ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΧΕΙΜΩΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
delta_eurokinissi

Παντού οι ίδιες εντολές…


Με την Αυστραλία να βρίσκεται σε lockdown, η ελληνικής καταγωγής Έμιλι κατάφερε να βγει μία μικρή βόλτα. Πρόκειται για το πρώτο Σαββατοκύριακο που δεν έμεινε κλεισμένη στο σπίτι!!!

Οι Αυστραλοί έχουν περάσει πέντε lockdown και οι περιορισμοί είναι αυστηροί. Δεν τους επιτρέπεται να απομακρυνθούν πολύ από το σπίτι, με το όριο να είναι τα 5 χιλιόμετρα.
Όπως καταμαρτυρούν οι Έλληνες εκεί, όλα τα καταστήματα έχουν κατεβάσει ρολά, εκτός από τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, μόνο ένα άτομο επιτρέπεται να βγει και να κάνει τα ψώνια της ημέρας, ενώ επιτρέπεται μόνο μία ώρα γυμναστικής σε εξωτερικό χώρο.

Τα πρόστιμα δε είναι ιδιαίτερα τσουχτερά, ενώ αυστηρή είναι η επιτήρηση της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων.

Όλα αυτά περιμένουν ΚΑΙ ΤΗΝ Ελλάδα από χειμώνα, ειδικά τώρα που τα CDC της Αμερικής είπαν πως ξαναρχίσουν μέτρα και για τους εμβολιασμένους, καθώς η Μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ άλλαξε τα δεδομένα. Η χούντα εδραιώνεται…

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. 5 Ιουνιου 2021 ενας γιατρος καρδιολογος στην προσωπικη του σελιδα γραφει σε ενα αρθρο και ενημερώνει οτι οι εμβολιασμενοι νοσουν και μεταδιδουν το ιδιο για αυτο και πρεπει να φοράνε μασκες .Εξηγει γιατι και τονιζει αυτο που ειπε στης 27/7/2021 και η προεδρος των cdc η Ουαλενσκυ οτι οι εμβολιασμενοι φέρουν εξίσου μεγάλο ιικό φορτίο στην μύτη και στον λαιμό με τους ανεμβολίαστους και μεταδιδουν το ιδιο.Μπορειτε να διαβασετε αυτο το αρθρο στην σελιδα του γιατρου Ν.Π. πληκτρολογώντας cardiodoctor στο google στην στηλη αρθρα για την πανδημια. Το ερωτημα εδω ειναι…πως ενας γιατρος εξηγει βασικα πραγματα για την ιατρικη που ισχυουν χρονια ενω το cdc δεν τα γνωριζει και τα ανακαλυπτει και τα ανακοινώνει μετα. Κοροιδευαν τον κοσμο δηθεν οτι οσοι εμβολιαστείτε θα βγαλετε τις μασκες για να παει ο κοσμος να εμβολιαστει.Ενω γνωριζανε οτι οποιος εμβολιαστει νοσει και μεταδιδει με το ιδιο ιικο φορτιο στην μυτη και τον λαιμο.Δεν μπορει να μην το γνωριζε το cdc και να το εγραφε ενας γιατρος σε ενα αρθρο 2 μηνες πριν.Ο γιατρος μαλιστα εξηγει και γιατι συμβαινει αυτο και τι ρολο παιζει στο τειχος ανοσιας αυτος ο σημαντικος παραγοντας.Γενικα το δουλευμα παει σύννεφο.Το λεγαμε και το ξαναλεμε…τον Οκτωβρη θα πουν οτι τα εμβολια δεν εχουν αρκετη προστασια εναντι της μεταλλαξης και κινδυνευουν οι εμβολιασμενοι το ιδιο με τους ανεμβολιαστους.Ετσι θα δικαιολογησουν τα νεα lockdown και θα ζητησουν τριτη δοση και μεχρι τοτε δεν θα ισχυουν τα πιστοποιητικα αλλα θα χρειαζονται μασκες και τεστ.Βεβαια τις ευθυνες θα τις ριξουν και στους ανεμβολιαστους για να τυγλωσουν τον κοσμο και να γλιτωσουν οι κυβερνησεις και οι ειδικοι απο τις δικες τους.Και ναι…υπαρχει κοσμος που θα τσιμπήσει.

  2. Θέλω να αναπτύξω ένα θέμα για τα σύμβολα που λατρεύουν οι άνθρωποι . Από τις εικόνες μέχρι τα τοτέμ
    Το θέμα θα είναι διαχρονισμος και ειδωλολατρισμος και η μεταμόρφωση του σε κατευθείαν upload μετάδοση στη New World Order. Δικαίως οι Διεθνιστες πολεμανε Αρχαίες παγανιστικές πρακτικές που οδηγούν σε αμφισβητηση της ορθότητας του μετανθρωπιστικου υπερρεαλισμού.

  3. Φίλε μου τι περνεις..? Χρειάζεσε επιγωντος διακοπές ,μπανάκι ,ματάκι , και σεξακι.. θα δεις ότι μετά θα τα γράφεις καλύτερα..

  4. Μολις ο κοσμος επιστρεφει απο της διακοπες και εαν γεμισουν η εντατικες πραγμα πολλη πιθανον γιατι εδω και τρεις μερες αυξανονται η διασωληνοσης εκει γυρω στον σεπτεμβριο μαλλον θα ξανακλεισουμε.
    Παντος η μασκα θα επιστρεψει και στους εξωτερικους χωρους συντομα.

  5. Όταν βγουν τα όπλα ..να δούμε ποιος θα τρέχει..καμία χούντα δεν έχει αίσιο τέλος…

  6. Συμφωνώ απόλυτα με τον πατριώτη. Δεν έχουν, όμως, λογαριάσει 2 πράγματα. Το πρώτο είνσι η αντίσταση του λαού. Το δεύτερο είναι ότι ο Θεός είναι μαζί μας απέναντι στα σκοτεινά σχέδιά τους. Γιατί τώρα και οι άθεοι καταλαβαίνουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Καίγεται όλη η ελλάδα και αυτοί μιλάνε για εμβόλια, με τον λαό να είναι έξαλλος με τον εκβιασμό. Σήμερα ο σειρανάκης είπε ότι θα δίνει μία τσόντα δώρο σε κάθε εμβολιασμένο! Μέχρι και οι παπάδες πουλήθηκαν. Και σήμερα λένε για ένα νέο αριθμό που θα αντικαταστήσει τα πάντα! Πρώτα το μπόλι, μετά ο αριθμός. Και ο νοών νοείτω. Ο Θεός μαζί μας.

  7. Όσο δύσκολα και αν περάσαμε ή θέλουν να μας κάνουν να περάσουμε εμείς θα βρεθούμε απέναντι τους καθότι δεν σέβονται και ψεύδονται.Δυστυχώς οι κοινωνικές ταραχές θα αυξηθούν και ίσως αυτό να θέλουν..

  8. Δεν ξέρω εάν αληθεύει αλλά γίνονται κάποιες αλλαγές σε στρατόπεδα..καλο θα είναι το μακελειό να το ψάξει πολύ το θέμα…. Θα θυμίζουν κάτι από ναζί πήρε το αυτί μου

  9. Π.Ο.Υ: Η μετάλλαξη Δέλτα είναι μια προειδοποίηση, ο ιός εξελίσσεται.

    Λοιπόν τα δουλικά του μεγάλου ερπ-ετού προειδοποιούν . Για αυτό που έχουν ετοι-μάσει και δυστυχώς δεν θα αργήσει.
    Έλεγα (και μακάρι να πέφτω έξω) ότι : ο Κορώνας -ιός είναι εργα-στηριακός . Η βάφτιση του ονόματος του ιού δεν είναι τυχαία . Σκο-πός η πλήρης διάλυση-μετ-άλλαξη-υπο-δούλωση της κοινωνίας μέχρι την τελική στέψη αυτού που υπηρετούν.

    Πλάνο Α : Κορωνοιός -Κλείσιμο-μασκοφορία.
    Πλάνο Β : Μπολιασμός -ψυχολογικός εξαναγκασμός -ο φασισμός των “δημοκρατών”.
    Πλάνο Γ : Νέος πολύ πιο επικίνδυνος ιός -ο “Βασιλιάς” των ιών , έτσι θα τον ονομάσουν… γενικό κλείσιμο καθολική μασκοφορία -τα χειρότερα έρχονται.
    Πλάνο Δ : Προετοιμασία για τη στέψη του ψευτο- “Βασιλιά” τους – χαοτικές καταστάσεις . Θα σκοτεινιάσει ο ουρανός και αυτοί θα το λένε … κλιματική αλλαγή….

    Μόνο που έχουν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο.
    30-07-2021

Comments are closed.