ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! «Τι μας λετε και δεν εχουμε πιει και καφέ. Σταματήστε την Υστερική Φωνούλα» – Νοσηλευτής τους έκανε με τα κρεμμυδάκια(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή2

Ο νοσηλευτής σε μονάδα κοβιντ κ. Παντελής Λημναίος στους ταραξε τους δημοσιογράφους της εκπομπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Στρατάκη σε ενοχλούν τα αρχαιοελληνικά σύμβολα και τα κομποσκοίνια;

  2. Τι δεν καταλαβαίνετε? Σας πήραμε είδηση και εμείς! ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌΤΗΤΑ στο εμβόλιο. ΤΈΛΟΣ!!! Συμφωνώ με τον k Λημναίο. Αντισυνταγματικές οι αναστολές. Ντροπή!!!!

  3. Τόσο βλάκα Νοσηλευτή δεν φανταζόμου ότι θα έλβεπα.

  4. Τι Καραγκιόζηδες είναι σαν τον Στρατάκη που χτυπιούνται όταν δεν έχουν επιχειρήματα

  5. Γεια σου ρε παλίκαρε Λιμναίε.. Όλα καλά, αλλά έκανες ένα λάθος. Με τα σκυλιά όταν σε ορμάνε δεν συζητάς.. Απλά φωνάζεις ΟΥΣΤ!!

  6. γραφειο τελετων εχετε κανονισει οι μπολιασμενοι?

  7. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΑ τους έκανες με τα ΚΡΕΜΜΥΔΆΚΙΑ!!! Ο ένας έκανες την ουρά του του άλλου για να τα βγάλουν πέρα!!!

  8. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ βλάκα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ είσαι εσύ και όλη η ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ ΣΟΥ, που έχετε κολλήσει με αυτή την ταμπέλα ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ!!!

  9. Άντε ρε ΒΛΑΚΑ ΦΟΎΣΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ που δεν ντρέπεσαι να λες ΞΕΦΤΙΛΑ ΨΕΥΤΗ ότι οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΜΟΙ δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν το κοβιντ,τότε γιατί θα τους έχει δωρεάν ραπίντ τεστ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΞΕΦΤΊΛΑ!!! Άντε ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ, που κρύβεστε πίσω από τα ΜΑΤ!!!!

  10. Μπραβο ρε μαγκα Λημναιε, τους μαμισες ολους μαζι.
    Αντε με τα ……….σκυλα

  11. Πολιτικοποιουνται τα πάντα….οταν θα πέφτουν κατω σαν τα κοτόπουλα καμία Ιδεολογία δεν θα τους σώσει….

  12. μπράβο στον άνθρωπο, ένας και τους γλέντησε και τους τέσσερις κανονικά!!!!

  13. Φουσκιδη και Στρατακη! Δωστε νουμερο account, να καταθεσω κι’ εγω μπαγιοκο! Ενθουσιαστηκα, απο την δουλοπρεπεια σας!

  14. Αφού δεν έχει αποδειχθεί η ίδια διασπορά από μπολιασμενους και αμπολιαστους, γιατί από 14 Σεπτέμβρη γίνεται υποχρεωτικη η χρήση μάσκας σε όλους και παντού;
    Γιατί εσύ που χτυπιέσαι, που είσαι μπολιασμενος ίσως, πρέπει να φορας μάσκα παντού;;;
    Φοβάσαι τον αμπολιαστο εσύ που είσαι προστατευμενος από το μπόλι;;;;
    Δεν δουλεύει καλά το μπόλι;;;
    Τι συμβαίνει ή τι δε συμβαίνει και δε το λένε;;;;;
    Πολλά δε μας λένε, παρά πολλά.

  15. ΑΡΔ στρατακι σε καταλαβαμε προπολλου!! σε εχει βαρεσει το μπολι για τα καλα γι αυτο λυσαξες παλιο σιχαμα.Οι παρενεργειες και οι μεταλαξεις φαινονται στα μουτρα σου και στην συμπεριφορα σου αντιχριστε.Ευγε στον παλικαρο νοσηλευτη!!Κανονικο ξεβρακομα στους ρουφιανους.

  16. Μπράβο ρε ΛΗΜΝΑΙΕ, δεν σε ξέρω αλλά τους ΕΣΧΙΣΕΣ. Και τον Χασαπόπουλο και την εκκολαπτόμενη συστημική δημοσιογράφο. Αλλά έρχεται η Νέμεση για όλους πλέον και είναι πολύ κοντά. Τα ψέματα τελείωσαν και το ψευτορωμέϊκο πέφτει ………………..

  17. ποιος ειναι αυτος ο γιαννης στρατακος ρε παιδια; καποιον πιο γελοιο δεν μπορουσαν να βρουν; ουτε και επιτηδες να το εκαναν να τον βαλουν αυτον στο πανελ.

  18. Πόσα έχουν κονομήσει για να λυσσάνε έτσι για το τρύπημα;;;; ΄Έλεος….και τώρα θα λένε φασίστες όσους δεν εμβολιάζονται….

  19. Ρε σεις …τη στα τσακίδια συμβένει εγω μόνο τ΄ ακούω;Τι ειπε ο δικηγοράκος ; Πως γίνετε ρεεεε δικηγοράκο να είσαι σε κόβιντ ΜΕΘ και να κινδυνεύεις απ΄ τον ανεμβολίαστο ;Σκατ@ θα σε κολλήσει; Αυτός κινδυνεύει απο σένα και όχι εσυ δικηγοράκο της πλακας.

  20. τέσσερα κομματικά ανδρείκελα, μαζί με την φύτουλα εναντίον ενός νοσηλευτή που έλεγε την δική του άποψη!!! Και νευρίαζε το κομματοσκυλάκι ο δημοσιογράφος Δεν χρηματοδοτήθηκαν τα κανάλια για προπαγάνδα υπέρ του εμβολίου Ναι ή Όχι;;; Και μάλιστα με αρκετά μύρια ευρώπουλα!! Θα μπορούσαν να φέρουν αυτά τα μαγικά φαρμακάκια που κάνουν περδίκι σε δύο μερούλες κάτι εκλεκτούς Ναι ή Όχι;;; Αλλά τα βρήκαν ακριβά!!! Θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί η έρευνα στο Παπανικολάου στη Θεσ/νίκη, που έσωσε κόσμο;;;Ναι ή Όχι;; Αλλά εκεί κωλυσιεργούσαν με προσχήματα γελοία Άντε πια δημοσιογραφάκια υπηρέτες του Κούλη, γιατί η υπομονή μας τελειώνει!!1

  21. Αἶσχος, ψευδο-δημοσιογράφοι! Ντροπή σας! Σᾶς ἔκανε σκόνη ὁ κ. Λημναῖος καί τόν συγχαίρω!

  22. Γεια σας κύριε Λημναίο; Τζίζους. Δεν πήγαν Σχολείο αυτοί οι κάγκουρες; Γεια σας κύριΕ ΛημναίΕ.

  23. Έχουν όλοι ελεύθερη φωνή σου ίντερνετ.
    Όπως σε αυτό το σάιτ και στην εφημεριδα που δεν τα παίρνει από κανέναν, και τους στηρίζει ο λαός.
    Δεν υπάρχει μόνο ο μεγκας.
    Δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ότι θέλει με το σώμα του.
    Βασικά εγώ θα ήθελα να κλείσουν όλους τους αμπολιαστους μέσα για ένα μήνα. Θέλω να δω κάτι.
    Οκτωμβριο μήνα καλά είναι,θα έχει και πολύ υγρασία η ατμόσφαιρα.

Comments are closed.