ΕΓΚΛΗΜΑ στα ΤΕΜΠΗ: Ο Παύλος Σαράκης “ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ” τον πρώην Υπουργό Μεταφορών, Χ.Σπίρτζη! ΔΕΙΤΕ την ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ για το τρίγωνο της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΑΡΑΚΗΣ-1

Ο Βουλευτής Επικρατείας Παύλος Σαράκης, “Ανακρίνει” Τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών Και Δικτύων Κατά Την Περίοδο 2015 – 2019 , Χρήστο Σπίρτζη Στα Πλαίσια Της Εξεταστικής Επιτροπής Για Την Διερεύνηση Του Εγκλήματος Των Τεμπών.
Τι Πραγματικά Συνέβη Με Την Αμαρτωλή Σύμβαση 717/2014 Και Την Πρώτη Συμπληρωματική Αυτής?
Γιατί Η Ελληνική Κυβέρνηση Προχώρησε Στην Υπογραφή Συμβάσεων Για Την Ανάταξη Των Συστημάτων Σηματοδότησης Και Τηλεδιοίκησης Στους Σιδηροδρόμους Με Την Κοινοπραξία ΑLSTOM/ΤΟΜΗ, Χωρίς Να Διασφαλίσει Την Ομαλή Εκτέλεση Αυτής Και Το Δημόσιο Συμφέρον? Ποιός Ο Ρόλος Της Εργολήπτριας Εταιρείας “ΤΟΜΗ” Του “Εθνικού Εργολάβου” Γ. Μπόμπολα?!

Δείτε Την Αποκαλυπτική Ακρόαση Για Το Τρίγωνο Της Διαπλοκής: Μεγαλοεργολάβοι – Πολιτικά Πρόσωπα – Μεγαλοστελέχη/Υπηρεσιακοί Παράγοντες Ομίλου Ο.Σ.Ε, Που Λεηλάτησαν Τα Εθνικά Και Κοινοτικά Κονδύλια Για Τον Εκσυγχρονισμό Του Ελληνικού Σιδηροδρόμου!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. TO ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΦΑΜΙΛΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ….
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ …..

Comments are closed.