ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! Ούτε ένας σοβαρός υποψήφιος της Ν.Δ. στην συγκέντρωση Μητσοτάκη στο Μαρούσι!

Κοινοποίηση:
ΣΩΣΔΣΔ

Το απόλυτο Βατερλώ ήταν εντέλει η συγκέντρωση Μητσοτάκη σε καφετέρια στο Μαρούσι, αφού με το ζόρι μαζεύτηκαν λιγότερα από 200 άτομα εκ των οποίων οι 35 ήταν οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Ο λόγος όμως δεν είναι μόνο η απέχθεια που νιώθει ο ελληνικός λαός για τον πρωθυπουργό. Υπάρχουν και εσωκομματική λόγοι. Με πρώτο λόγο τη μεγάλη δυσαρέσκεια μεταξύ των γαλάζιων υποψηφίων Βόρειο Τομέα γιατί ουσιαστικά ο Μητσοτάκης πήγε και έκανε επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του Παπαθανάση. Του το χρώσταγε που τον έβγαλε από το ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Σας είχαμε άλλωστε ενημερώσει ότι το γραφείο του Παπαθανάση πρωταγωνίστησε στην οργάνωση της συγκέντρωσης ενώ οι μετακλητοί του υπουργείου παρέστησαν με το μαχαίρι στο λαιμό.

Άλλωστε και το αυτοκίνητο Μητσοτάκη σταμάτησε ακριβώς κάτω από το εκλογικό γραφείο Παπαθανάση…

Από τους πρωτοκλασάτους, στην συγκέντρωση πήγε μόνο ο Άδωνις και αυτός με βαριά καρδιά. Εμφανίστηκε ο Κουμουτσάκος που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αλλά κανένας άλλος σοβαρός υποψήφιος του Βόρειου τομέα.

Πλην του δημαρχου Αμπατζόγλου που δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι αντιδήμαρχοι είχαν διακριτική απουσία, πιθανότατα και με γραμμή Πατούλη.

Επιβεβαιώθηκε πάντως η ορθότητα της απόφασης του να γίνει η συγκέντρωση σε καφετέρια. Έμοιαζε πιο πολύ με μνημόσυνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙ 4 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΗΧΗΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

  2. Στην επόμενη συγκέντρωση θα έχει παξιμάδι, λικέρ και καφέ πικρό.

  3. ΚΟΥΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΗΜΕΝΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ

Comments are closed.