ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ. ΜΕΧΡΙ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ! ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Γ1

Επεισόδια μεταξύ εθνικιστών και αντιεξουσιαστών έλαβαν χώρα νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στο μετρό στο Μοναστηράκι. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Αναφορές κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες, καθώς και σοβαρές φθορές στο τρένο. Αργότερα, οι εθνικιστές μετέβησαν στο Θησείο όπου άνοιξαν καπνογόνα, με την αστυνομία να προσάγει 6 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, επεισόδια ξέσπασαν στην πλατεία Βικτωρίας, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών, ενώ έγιναν και δύο συλλήψεις.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:



ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Πάλι πακέτο έφαγαν τα παρακρατικά υπαλληλάκια του Σορος????Αντφα χα χα χα!!!!!

  2. Τον μπουλο απο την Ελλαδα οι βρωμιαρηδες οι αναρχοαπλυτοι

  3. Για τον Γιώργο και τον Μάνο 🇬🇷🇬🇷🇬🇷✌️✌️✌️

  4. Νερό τους ρίχνουν, γι’ αυτό φεύγουν τρέχοντας!
    Φοβούνται το πλύσιμο…
    Η βία εξαπλώνεται, κυρίως όπου μένει ατιμώρητη. αριστερίλα, γυφτίλα, ληστόπουλα κ.ο.κ.
    Αν υπήρχε Κράτος με συνέπεια, δεν θα υπήρχαν εκτροπές.

  5. Ξύλο στις αναρχικές κατσαρίδες,τουρκόσποροι και τηγάνια είναι,από διαλυμένες οικογένειες που δεν ξέρουν καν τον πατέρα τους

  6. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!!
    1/11/13 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

  7. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!ΑΣΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!!
    1/11/13 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

  8. Περαστικά στα κρατικοδίαιτα πρακτορια του συστήματος αναρχοκουμούνια σκουλίκια!!ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΜΟΝΟ!!
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

  9. π@υστ@ρια και κοινη αληταρια. αιστο διατανο απαντες κοπριτες

  10. Ρε μαλακες ο εχθρος ειναι τα 300 Μουνοσκυλα μαζι με τα Ολιγαρχικα Πατημενα Σκατα , τους Δημοσιογραφους , τους Σκατομπατσους κ τους Εβραιομασωνους που κινουν τα νηματα !!!!! Τοσο μαλακες ειστε ρε να σκοτωνεστε μεταξυ σας χωρις λογο ;;;;; Ποσο ηλιθιοτητα πια ;;;;;; 15 χρονια ρε μας τα εχουν παρει ολα κ τωρα μας πηγαινουν σε 3ό ΠΠ ρε , θα μας στειλουν να πολεμησουμε για τους Προτεσταντες , Παπικους Ναζι κ τους Σατανιστες Εβραιους ρε , το εχετε καταλαβει ή κοιμαστε ορθιοι ;;; Καλη τυχη μαλακες , καμμια ελπιδα , θα σηκωθω να φυγω σας βαρεθηκα ολους .

  11. Ποιοι είναι οι κρανοφόροι φασίστες, ποιοι τα ΜΑΤ, ποιοι οι μεταμφιεσμένοι ασφαλίτες, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις

  12. Ο κόσμος και οι εξελίξεις ταξιδεύουν με τη ταχύτητα του φωτός παγκοσμίως κι εμείς ακόμα παλεύουμε να βγάλουμε σπίθα από την πέτρα…

  13. Τραγικά πράγματα οι μοναδικοί άνθρωποι που τολμούν να ρίξουν το καθεστώς με βία να πλακώνονται μεταξύ τους.. Όταν ο σκοπός αναρχικών και πατριωτων γίνει κοινός (ανατροπή του Αντίχριστου φασιστικό νεοταξικου καθεστώτος) τότε μόνο η Ελλάδα θα ελευθερωθεί.

  14. Πολλές μέρες τώρα ψαχνόντουσαν τα πακισταναρχίδια πάντως

  15. Οι κομμουνιστές βάζουν την κασέτα της εθνικής συμφιλίωσης και ότι ο εμφύλιος τέλειωσε αλλά υπόγεια συνεχίζουν τον εμφύλιο, κυνηγάνε τους πατριώτες, τους φυλακίζουν, οι αριστεροί έχουν πιάσει όλες τις θέσεις στον κρατικό μηχανισμό στον τύπο στην ΕΡΤ και ουσιαστικά κυβερνάνε την χώρα ενώ οι πατριώτες δέχονται συνεχώς επιθέσεις και βρισίδι ότι είναι ουγκ και ναζί. Ξυπνήστε Έλληνες ο εμφύλιος ποτέ δεν τελείωσε, στάχτη στα μάτια σας ρίχνουν για να συνεχίσουν την εξόντωση των πατριωτών.

  16. Κρίνεται αναγκαία η πιο σκληρή εκπαίδευση των πρακτόρων της μοσάντ – Σόρος. Μια χούφτα ‘Ελληνες τους έκλεισαν στο τρένο.

  17. Ετσι που σας βλεπω μαλλον θα χρειαστειτε 2ο γυρο εμφυλιου εκει στο Ελλαδισταν και μετα δωστε το το κρατιδιο στους Τουρκους να σας χωρισουν και να βαλουν μια ταξη για αλλα 400 χρονια. Εμεις οι Ελληνες του εξωτερικου μετα θα βοηθησουμε να ξανακανετε επανασταση.Μην ανησυχειτε. Σκοτωθειτε μεταξυ σας Αναρχοκομμουνια με φασιστες εθνικιστες ,Παοκσιδες με Αριανους και Παναθηναικοι Ολυμπιακοι ,χριστιανοι με μουσουλμανους κλπ κλπ. Ειναι ενας εμφυλιος το ατου του Ελληναρα. Αντε ωρα ειναι .Μη χανετε το καιρο σας. Καλη διασκεδαση.

  18. Την επόμενη φορά κάψτε τις κότες, μην τους λυπηθείτε. Έχουν γίνει ο καρκίνος της Ελλάδας από εκείνη την εποχή με το τσογλανι με τους αστυνομικούς κ τον ηλίθιο ράπερ. Σαπιστε τους , μπας κ βάλουν μυαλό. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. Εκκαθάριση τώρα.

  19. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ 3 ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΗ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ (ΜΑΓΚΕΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΞΥΛΟ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ, ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑ. ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΛΑ.

  20. ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΓΑΖΑ!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!! ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Η ΕΛΑΣ Κ ΤΟ ΠΡΟ.ΠΟ…ΠΑΛΙ ΦΙΑΣΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΡΟΑΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;;;

  21. Ρε παιδιά μην χάνετε το χρόνο σας με τους μπετοβλακες, brain washed ανθέλληνες. Θα έρθει η ώρα να αντιμετωπιστουν όπως πρέπει, μην μπαίνετε σε μπελάδες κρατηθείτε η ώρα φτάνει

  22. Κάποια στιγμή ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Πόσο μ……ς να το παίξουμε μέσα στην ίδια μας την χώρα, ζούμε τον απόλυτο ρατσισμό.Η Ευρώπη πληρώνει το 20% των εξόδων των λαθρομετανάστεων και τα υπόλοιπα τα βάζει από την τσέπη του ο Έλληνας πολίτης μέσω των λιστρικών φόρων. Τα ανθελληνικά σκουπίδια να πάνε να βρουν πατρίδα, στη Ελλάδα δεν έχουν καμία θέση. Δεν θα αλλάξουμε ούτε την ιστορία, ούτε τις διδαχές, ούτε τα ιερά και τις αξίες μας. Προπαντός όμως δεν θα ξεχάσουμε τι ρόλο έπαιξαν οι ανθέλληνες αναρχοαπλυτοι στην ιστορία της χώρας μας.

    1. KΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ…

    2. ΨΟΦΟΣ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ

    3. Θα στο ξαναγράψω να το εμπεδώσει! Όταν πέθανε ο Στάλιν που είχε τους Έλληνες κομμουνιστές στα όπα όπα στη Τασκένδη ανέλαβε ο Νικήτα Χρουτσωφ. Αυτός άνθρωπος σοβαρός και με μυαλό πήρε όλα τα κουμμουνια της φανταστικής αριστεριλας και τα έστειλε στα Γκουλάγκ της Σιβηρίας με πρώτο το Ζαχαριάδη! Άφησε μόνο τους μετριοπαθείς και σοβαρούς κομμουνιστές!! Αυτό τα λέει όλα!!! Η καμπάνα χτυπά και για σένα για αυτό διάβασε λίγο ιστορία!!!!

  23. ΧΑ ΧΑ ΧΑ πουστρακια αντιφασολαδες , οι ΚΑΣΕΣ σας ειναι ανοιχτες και οι ΣΚΟΥΛΙΚΟΙ πεινασμενοι ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ…….

  24. Πάλι τρέχανε οι αντιφα της πλάκας… μακάρι να κατέβαινα και εγώ πλάκα έχουν…. αντίφα χέστες όπου σας δούμε ξύλο και σαπούνι ανθέλληνες.

  25. Έπρεπε να πάρουν ένα λάστιχο να τους καταβρέξουν

  26. Ρε γ@μιόλες gay αντιφασολάδες, τι πατατράκ ήταν αυτό που πάθατε; Και δεν κατεβήκανε κάποια κομάντα από τα παλιά καλά. Χάσαμε τρελό γλέντι…

Comments are closed.