ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ! ΣΤΟ “ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ” Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ -“ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ”

Κοινοποίηση:
glyka-nera-spiti-arthro

«Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες που χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα και δεν πρέπει να διαρρεύσουν», τόνισε ο 32χρονος πιλότος


Την αμέριστη εμπιστοσύνη του στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ δείχνει ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν. Ο 32χρονος μίλησε στο Mega και υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι να μην διαρρέονται πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν τις έρευνες ή να παραπλανήσουν τις Αρχές. «Είναι απίστευτη στήριξη που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Αναγνωρίζω πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες που χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα. Οι πληροφορίες είναι πολλές και αξιολογούνται», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι η αστυνομία έχει ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα στη διαδικασία και σε μένα μεταφέρονται αυτά που έχουν αξία».

Σύμφωνα με το Mega από την ΕΛ.ΑΣ παραμένει μυστικό εάν ο 32χρονος μετέβη στη ΓΑΔΑ ή όχι για να αναγνωρίσει τον Γεωργιανό που συνελήφθη στον Έβρο. Την ίδια ώρα διενεργείται και μια τιτάνια προσπάθεια, ώστε να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου το τραγικό εκείνο διάστημα της διάπραξης του εγκλήματος στην περιοχή.

Τέλος οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα από το DNA, πριν καταλήξουν σε συμπεράσματα σχετικά με την εμπλοκή ή μη του Γεωργιανού στη ληστεία και στον φόνο της 20χρονης. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στο σπίτι αποτυπώματα και DNA που χαρακτηρίζονται «αξιοποιήσιμα», χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει προκύψει ταύτισή τους με στοιχεία σεσημασμένων κακοποιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Aκολουθούσε κάποιος την κοπέλα ή τον σύζυγο όταν έβγαιναν βόλτα;

  2. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος γείτονας με όχι καθαρό μητρώο που να είχε βάλει στο μάτι την κοπέλα;

  3. Κάποιος σχολιαστής εδώ, πολύ εύστοχα – και μπράβο του! – επεσήμανε και διατύπωσε αναλυτικά το σκεπτικό του για εμπλοκή του συζύγου.

  4. εγω παλι δοκιμασα με δεμενα τα ματια να βρω το κινητο πρωτα που το ειχα βαλει και μετα αφου το βρηκα -τελος παντων- δοκιμασα να σχηματισω το 100 για να τηλεφωνησω.ομολογω πως δεν τα καταφερα.θεωρω οτι για να τα κανει αυτα καποιος πρεπει να εχει υπερφυσικες ιδιοτητες

  5. Ελπίζω να μην είναι ο σύζυγος γιατί έχει πολύ περίεργη και απαθής συμπεριφορά. Επίσης αυτοί που διαλέγουν γυναίκες από Φιλιππίνες είναι στη πλειοψηφία τους πολύ περίεργοι και κρύβονται πολλά από πίσω… και ο σήριαλ κίλερ στη Κύπρο γυναίκες από τις Φιλιππίνες επέλεγε.

  6. μην απορήσετε αν κριθεί ένοχος ο σύζυγος ως εγκέφαλος της δολοφονίας της συζύγου του. ακούγεται ότι έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις στις καταθέσεις του. Απορία-ερώτηση-> υπάρχει η πληροφορία από τη περιοχή που μένει “ο σύζυγος” πως υπάρχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής στο όνομα της συζύγου του με μεγάλο ποσό σε περίπτωση θανάτου της από ασφαλιστική εταιρία εξωτερικού?

  7. Καπου λενε για σκληρο αλβανο στην Αγια Παρασκευη

  8. Η υποθεση φαινεται ξεκαθαρη να ειναι εξαρχης …χωρις αποδειξεις ομως δεν γινεται τιποτα ως γνωστον ..βρωμαει ολη η υποθεση.εξάρχής

  9. Στέφανε, δεν ακούγετε για ληστεία μόνο. Μάλλον έγκλημα πάθους και ληστεία είναι για να δικαιολογηθεί. Και μάλλον αναγνώρισε η άτυχη τον επίδοξο και την έστειλε. Και εσύ ξέρεις ποιοι είναι αυτοί που γυρνάνε τριγύρω και δεν αφήνουν κοπέλλα που να μην κοιτάξουν με πάθος. Και δεν είναι οι λάθρο. Αυτοί φοβούνται να μπουν σε σπίτια. Κάποιος την είχε βάλει στο στόχαστρο.

    “Την ίδια ώρα διενεργείται και μια τιτάνια προσπάθεια, ώστε να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου το τραγικό εκείνο διάστημα της διάπραξης του εγκλήματος στην περιοχή.”

    Μας δουλεύουν; Τι κρύβουν; Είναι δυνατόν με 300.000 να έχουν επικυρίξει και να μην έχουν χτενίσει όλες τις συνομιλίες ακόμα εκείνο το βράδυ; Τί παίζει;

  10. να βγούνε οι δημοσιογράφοι του αστυνομικού ρεπορτάζ στα αρπαχτο-κάναλα να μας δώσουν τις αποκλειστικές τους πληροφορίες και η Νικολούδη με τους γύφτους που εκάναν κατάθεση σε ΑΤΜ…να το στίψουμε το πράγμα να πιάσουμε καμιά μονάδα της AGB και στο τέλος ως συνήθως μια τρύπα στο νερο (στο αρχείο)

  11. Άραγε έγινε εξέταση στην κοπέλα για υπνωτικά χάπια μια και δεν βρέθηκε ούτε αμυχη από δήθεν αντίσταση;;;;;; Ας ελπίσουμε πως ναι.

  12. Μας τελείωσε και ο Γεωργιανός; Μα τι γκαντεμιά κι αυτή! Μήπως να μπουζουριάσουν κανένα Πακιστανό που θα λιάζεται, είτε έστω κανένα Νιγηριανό που θα πουλάει ‘μαιμούδες’; Νομίζω ό,τι είναι οι επόμενοι…

  13. Μαζί και με πολλά άλλα το κρέμασμα του σκύλου δείχνει μισώ κάθε τι δικό σου!!! Και το εξαφανιζω!!! Μακάρι να μην είναι έτσι γιατί είναι ακόμα πιο φρικιαστικό από την ληστεία !!!!

    1. ο συζυγος δεν μου φαινεται καλά…το ματι γυαλιζει..

  14. Αν ήταν κανένα λάθρο απολειφάδι ή ανθελληνικό απόβρασμα, οι τηλεφωνικές επικοινωνίες θα είχαν ερευνηθεί.

Comments are closed.