“ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑ! ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ!”- ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 70 ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 43ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ! – ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!

Κοινοποίηση:
Κ3

«Εγώ την σκότωσα» φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, το βράδυ της Τρίτης στο Κερατσίνι, ο δράστης της άγριας γυναικοκτονίας που σημειώθηκε το πρωί στην Σαλαμίνα. Ο 70χρονος εκτέλεσε την 43χρονη σύντροφό του με καραμπίνα στο πατρικό της σπίτι και μετά εξαφανίστηκε.

Ο 70χρονος έδωσε κατάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε την πράξη του. Κατά την προφορική του εξέταση ερωτήθη «Γιατί την σκότωσες;» και απάντησε κυνικά: «Πήγα την Παρασκευή στο σπίτι και την βρήκα με άλλον».

Πήγε για καφέ μετά το έγκλημα

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 71χρονος που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ για την δολοφονία της 43χρονης μητέρας στη Σαλαμίνα, η οποία έπεσε νεκρή από πυρά, πίσω από την πόρτα του πατρικού της, όπου είχε βρει καταφύγιο, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό και τις απειλές από τον σύντροφό της.

Πώς τον εντόπισαν στο Κερατσίνι
Η ΕΛ.ΑΣ γνώριζε ότι ο 71χρονος κινούνταν στην περιοχή του Πειραιά τις τελευταίες ώρες. Με τις δυνατότητες της τεχνολογίας εντόπισαν το στίγμα του από το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζΊ του. Μέσω επικοινωνίας με τον πάροχο κατάφεραν να τον βρουν, έκαναν έφοδο και τον αιφνιδίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 71χρονος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος, όπου υπήρχαν ρούχα, κάτι που ερμηνεύεται ως πρόθεση να φύγει εκτός Αττικής. Το όχημα της νεκρής γυναίκας θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ασφάλειας για τις προβλεπόμενες έρευνες.

Επιπλέον, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχε μαζί του την καραμπίνα, η οποία δεν ήταν δηλωμένη.

Από το πρωί οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του  δράστη και υπήρχαν φόβοι ότι είχε διαφύγει από το νησί. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μόλις λίγες ημέρες αφότου η 43χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, ο ίδιος της φέρεται να της έστησε καρτέρι και να την πυροβόλησε ενώ εκείνη βρισκόταν πίσω από την πόρτα του πατρικού της, στα Αμπελάκια όπου διέμενε φοβούμενη για την ασφάλειά της.

Η ίδια εγκατέλειψε το σπίτι στο οποίο έμενε με τον 71χρονο, ακολουθώντας τις συμβουλές των αστυνομικών, οι οποίοι την βοήθησαν να εγκαταστήσει το panic button, το οποίο ωστόσο η ίδια δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Η 43χρονη είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση σε βάρος του 71χρονου, ο οποίος αφού την ξυλοκόπησε, στη συνέχεια πήρε το κινητό της τηλέφωνο και το όχημά της…

Η τραγική στιγμή που βγάζουν νεκρή από το σπίτι την 43χρονη
«Το παίρνουν το κορίτσι» ακούγεται να λέει σοκαρισμένη μια κάτοικος της περιοχής στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, την ώρα που η σορός της 43χρονης μεταφέρεται από το σπίτι με ασθενοφόρο.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή με τον γύψο στο πόδι, καθώς ο 71χρονος της είχε προκαλέσει κατάγματα. Από την αγριότητα του συντρόφου της, δεν γλίτωσε ούτε το παιδί της.

Τι λέει ο πρώην σύζυγός της
Σε δηλώσεις του ο πρώην σύζυγος της 43χρονης ανέφερε ότι δεν γνώριζε τι συνέβαινε στην σχέση της Γεωργίας, ωστόσο ο 71χρονος δεν του είχε κάνει καλή εντύπωση.

«Ένα παιδάκι έχουμε, ένα παιδάκι στο φάσμα του αυτισμού, δεν μιλάει και τόσο καλά. Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με έναν άνθρωπο εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι» δήλωσε στο Tlive και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Είχαμε έρθει σε επαφή έτσι απλά, δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εντύπωση αλλά δεν είχαμε πολλά-πολλά. Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω. Και τα Σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ. Από ό,τι ξέρω ήταν οδηγός σε πούλμαν, βανάκι που έπαιρνε από το σχολείο παιδάκια. Εκεί τον γνώρισε γιατί είχε πάει το παιδάκι μας σε ένα σχολείο. Εκεί γνωρίστηκαν γιατί είχε μπει συνοδηγός τότε η πρώην γυναίκα μου».

Με τον 71χρονο η 43χρονη γνωρίστηκε όταν εκείνος εργαζόταν ως οδηγός σχολικού λεωφορείου και μετέφερε μάλιστα το παιδί της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΕΠΑΙΞΕ Κ ΡΙΣΚΑΡΕ… ΚΑΙ…. ΕΧΑΣΕ…
    ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΨΕΜΜΑΤΑ ? ΟΧΙ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ 50ΑΡΕΣ Π.Χ. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΥΠΕΡ-ΓΗΡΟΥΣ…… ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙδια τουσ πρωτιστοσ….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΑΜΜΑ ( ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
    ΕΙΝΑΙ ‘ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ’ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ…. ΔΙΠΟΡΤΟ….. ……. ΨΕΜΜΑΤΑ? ΟΧΙ.

  2. Η κυρία τον βρήκε σε μια στιγμή ανάγκης, πιθανόν της τα ακουμπούσε, της πήρε ίσως αυτοκίνητο και όταν είδε πως της τον ακουμπάει άλλος, σκέφτηκε τι μλκ είναι και την ξάπλωσε.
    Αυτές οι σχέσεις μόνο ισορροπημένες δεν είναι.

  3. Δεν ξερουμε αν του τα τρωγε και οτι αλλη συκοφαντια διαβαζουμε…Ουτε αν οντως ειχε αλλον η γυναικα (που και να ειχε καλα θα του εκανε-οχι θα καθοταν με το βιαιο σαψαλο)…Ο γερος τωρα θα λεει οτι θελει…

    Οπως ομως και να εχει ο γερος ηθελε νεα γυναικα ως ιδιοκτησια του…ΚΑΙ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΟΝΤΟΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΡΦΑΝΟ!!!!!

    Σε καθε περιπτωση να τιμωρηθει παραδειγματικα για να σκεφτουν καλυτερα τις τελευταιες τους (ερωτικες) επιθυμιες οι υπολοιποι εθισμενοι στο μπλε χαπι…

    Η Φυση κατι ξερει…

    ΥΓ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΕ ΧΑΠΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

  4. Η τυπισα ηθελε και το σκυλο χορτατο και τη πιτα ολακερη!! Απο τη μια πλευρα θα του τα’τρωγε κανονικα και απο την αλλη θα τα εδινε στο νεαρωτερο επιβητορα.Αμ δεν γινονται και τα δυο καρπουζια κατω απο την ιδια μασχαλη.Σκεψου να του εχει φαει μια περιουσια του γερου και μετα να του δινει μια κλωτσια και να τον στελνει.Δεν αργει το μυαλο του ανθρωπου να παρει αναποδες,οταν δεν εχει το χρονο μπροστα του και εχει καταστραφει,Τη σημερον ημεραν ο καθενας τα βλεπει απο τη προσωπικη του θεση και οχι σφαιρικα οπως πρεπει

  5. Τι περίμενε ο κωλογερος του κερατά, να τον περιμένει πότε θα σηκωθεί το γέρικο εργαλείο. Ουστ μαλάκα που ήθελες και μικρούλα.

  6. οδηγος σχολικου λεωφορειου ο τρελογερος
    συνοδηγος η χωρισμενη καψομ@@να
    τα γ@@ησια συννεφο
    αιντε τα παιδακια να μα8ουν γραμματα
    θεος φυλαξοι

  7. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τον δολοφόνο σαφώς να μπει μέσα ισόβια αλλά είναι κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι. Είχαν σχέση 7 χρόνια άρα η σχέση ξεκίνησε όταν το θύμα ήταν 36 χρονών και ο παππούς 63. Καλά ο παππούς κυνήγαγε την πολύ μικρότερη, η 36χρονη τι ήθελε με τον 63χρονο προφανώς έψαχνε για γέρο να του τρώει τα λεφτά. Και αφού προφανώς του έτρωγε τα λεφτά κάποια στιγμή βρήκε και γκόμενο για να λύσει το σεξουαλικό που δεν μπορούσε να το λύσει με το γέρο. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις είχε την απαίτηση ο γέρος να ανεχτεί να πηδιέται με τον γκόμενο και αυτός να το παίζει μαλάκας και να κάνει τον χαζό. Υπάρχουν άντρες που το παίζουν χαζοί για να μην χάσουν την γυναίκα που έχουν δίπλα τους, υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν ανέχονται να τους τρως τα λεφτά και να πηδιέσαι με άλλον. Θα μου πεις έπρεπε να την σκοτώσει αλλά όταν υποτιμάς τον άλλον πολλά μπορούν να συμβούν.

  8. Η κυρία τα έτρωγε από τον 71χρονο βιοπαλαιστή και γλεντούσε (για να μην πω άλλη λέξη) με άλλους.
    Πόση ανηθικότητα πια?
    Την έβαλε σπίτι του με το παιδί αυτιστικό τής, την τάιζε την έντυνε και αυτή για ευχαριστώ ” γλεντούσε” μέσα στο ίδιο του το σπίτι με άλλον.
    Ε θόλωνει το μυαλό του ανθρώπου με κάτι τέτοια.

  9. Ότι νά ναι. Και έτσι απλά σκοτώνουμε. Νέα μόδα των τελευταίων ετών. Εντομεταξυ 70 με 43.Και του φάνηκε περίεργο που τον κερατωνε…..

  10. Αυτό το σκουπίδι μετέφερε μικρά παιδιά;;; ΠΑΙΔΙΑ;;; Ποιοί ξεφτιλισμένοι τού το επέτρεπαν ανεξέλεγκτα;;;

    1. Μήν χτυπιεσαι φίλε εδώ διδάσκουν όλοι οι ανώμαλοι αναρχοαπλυτοι στα σχολεία μας και οι γονείς στα αρχεία τους.

  11. Του τα ξερριζώνεις του βρομιάρη και του τα δίνεις να τα φάει! Άκου ζήλεψε το όρνιο…

  12. Tομάρι να ψοφήσεις στη φυλακή!!! Και εσείς γυναίκες ΠΡΟΣΟΧΗ ποιούς βρίσκετε….

  13. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά σε μεγάλους ενήλικους ανθρώπους και ούτε φταίει αυτό φυσικά.Ξέρω παντρεμένους ανθρώπους η γυναίκα 48 ετών και ο άντρας 74 και είναι απόλυτα ευτυχισμένοι.Το πρόβλημα είναι στο αν κάποιος είναι παρανοϊκός ή ΟΧΙ.Αν είσαι δολοφόνος ή 50 ετών να είσαι η 80 ετών είναι ένα και το ίδιο.

  14. Mωρέ μαλάκα γιδοβοσκέ, τραγί των αγρών, κεφαλοτύρι, υπάνθρωπε της επαρχίας, τελεμέ, αυτό με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ σημαίνει πολλά πράγματα και όλα, μα όλα είναι κακά.
    Και να σου πω γιατί:
    είναι σαν να λεμε στο σχολείο θα γράφουμε όλοι με μολύβι. Κι έχουμε ένα καθυστερημένο που θέλει να γράφει με μαρκαδόρο.
    Ηλεκτρονικός αναλφαβητισμός!
    Γίνε άνθρωπος που θες και τανκς ρε γίδι, ούτε καν ανήκεις στον δυτικό πολιτισμό!
    Τα τανκς που φαντάζεσαι είναι για τους δυτικούς, τι δουλειά έχεις εσύ μωρέλιμ;
    Είχατε ιντερνετέλια στου χουριός;

  15. Τι δουλεια ειχε μια 43χρονη με 70 αρη; Αυτη τι ηθελε με τον γερο και ο γερος με την κορη του ;;; Να τα αποτελεσματα !

  16. 43 χρονών ζει με 71 ετών στο σπίτι του (πως δεν βρήκε 90 ετών ) με το αυτιστικό παιδί της και τα φτιάχνει μετά με άλλον. Κρίμα το παιδί. Πολύ ανωμαλία έπεσε στον κόσμο με μπερδεμένος ανθρώπους. Η ψυχούλα του παιδιού της δεν την σκέφτηκε τι κόλαση ζούσε με την ζωή της.

Comments are closed.