ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ : Εν ψυχρώ δολοφονία 27χρονου μέσα σε κομμωτήριο – ΔΕΙΤΕ το βίντεο από τη στιγμή της εκτέλεσης…

Κοινοποίηση:
1

Ανατριχιαστικές εικόνες από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός άνδρα στην Κολομβία την ώρα που κουρευόταν. Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας το περασμένο Σάββατο στην πόλη Μεντεγίν φαίνεται ο Κάρλος Αντρές Καρμόνα να κάθεται στην καρέκλα του κουρεά και να απολαμβάνει τη φροντίδα του.
Ξαφνικά στο χώρο μπαίνει ένας ένοπλος άνδρας ο οποίος πυροβολεί αρκετές φορές στο κεφάλι τον Καρμόνα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο εκτελεστής δεν είπε ούτε κουβέντα πριν να ανοίξει πυρ και να δολοφονήσει τον άτυχο 27χρονο.

Σοκαρισμένος ο κουρέας φαίνεται να βγαίνει από το κουρείο χωρίς να μπορεί να πιστέψει τι έχει μόλις συμβεί μπροστά στα μάτια του.

Για την ώρα οι αρχές δεν έχουν δώσει κάποια πληροφορία σχετικά με τα κίνητρα για τη δολοφονία.

Σημειώνεται, πάντως, ότι στην περιοχή στην οποία συνέβη το περιστατικό έχουν καταγραφεί 28 δολοφονίες από την αρχή του έτους, έξι περισσότερες σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2019.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Η ελλαδα ειναι το ιδιο και χειροτερο απο την κολομβια αυτη την στιγμη.

  2. Ο κουρέας τι φάση????γκέι είναι και του χαϊδεύει τοση ώρα το πρόσωπο;;;;

  3. …katasτρεψαν τον πολιτισμο των ΙΝΚΑΣ και τους ανθρωπους ΙΝΚΑΣ οι ΚΩΛΟΒΑΡΒΑΡΟΙ-ΚΩΛΟΑΣΙΑΤΕΣ Ισπανοφωνοι και πορτογαλοφωνοι σαν ατοφιοι ”περσες” και τωρα συνεχιζουν τις βαρβαροτητες μεταξυ των….τι σου ειναι το DNA to barbariko….σκετη gyftia.

    1. Ναι αμε ωραιο πολιτισμο οι ινκας με ανθρωποθυσιες και κανιβαλισμο,μετα σειρα ειχαν οι αζτεκοι
      ασε μας ρε φιλε,δεν ειπα πως οι κονκισταδορες ηταν τιποτα ”αγιοι” αλλα οπως και οι πρωτοι εποικοι που πατησαν ποδι στην σημερινη βιρτζινια κανιβαλιστικαν τελετουργικα απο τους ντοπιους ιθαγενεις.

  4. Ρε συνωμοσιολόγοι, ήταν στο κόλπο και ο μπαρμπέρης και τραβούσε και βίντεο με την κάμερα ασφαλείας για να δείξει μετά στην αστυνομία την ανησυχία που είχε ε; Τι στουρνάρια ρε γαμώτο…Απλά στην Κολομβία πρέπει να είσαι υποψιασμένος συνεχώς γιατί δεν ξέρεις από που θα έρθει και ο μπαρμπέρης προφανώς έκοβε φάτσες στους δύο απέναντι που κάθονταν και προφανώς αυτοί ήταν στο κόλπο με τον δολοφόνο.

  5. Ο Κολομβιανός Τρύφωνας ήταν μιλημενος..

  6. Ευτυχώς γίναμε Κολομβία και όχι Κούβα..

  7. αχαχχαχαχχαχαχ αμα ειναι σοκαρισμενος ο μπαρμπερης εγω ειμαι ο Ντοναλντ Τραμπ

  8. Ο μπαρμπέρης μοιάζει να είναι στο κόλπο…Του έκλεινε το οπτικό πεδίο επίτηδες?…δεν μένει καν εμβρόντητος..Κακά τα ψέματα,παίδες μην φορτώνεται χρωστούμενα τον μπαρμπέρη σας ,είδατε τι μπορεί να συμβεί.

  9. Παίδες το Μεδεγίν είναι παρα πολυ επικίνδυνο βάζει κάτω τη Νάπολι από φόνους, μαφίες,κακο και γενικά θέλει πολυ προσοχη στο τι κάνεις κ με ποιον μιλάς

  10. Σοκαρισμένος ο μπαρμπέρης? Χα.. το ότι περίμενε το μπαμ δεν φαίνεται καθόλου?

    1. Θα συμφωνήσω όλο δεξιά κοιτάει σαν κάτι να περιμένει κάνοντας πως χαιδεύει τα μάγουλα του πελάτη..Μάλλον αυτό θα τον κάνει τον επόμενο στόχο των αντιπάλων.

Comments are closed.