδιά!” και τρέχω κοντά τους! Τα παλικάρια με το που με είδαν αντιλήφτηκαν αμέσως τι συνέβαινε και έπραξαν ανάλογα. Χωρις πολλά λόγια και εξηγήσεις όπως θα ήθελε ενας αστυνομικός να πάρει αναφορά ή να κάτσεις να τού αναλύσεις τι θέλεις…, ποιά είσαι.., πού πας.., απο πού έρχεσαι..
    εξακρίβωση στοιχείων.., μέχρι εδω μπορούμε να πάμε, απο εδω και πέρα δεν μπορούμε το απαγορεύει ο νόμος…,ελάτε στο τμήμα πρώτα να δώσετε κατάθεση και να κάνετε μήνυση υπερ αγνώστων..κλμ, κατέβηκαν απο την μηχανή και έτρεξαν πίσω απ’ τον απόγονο των νεάντερταλ. Αυτός με το που τους είδε το έβαλε στα πόδια. Τα παλικάρια με συνόδεψαν έπειτα μέχρι το λεωφορείο και έφυγαν. Ούτε σαλιαρίσματα, ούτε εξυπνάδες, ούτε νταηλίκια, ούτε κομπασμός, ούτε χαριτομενιές, ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα._

    – Απο τότε δεν σταμάτησα στιγμή να σκέφτομαι πως θα μπορούσε να είχε πάρει η ζωή μου άλλη τροπή αν δεν ήταν εκείνη την στιγμή εκει οι Χρυσαυγήτες.
    – Θαύμασα και επαίνεσα αυτους τους άντρες που ενω θα μπορούσαν να είναι με μια γκόμενα σε μια καφετερια και να γελάνε, ή στη Μυκονο να κανουν εφε την μηχανη τους.., επέλεξαν στο ρεπό τους να κάνουν την δουλειά των αστυνομικών, και αμισθί.

    Γιατί γράφω αυτό το γεγονός;
    Για να σου πω πως παρ’ όλα αυτά δεν ψηφίζω Χ.Α.
    ..
    Νομίζεις πως είδα κανένα φασιστόμουτρο και δεν τους ψήφισα;
    Νομίζεις πως επηρεάστηκα απ’ τους πουλημένους δημοσιογράφους που τους κατηγορούσαν συνέχεια απ την τηλεόραση, γι αυτο δεν τους ψήφισα;
    Νομίζεις πως θίχτηκα σαν γυναίκα επειδή πέταξε ο Ηλίας το νερό στην δούρου και την κανέλη, και τις αποκάλεσε “νούμερα” γι αυτό και δεν τους ψήφισα; – πόσο προφητικός αποδείχτηκε τελικά!
    Νομίζεις πως πίστευα αυτά που λέγανε στις παρέες για τους τραμπούκους.., χρηματοδοτούμενους ΧΑυγήτες απο ξένα κεφάλαια.., γι αυτό δεν τους ψήφισα;
    .
    Οχι. Δεν τους ψήφισα γιατί δεν πιστεύω στην Δημοκρατία ως κοινωνικό σύστημα.
    Απο παιδί ακόμη, ήμουν πάντα με το μερος των Σπαρτιατών. Μισούσα θανάσιμα την Αθηναική δημοκρατία και σαν μαθητρια πια στο σχολείο, πρόβαλα ατράνταχτα επιχειρήματα στις εκθέσεις μου κατά τής δημοκρατίας, που άφηνα άφωνους ακόμη και τους καθηγητές!
    .
    Πόσο σωστή αποδείχτηκα τελικά, μετά απο 35 χρόνια!!!
    Είδατε εσεις κανεναν απο όλους αυτους τους αρχηγους κομματων που πέρασαν απ την “δημοκρατια” να αναλαμβάνει καμια ευθύνη; Ξέρετε γιατί; – γιατί θεωρουν μετά τα λάθη, συλλογικά(!) και αρνούνται να επωμισθούν προσωπικά την ευθύνη. Αν, ομως, γίνει κατά τύχη και μόνο, ενα καλό, τότε απαιτούν να πάρουν αυτοί και μόνο, ολα τα εύσημα(!)
    .
    Εγώ πιστεύω σε έναν Ηγέτη (Βασιλιά ή Στρατιωτικό).
    Και ο Ηγέτης δεν βγαίνει με ψηφοφορία, βγαίνει με τις πράξεις του!
    Ο Ηγέτης δεν έχει πρόγραμμα, εχει όραμα!
    Ο Ηγέτης δεν εχει χρόνο να σκεφτεί τις επόμενες εκλογές, φροντίζει για τις επόμενες γενιές!
    .
    .. Η Ελλάδα είναι τσινιάρικο άλογο για να την κάνει ζάφτι ο οποιοσδήποτε – θέλει τον Αλεξανδρό της! (και το θέμα τού έρντο, των ρωσων, των σκοπιανων, των αλβανων.., καθώς και τής ευρωπαικης ένωσης.., δάνεια, χρεη, κλμ, θα είχε κλείσει._).
    ..ο “δημοκράτης” δεν μπορει – πρέπει να τα συμφωνήσει με άλλους τρακόσιους(!), καταλάβατε..;
    .α, και κάτι ακόμη.., το ξέρετε πως στις “εκλογες” που έγιναν ήταν 66% η αποχή μαζί με τα άκυρα και τα λευκά; ουτε βασικά μαθηματικά δευτέρας δημοτικού δεν ξέρουν οι πολιτεύομενοι και θέλουν να διαχειριστούν και δισεκατομμύρια, τρομάρα τους(!!!)
    ..και γίναν δημάρχοι, ευρωβουλευτες και περιφεριάρχιδες..με 10 και 15%(!)
    Θαυμάστε την “δημοκρατία” σας.. ή καλύτερα να την πω την γαμοδημοκρατία σας!
    ———————–

Comments are closed.