«ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΦΥΛΑΚΗ». ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ. «ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ». ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Κοινοποίηση:
EXOFYLLO20-8

teaser20-8

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo20-8

Στο ΦΥΛΛΟ του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 20-8, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Hand with pen tied with rope, depicting the idea of freedom of the press or freedom of expression
Hand with pen tied with rope, depicting the idea of freedom of the press or freedom of expression

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

opisthofyllo19-8

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free- press- no compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Κλεψανε το Ελληνικο κρατος οι απατεωνες 50 χρονια συνεχομενα.

    Φυλακη τα λαμογια , τιποτα αλλο.

  2. Για όσους ρωτάνε αν ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από την φυλακή μπορεί να εκπληρώνει τα πολιτικά του καθήκοντα, απαντώ: Είναι δώρο Θεού η φυλάκιση του γιατί μπορεί να σκέφτεται για ώρες και χωρίς παρεμβολές και επηρεασμούς κάθε του κίνηση. Αυτό έξω τώρα που είναι αρχή για το κόμμα του θα ήταν πρόβλημα καθώς θα είχε να αντιμετωπίσει πολλά πράγματα που θα έπρεπε να δράσει άμεσα και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς την κατάλληλη σκέψη και προετοιμασία. Τώρα όλα γίνονται βάση σχεδίου, με ώριμη σκέψη και χωρίς να τον επηρεάζει κανείς. Μαζί σου Ηλία. Προχώρα προς τη νίκη.

  3. Και πως ξέρει ο Κασιδιάρης ότι θα έχουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό; Διαβάζει το φλυτζάνι; Παρεπιμπτόντως μία από τις 21 θέσεις του Κινήματος 21 λέει «κλείσιμο όλων των μασονικών Στοών»! Δεν είδα κάτι αντίστοιχο στις θέσεις του κόμματος Κασιδιάρη…

    1. Ψάξε τη δήλωση του σε τηλεοπτικό κανάλι που έλεγε ότι θα ποινικοποιήσουν τη μασονία αν ο κόσμος τους δώσει τη δύναμη και αναλάβουν την εξουσία.

  4. Ο Χατζάρας νομίζει ότι συκοφαντώντας όλους τους άλλους πολιτευτές του πατριωτικού χώρου, ανοίγει έτσι το δρόμο για τον Μπέχλη! Κούνια που τον κούναγε… Με τις μεθόδους αλά παλιού ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποιεί, περισσότερο κακό του κάνει. Όχι ότι είχε και κάποια ελπίδα να εκλεγεί ο Μπέχλης, σούργελο είναι κι αυτός… Ποιός να τον πάρει στα σοβαρά, όταν συνεχώς μιλάει για την περιπρωκτική περιοχή, για αφοδεύματα και άλλα ακαταλαβίστικα και απειλεί ότι άμα γίνει κυβέρνηση θα στείλει όλους τους πολιτικούς αντιπάλους του στην Τήλο!

  5. Ο Επίτροπος για την Οικονομία δήλωσε ότι μόνο ελάσσονες αλλαγές γίνονται αποδεκτές στα εθνικά σχέδια για το Ταμείο Ανάκαμψης θέλοντας να δεσμεύσει προκαταβολικά τη νέα ιταλική κυβέρνηση υπό τη Gιorgia Meloni η οποία αναμένεται να εκλεγεί τον ερχόμενο μήνα
    Σε πρωτοφανή παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική σκηνή κυρίαρχου κράτους της Ένωσης – που θυμίζει βέβαια την περίοδο της ελληνικής κρίσης χρέους – προχώρησε ο πολιτικός βραχίονας της ΕΕ καθώς με «όπλο» τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης επιχειρεί εκ των προτέρων να ακυρώσει το οικονομικό πρόγραμμα της νέας δεξιάς πολιτικής συμμαχίας που αναμένεται να αναλάβει την εξουσία μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

  6. kaτι kaλο φαινεται στον Οριζοντα…….
    Εθνικη αφυπνιση…….
    Στεφανε , σοφη η αποφαση σου να βγαλεις τον Ηλια σε συνεντευξη……πολυ καλο ταιμινγκ…..
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ….
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ

  7. Στέφανε προχώρα με Ηλία, τρίτο κόμμα θα είμαστε. Άσε τους γραφικούς ψέκες και τους πρώην πρασινοφρουρούς και καραμανλικούς που έγιναν “πατριώτες” στα γεράματα. Εμπρός να ξεβρωμίσει ο τόπος.

  8. Είναι γεγονός: Η πιο αντισυστημική συνέντευξη του καλοκαιριού! Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββάτου μιλάει για όλους και για όλα!
    Έλληνες Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Στην αντισυστημική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και στον Στέφανο Χίο μιλάει για όλους και για όλα ο Ηλίας Κασιδιάρης, στην πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη του καλοκαιριού!

    Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββάτου! Ερωτήσεις και απαντήσεις, που πέφτουν και τα τσιμέντα!
    ΕΥΓΕ Στεφανάρα!!ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!

  9. αυτος ειναι ενας λογος να τον ψηφισω. μονο που θα βαλεις ολο του το κωλοσογο. και αν θες τζαμπα εργατη για τα μπετα των καινουριων φυλακων που μαλλον θα χρειαστεις πολλες και τεραστιες ερχομαι αμισθι αν ειναι για αυτο το σκοπο

  10. Για την ωρα…μεγαλε…..Μενεις στην ψειρου, εκει που σε βαλανε τα φιλαρακια σου, οι “δημοκρατες”…
    Εχεις την εντυπωση οτι, τελεσιδικα, θα σας βγαλουν εξω…?
    Ειχατε την ευκαιρια, πουλαγατε πααμυθακια στα πιτσιρικια, και δινατε σκαμπιλακια στους λαθρους…
    Καλα ξεμπερδεματα, μπατριωτες της πλακας….

  11. θα είναι μια μεγάλη γιορτή που θα γιορτάζουν κάθε χρόνο οι Έλληνες ,η ημέρα που θα μπει στην στενή ο κουλης και τα τσιράκια του.

  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ”ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚ@ΛΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  13. ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ! Μπράβο Στέφανε που δίνεις την ευκαιρία στον Ηλία να αποκαλύψει την βρωμιά που υπάρχει μέσω της πλατφόρμας σου

  14. Ζούμε για να δούμε μιζοκούλη και ανιψιό με τρις ισόβια στη φυλακή

  15. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: ”Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ‘ΧΕΙ ΦΡΙΚΤΌ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ”

    Όλοι οι Λογικοί Πολίτες το ξέρουν τώρα πια χωρίς ίχνος Αμφιβολίας -πως η Εντολή για την Δολοφονία του Στέφανου Χίου και του Καραϊβάζ δόθηκε μέσα από το Μαξίμου από υψηλόβαθμο Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Έχουν μαζευτεί πια πολλές Ενδείξεις οι οποίες σε λίγο καιρό κάποιες απ’ αυτές θα αποτελούν Αποδείξεις ( αν δεν αποτελούν ήδη και τις αποκρύπτουν εσκεμμένα). Δυστυχώς, έχουμε Έλληνες Δικαστές και όχι Ιταλούς, κι αυτό θα πάρει μεγάλη καθυστέρηση. -Η Επαναστατική Οργάνωση 17Ν (17 Νοέμβρη) μπροστά στην Δολοφονική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας φαντάζει ”Αλογάκι της Παναγίας” (έντομο). Άφησαν μέχρι τώρα χιλιάδες ΑΝΕΡΓΟΥΣ Έλληνες ( Υγειονομικοί κ.λ.π) με μεγάλη ευκολία, χωρίς ίχνος συμπόνιας και ανθρώπινης συναίσθησης. Θα διστάσουν να δολοφονήσουν 2-3 ή και περισσότερους δημοσιογράφους κ.λ.π. που δεν πάνε με τα νερά τους;

  16. Στέφανε κατέβα με Ηλία να πέσουν τα τσιμέντα. Εκατομμύρια Έλληνες περιμένουμε την ώρα του ξεσηκωμού αλλά χρειαζόμαστε τίμιο αρχηγό. Τώρα που κατάλαβαν όλοι το ανθελλενικό σύστημα των συστημικών κομμάτων της αρπαχτής, κατέβα με Ηλία. Όλοι οι υπόλοιποι που κάνουν τώρα τους πατριώτες σαν τον μπογδάνο, θα παίξουν τον ρόλο του καρατζαφέρη στην συγκυβέρνηση με σαμαροβενιζέλους που βγήκανε οι πλευρογεωργιάδηδες υπουργοί, που τώρα δεν λένε κουβέντα για λαθρομετανάστες-τζαμί-πρέσπες! Μόνο με Ηλία για την αντεπίθεση της Ελλάδας, οι υπόλοιποι είναι συστημικά ανθελληνικά μιζαδόρικα ανθρωπάκια.

  17. ο πράκτωρ ΚΟΥΛΉΣ μπορεί να μη διακρίθηκε ως υπουργός ή μετά ως πρωθυπουργός,
    αλλά σαν ΑΡΧΗΚΥΠΑΤΖΗΣ κατάφερε να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες.

  18. Όταν το πλοίο είναι στο λιμάνι η Ελληνική Σημαία είναι στον ιστό κατάπρυμα και όταν ταξιδεύει στο “πίκι”, τον μικρό ιστό επάνω από την γέφυρα.

  19. Μαζί σου Στέφανε και Ηλία, πάμε δυνατά όλοι οι γνήσιοι πατριώτες να τους στείλουμε απο εκεί που ήρθαν… στον αγύριστο να πάνε και οι 300 κλέφτες

Comments are closed.