“ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ – ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΟΠΛΟ” – ΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
1

Ο γιος του Καλομοίρη (φωτ. δεξιά) περιέγραψε στην αστυνομία τη δική του εκδοχή για το πώς έγινε το φονικό – Νέα εκδοχή θέλει την αφορμή για το μακελειό να ήταν ο καβγάς για ένα πάρκινγκ


Το κουβάρι της υπόθεσης του διπλού φονικού που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια όπου έπεσαν νεκροί ο 62χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης προσπαθεί να ξεδιπλώσει η αστυνομία. Πρώτος έπεσε νεκρός ο 62χρονος Λευτέρης Καλομοίρης. Μετά ο γιος του, που παραδόθηκε σήμερα στην αστυνομία, πήρε εκδίκηση σκοτώνοντας τον φονιά του πατέρα του Γιώργο Ξυλούρη.

Ο 30χρονος που παραδόθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πηγές του Creta24 ο 30χρονος είπε στους αστυνομικούς πως βρισκόταν στο μπάνιο όταν άκουσε την μητέρα του να φωνάζει από τον δρόμο ενώ παράλληλα ακούστηκε και ένας πυροβολισμός. Αμέσως -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- βγήκε από το μπάνιο πήρε το όπλο του και βγήκε. Εκεί είδε τον πατέρα του νεκρό στο δρόμο με τα χέρια ανοιχτά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, όταν ο γιος βγήκε στον δρόμο, είδε τον πατέρα του ανάμεσα στα πόδια του Ξυλούρη, ο οποίος τον πυροβόλησε εξ επαφής. Τότε εκείνος σήκωσε το όπλο και το «άδειασε» πάνω στον Ξυλούρη. Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Σε ΜΜε της Κρήτης ωστόσο μεταδίδεται και μία άλλη εκδοχή: Αναφέρεται ότι μεταξύ των οικογένειών υπήρχαν κτηματικές διαφορές, αλλά η αφορμή ήταν ένα… παρκάρισμα. Όπως γράφει το «cretapost.gr», ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη. Ο γιος του 63χρονου μόλις συνάντησε τον 30χρονο του επιτέθηκε αρχικά φραστικά ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε προκαλώντας παράλληλα φθορές σε ένα παράθυρο. Στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πήρε το όπλο του και πήγε να βρει τον γιο του 63χρονου με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει άγριες διαστάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΙΠΕΡΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ!
    ΣΕ 2 ΓΕΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΠΡΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ!!

  2. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ !!!!ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ !!!!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!

  3. Καταντησαμε να έχουμε όπλα και να τρωγομαστε μεταξύ μας για οικονομικές διαφορές ένας σύγχρονος Κολοκοτρώνης δεν υπάρχει να πάει να φάει έναν πολιτικό..!!!

  4. Εάν πυροβόλησε τον δολοφόνο του πατέρα του, ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ. Στην Ελλάδα υπάρχουν γελοίοι ποινικοί νόμοι και γελοία δικαιοσύνη. Σκοτώνεις άνθρωπο σε ληστεία και μετά από 5 χρόνια το πολύ είσαι έξω. Τα ισόβια έχουν γίνει 5 με 7 χρόνια!!!! Αυτό δεν είναι δικαιοσύνη είναι γελοιότητα. Και εγώ εάν έβλεπα να σκοτώνουν τον πατέρα τη μάνα τον αδερφή ή αδερφή μου, θα τους ξάπλωνα με τη μία τους δολοφόνους για να αποδοθεί και σοβαρή δικαιοσύνη κάποτε σε αυτή τη γελοία χώρα.

  5. Τώρα που θα του γίνει το γκροβερ τριαντάφυλλο στην ψυρου να δεις μαγκιες.

  6. Αλίμονο μας αν οι Έλληνες ενωθούν και μορφωθούν.Το είπε ο Τσόρτσιλ το 1947.

  7. Κατέστρεψε την ζωή του και 2 οικογενειών !! Δεν είμαστε σε πόλεμο !! Επιτέλους κάποιος να δώσει τέλος σε αυτούς τους Κοκορομυαλους κρητικούς ψεύδονταιδες αντράκλες του κωλου!!! Εάν ήταν αρσενικός δεν θα πυροβολούσε άοπλο άντρα αλλά θα τον έδερνε μέχρι θανάτου !!! Ας βγάλει μια ισόβια τώρα στον κορυδαλο και να δούνε ποσό Άνδρας και μάγκας είναι εκεί !!!
    Κρίμα !!!!

  8. Ξεχωρα απο το οτι δεν αξίζει να σκοτώσεις ή να σκοτωθεις,για κανένα λόγο,να κανω ενα σχόλιο για τον Αριστειδη. Μπράβο ρε φίλε ,την οικογένεια όμως την προστατεύεις οταν συντρεχει λογος πραγματικά,οχι οταν τον δημιουργείς απο την στενοκεφαλια σου και τον εγωισμο σου.Αλλωστε οι Κρητικοί ξέρουμε ποσο..μπιπ…. ειναι γενικά,οπότε μην τους δικαιολογεις,εκτός εαν και εσυ εισαι το ίδιο..μπιπ…Αλλαξτε μυαλα χανόμαστε …..

  9. Εάν λέει την αλήθεια και είδε τον πατέρα του στο χώμα και απο πάνω τον δολοφόνο, είναι ένοχος ?

  10. Άκου φιλε! Θα σε συμβούλευα πρώτον να μην γενικεύεις.. το αν οι Κρητικοί είναι ΑΝΤΡΕΣ!! Μπορείς να το μάθεις πολύ εύκολα από την ιστορία… από τους πολέμους… και από το πως διατηρούν τα ήθη και τα έθιμα!! Η ακόμα καλύτερα ερχόμενος στο νησί και γνωρίζοντας μας από κοντά! Με τα όπλα δεν συμφωνώ ούτε εγώ και τα κατακρίνω. Πάψτε όμως να βγάζετε κόμπλεξ κάποιοι για τη κρητη…. γιατί γίνεστε γελοίοι! Και κάτι ακόμα…. φονικά γίνονται παντού στη Ελλάδα έχουν σκοτωθεί άνθρωποι τσάμπα…. όταν γίνετε καλό θα ήταν να βγάζουμε όλοι το σκασμό και να μην κρίνουμε σεβόμενοι τουλάχιστον τις οικογένειες τους.

  11. Ειπα κι εγω θα πυροβολουσαν κανεναν αλβανο ή πακιστανο αλλοα πως; οι μεν στις χασισοφυτειες και οι αλλοι στα χωραφια (ενιοτε κανουν και παρελασεις με λαβαρα και τραγουδια)
    την μαγκια την δειχνουν με πυροβολισμους στον αερα ενιοτε και μεταξυ των για κανενα γιδι ή μετρο γης.
    Ο πυγμαχος χερια δεν ειχε; οποιος βγαινει απο το μπανιο εχει ευκαιρο και ενα οπλο και βγαινει εξω (ασχετα τι θα αντιμετωπισει) αυτο σημαινει προθεση.

  12. δόξα και τιμή να σηκώνεις το όπλο σου για την Πατρίδα την Θρησκεία και την Οικογένεια

  13. Οταν εχει καποιος οπλο δεν υπαρχει περιπτωση να μην το χρησιμοποιήσει σημασια εχει το πως θα το κανει και τι επιπτωσεις θα εχει. Εγω σιχαθηκα την δηθεν μαγκια και λεβεντιά των κρητικων. Και ενα παιδι 5 χρονών αν το δεις με οπλο στα χερια επικίνδυνο ειναι. Το ιδιο ειναι και αυτοι οι βλακες. Κληρονόμησαν μια αποθηκη με οπλα και το παιζουν μαγκες και λεβέντες. Αμ δεν.

Comments are closed.