ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: “ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ!” – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΥΜΑΤΟΣ

Κοινοποίηση:
ΤΕΜΠΗ 1

«Εξαφάνισαν τα παιδιά μας, δεν τα ξαναείδαμε» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος

«Δεν περιμένω τίποτα από τη συζήτηση στη Βουλή, φάνηκε από την Εξεταστική τι θα ακολουθήσει», σημείωσε ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του Δημήτρη, ο οποίος «έχασε» τη ζωή του στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, σε ηλικία μόλις 26 ετών.

Ενόσω συνεχίζεται (με εντάσεις) η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του Δημήτρη, ο οποίος σκοτώθηκε σε ηλικία μόλις 26 ετών, τόνισε πως «δεν περιμένω τίποτα» από αυτήν τη διαδικασία, ενώ στάθηκε ξανά στον πόνο που βιώνουν οι οικογένειες των θυμάτων, λέγοντας πως «δεν είδαμε ξανά τα παιδιά μας, παρά μόνο κλειστά φέρετρα», σε σημερινή δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Δεν παρακολούθησα σήμερα τη συζήτηση. Φάνηκε από την Εξεταστική τι θα ακολουθήσει. Πίσω μου, είναι το δωμάτιο του Δημήτρη. Το κρεβάτι του, τον περιμένουν οι παντόφλες του. Εξαφάνισαν τα παιδιά μας, δεν τα ξαναείδαμε. Κλειστά φέρετρα…

Ο Σύλλογος κατέθεσε στη δικογραφία ότι από τέσσερις κοπέλες βρέθηκαν οστά και γενετικό υλικό εννέα μήνες μετά, για να καταλάβετε πόση συγκάλυψη έπεσε και τι υποκρισία υπάρχει τόσον καιρό και συνεχίζεται έως σήμερα.

Πήραμε πολλή αισιοδοξία από την Ευρώπη, είμαστε πολύ δυνατοί. Επτά πλευρές του ευρωκοινοβουλίου υπερψήφισαν το αίτημά μας και πλέον, η Ευρώπη αναλαμβάνει τη Δικαιοσύνη για τα Τέμπη.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής έκλαψε, λύγισε. Μας έχουν πει ότι είναι μία σκληρή γυναίκα. Οι άνθρωποι που ήρθαν έξω, το έκαναν γιατί αισθάνονται τα παιδιά μας σαν δικά τους. Σύσσωμη η αντιπολίτευση της Ελλάδας ήταν εκεί, η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη είναι μόνη της και έκθετη. Ό,τι και να κάνουν, είναι θέμα χρόνου να φανεί η αλήθεια», επεσήμανε ακόμη ο κ. Ασλανίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μας πουλανε τρελα οτι μπορουμε να βρουμε το δικαιο μας στην ευρωπη..οτι υπαρχει εκει δικαιοσυνη…γελιεστε.

  2. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

  3. να δείτε που όλοι αυτοί φωνάζουν γιατί θέλουν παραπάνω αποζημίωση….

  4. ρητορικη γυμναστικη δεν περιμενουμε τιποτα αλλο.

  5. Περιμένετε κάτι από το κάθαρμα τον μιζοτάκη και το θίασό του;Ή μήπως από τα ξεπουλητάρια τους δικαστές που αφήνουν ελεύθερους όλα τα λαθροδίποδα να αλωνίζουν ελεύθερα;

  6. Ασλανιδη ξερεις τι πρεπει να κανεις για να ηρεμησει η ψυχη του παιδιου σου . Ειμαστε ολοι μαζι σου κ να ξερεις ενα πραγμα : Τα 158 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ σε εχουν γραμμενο στα αρχιδια τους .

  7. Ειχα στειλει πριν λιγες εβδομαδες αυτο ,το επαναλαμβανω περιληπτικα. Τιποτε απολυτως δε θα γινει, ολα αυτα τα μαγαζια που τρεχουν διαφοροι επιτηδειοι ,για λογους προσωπικης τους διαφημισης,τους γονεις και τους συγγενεις των δολοφονημενων ανθρωπων( εχουν ξεχαστει οι αρχικα αναγγελθεντες 55 περιπου αγνοουμενοι), ειναι ΔΙΚΑ τους μαγαζια. Χανουν χρονο,χρημα και το χειριτερο,ξαναζουν το δραμα τους χωρις αποτελεσμα. Εκεινο που θα ειχαν να κανουν ,για να δειξουν στην αναισθητη κοινωνια ποιους στηριζει με την κτηνωδη απαθεια της,θα ηταν να κανουν μια δηλωση και να πουν οτι δεν θελουμε να μετεχουμε σε οποιαδηποτε διαδικασια δηθεν απονομης δικαιοσυνης,γιατι δεν εχουμε καμμια απολυτως εμπιστοσυνη στο διεφθαρμενο ελληνικο κρατος και τις υπηρεσιες του. Οσοι τυχον διαβαζετε αυτες τις γραμμες σημερα,θα τις θυμηθειτε οταν σε καποια πεντε-εφτα χρονια ληξει αυτο το αθλιο θεατρο ,με αθωωση για τους κυριους ενοχους και καποιες ποινες με αναστολη για καποιους τελευταιους τροχους της αμαξης. Θα γινει και παλι αυτο που γινεται με το Μιχο,ο διεφθαρμενος πολιτικος κοσμος και το κρατος του ΠΟΤΕ δε θα πειραξουν τους ΔΙΚΟΥΣ τους . ( Και κατι σχετικο, για οσους εχουν αυταπατες, η εισαγγελεας δε θα τολμουσε να ζητησει αθωωση του Μιχου,αν δεν της ειχαν εγγυηθει οτι η αποφαση θα ειναι συμφωνη με την εισηγηση της ).

    1. Μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχει ντόμινο σκανδάλων και η κυβέρνηση αρχίζει να νιώθει το αέρα να λιγοστεύει στη αναπνοή της. Είναι εξαιρετικά πιεσμένη και στο μάτι του κυκλώνα από όλες τις απόψεις. Η Λάουρα Κοβεσι στη ευρωβουλή έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον να ριχτεί φως στη υπόθεση ο Χίος καθημερινά ουσιαστικά παίζει το ρόλο του φάρου στο κατασκοταδο φωτίζοντας με νέα τρομερά στοιχεία την αλήθεια τα υπόλοιπα κόμματα ακόμη και ο “”γιδοβοσκος”” που είναι εκβιασμενος με αποκαλυπτικά βίντεο στο predator βλέποντας ότι η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη άρχισε να κελαηδεί εναντίων της όπως όλοι στην αντιπολίτευση. Εκτός αν γίνει κάτι συγκλονιστικό που μπορεί να αποσπάσει την προσοχή μας ας πούμε ένας πόλεμος η σεισμός η κυβέρνηση τουλάχιστον τώρα είναι πραγματικά στα πρόθυρα νευρικής κρισης. Παρένθεση για τον Χίο να προσέχει τριπλά αυτό το καιρό .Γιατί όταν στριμώχνεται τόσο πολύ όσο στριμωγμένο νιώθει κάθε κυβερνητικό τοπ προσωπο μπορεί να φτάσεις σε ακραίες πράξεις για να σώσεις το τομάρι σου .Και ο Χίος θεωρείται υπεύθυνος τόσο από τον Γεωργιάδη οσο από το αφεντικό του για αυτό το εφιάλτη που ζουν πολιτικά

      1. Ευχομαι να εχης δικιο και να διαψευσθω!

  8. Εχεις αγαπήσει ποτέ άνθρωπο;;
    Δε νομίζω
    Για αυτό είσαι δυστυχής ΟΠΩΣ και το αφεντικουλη σου
    Πώς μπορείτε και ζείτε σε τόσο μεγάλο συναισθηματικό βούρκο;;Δε βαρεθηκατε τόσα δικαστήρια;

    1. Τι λες ρε μαλακα ; Τι εννοεις ; Σε ποιον κανεις την ερωτηση ;

  9. Μακάρι να δικαιωθούν οι ψυχές τους .Μίλησαν για νεκρούς αλλοδαπούς που ήταν στο τρένο στα διάφορα αρχικά ρεπορτάζ .Σίγουρα ήταν άνθρωποι κ ίσως οικογένειες που κανείς μπορεί να μην τους αναζήτησε και έτσι απέκρυψαν τον αριθμό τους από τους νεκρούς η αγνοουμενους.Η ύβρις που διαπράχθηκε από την κυβέρνηση προς όλες αυτές τις ψυχές θα τιμωρηθεί. Η πίστη του Έλληνα πολίτη πλέον προς την ευρωβουλή έχει γίνει μονόδρομος στη Ελλάδα της χειραγωγουμενης δικαστικής εξουσίας. Μακάρι να είναι αλήθεια αυτό που λένε πολλοί στο σάιτ ότι θα κατέβεις υποψήφιος για ευρωβουλευτής.Σε χρειαζόμαστε Στέφανε.

Comments are closed.