ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Ο Άντονι Φάουτσι ανακοίνωσε την ημερομηνία συνταξιοδότησής του

Κοινοποίηση:
φαουτσι

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ και διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) Άντονι Φάουτσι, αναμένεται να συνταξιοδοτηθεί πριν το τέλος της θητείας του Τζο Μπάιντεν, τον Ιανουάριο του 2025.

Ο 81χρονος Φάουτσι, που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως ο νούμερο 1 επιστήμονικος συνεργάτης της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού, γνωστοποίησε τις προθέσεις του μέσω συνέντευξής του στο Politico.

Όπως είπε στη συνέντευξή του, ο Φάουτσι εκτιμά πως ο κορονοϊός θα είναι κοντά μας για αρκετά χρόνια ακόμα. «Αν κάποιος μου πει “θα φύγεις όταν δεν θα έχουμε covid-19” τότε θα είμαι 105 ετών» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Φάουτσι χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα» την συνεργασία του με τον Ντόναλτ Τραμπ, παρά τις ιδεολογικές τους διαφορές. Επιπλέον, ο κορυφαίος επιστήμονας υπογράμμισε πως η απόφασή του δεν σχετίζεται με την πολιτική και το ενδεχόμενο να πάρουν τον έλεγχο της Γερουσίας και του Κογκρέσου οι Ρεπουμπλικάνοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Από τα πλέον σιχαμερά ερπετά της μαφιοζικης ΝΤΠ.πρεπει να τον φάνε στην μάπα 2 χρόνια ακόμα μέχρι να βρουν τον επόμενο κατάλληλο πουστη.

Comments are closed.