ΕΒΓΑΛΕ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ “ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ” ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ…ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ

Κοινοποίηση:
maxresdefault (40)

Δείτε τους διαλόγους που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News του Ν.Ευαγγελάτου και όλοι οι χαφιέδες του MEGA με εντολές Μαξίμου για να “δολοφονήσουν” την ομάδα ΔΙΑΣ.  Διαβάστε προσεκτικά τους διαλόγους και τα συμπεράσματα δικά σας..

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ όμως σας έχει παρουσιάσει όλη την αλήθεια με ντοκουμέντα.
Ομάδα ΔΙΑΣ: Κέντρο ανεβαίνουμε την Θηβών προς Βίζας ακολουθούμε στο ύψος σχεδόν της ΔΟΥ
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: Τον αριθμητικό και σε ποιο ύψος της Θηβών;
Ομάδα ΔΙΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΈΣΑ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: Τι όχημα είναι;
Ομάδα ΔΙΑΣ: Hyundai λευκό κέντρο
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: Accent είναι; Accent λευκό;
Ομάδα ΔΙΑΣ: Ένα Accent λευκό παραβιάζει συνεχώς τα κόκκινα
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.:  Ελήφθη, ελήφθη με προσοχή. Ελήφθη, είναι πολλές ομάδες πλησίον, ελήφθη. Το ακολουθούμε με προσοχή, ικανή απόσταση να μην κινδυνεύσετε και θα το, όπου να΄ναι θα το σταματήσουμε.
Ομάδα ΔΙΑΣ: Κέντρο από 142 ακολουθεί και η ομάδα
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: Ελήφθη, ελήφθη, ελήφθη. Ψυχραιμία. Προς τα πού κινούμαστε; Προς Ιερά ή γυρίζει πίσω;
Ομάδα ΔΙΑΣ: Δίπλα στην πλατεία κέντρο
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: Βγήκαμε Θηβών
Ομάδα ΔΙΑΣ: Κινούμαστε επί της Θηβών
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: 503;
Ομάδα ΔΙΑΣ: Πάει για παλατάκι κάτω κέντρο, από 382 ακολουθούμε ομάδες
Έπειτα, έρχεται η εντολή από το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ για διακοπή της καταδίωξης.

Στη συνέχεια ο διάλογος συνεχίζεται ως εξής:
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: 400Γ τέλος, τέλος απομακρυνθείτε, τέλος, όλες οι ομάδες να απομακρυνθούν. Ουδέ ένας θα ασχοληθεί με το αυτοκίνητο πλέον. 400Γ για τις ομάδες ΔΙΑΣ την 503 και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, έχει διατεθεί να ακολουθήσει το όχημα, τέλος στους τομείς σας όλοι, τώρα.
Ομάδα ΔΙΑΣ: …Ίσως το προλάβω.
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: Η εντολή είναι σαφής διακόπτουμε τώρα. όλοι οι σταυροί στους τομείς σας.
Ομάδα ΔΙΑΣ: …
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: 400Γ θα επαναλάβουμε τέλος, εάν δεν σταματάει το αυτοκίνητο τέλος, διακόπτουμε, διακόπτουμε, είναι εντολή του Α100 θα διακόψετε άπαντες.
Ομάδα ΔΙΑΣ: Κέντρο έχουν απομακρυνθεί οι ομάδες από το όχημα, έχω μείνει πίσω.
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: Για όλους τους σταθμούς δε θα επανέλθουμε είναι η τελευταία φορά που το διαβιβάζουμε. Για όλους τους σταθμούς τέλος. Καθένας στον τομέα του και δε θα επανέλθουμε.
Ομάδα ΔΙΑΣ: …
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: 400Γ, 400Γ θα ενημερώσω τις ομάδες και εσείς, να κόψουν να ακολουθούν το όχημα τέλος.
Ομάδα ΔΙΑΣ: Πέραμα στην Ελπίδος …
Κέντρο ΕΛ.ΑΣ.: Ποιος σταθμός διαβιβάζει και για ποιον λόγο; Όποιος σταθμός διαβιβάζει για το Hyundai… αν ακολουθεί το Hyundai κάποιος σταθμός, θα παρακαλέσουμε, είναι η τελευταία φορά που θα το διαβιβάσουμε, οποιοσδήποτε σταθμός κι αν είναι αυτός που διαβιβάζει και δεν γίνεται αντιληπτός, να διακόψετε τώρα να ακολουθείτε το όχημα. Τώρα. κι όποιος σταθμός είναι αυτός που το ακολουθεί να ενεργήσει 1-13 με το κέντρο.
Ομάδα ΔΙΑΣ: Δεν ακούνε πάνω στη μηχανή, δεν ακούνε

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. τρεις γύφτοι, οι δύο τη γλύτωσαν. Μάθετε σημάδι ρε παιδιά

  2. Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2021
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Τοποθετήσεις – Μετακινήσεις Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας
    Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, τοποθετήθηκαν – μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:
    6.ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗΣ Κωνσταντίνος, στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής

    ΑΝΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ…….

  3. ο Α100 ειναι γυφτος και συντονιζει την παρανομια

  4. Διάλογοι ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟΙ εισαγγελάτο

  5. Υπάρχει εισαγγελέας να παρέμβει;; Προφανώς το λευκό Hyundai ήταν γνωστό στο αρχηγείο ως σεσημασμενο και αντί να δοθεί εντολή για καταδίωξη επέλεξαν να τους αφήσουν ελεύθερους.
    Έχουν καταλάβει οι γαλοναδες της ΓΑΔΑ ότι δεν δουλεύουν σε μια οποιαδηποτε δημόσια υπηρεσία αλλά στην αστυνομία; Δεν είναι εφορία που λέει το γκισέ “περάστε αύριο κλείσαμε για σήμερα”.

    Και αν δεν ήθελαν συρραξη μέσα σε κατοικημενη περιοχή, ας τον παρακολουθούν διακριτικά μέχρι τον Ασπρόπυργο και ας έκαναν κίνηση στην εθνική να τον κλείσουν. Η ευθύνη ανήκει στην ηγεσία.

    Τα παιδιά της Δίας έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους.

  6. Αν η αστυνομία μαλάκα Ευαγγελάτο είναι άχρηστη, τότε να την αποσύρουν πρωτίστως από την προστασία πολιτικών και δημοσιογράφων!
    Όποιος αστυνομικός καθαρίζει εγκληματία, πολιτικό διεφθαρμένο ή δημοσιογράφο εχθρό του ελληνικού λαού πρέπει να παρασημοφορείται.

  7. Πριν λιγα χρονια μπηκαν στο σπιτι μου ληστές …χτυπησε ο συναγερμός του σπιτιου και οπως κατεβηκα την σκαλα του σπιτιου μου βλεπω μπροστα μου δυο ρομα …ανεβαίνω τρέχοντας επανω και πετάω ενα έπιπλο στην σκαλα ωστε να τους χτυπήσω και να τους εμποδισω να ανέβουν επανω στα δωματια των παιδιών μου…ευτυχως για καλη μου τυχη έφυγαν …βγαίνοντας γρηγορα στο μπαλκονι της μεζονέτας βλεπω να φευγουν σιγα σιγα με αργό περπάτημα …φωνάζω σαν την τρελη κλέφτες κλέφτες ….πηραμε τηλεφωνο την αστυνομια ηρθαν σε πεντε λεπτα ….σειρήνες αυτοκινήτων και μηχανές των Διας.καταγράψανε το συμβάν και εφυγαν …Τους ρωτησα δεν θα τρέξετε να τους βρειτε και μου απάντησαν εισαι καλα κοριτσι μου εμεις παίρνουμε 800€ αυτοι κρατανε πιστόλια επανω τους εαν εμεις τους ρίξουμε θα μπουμε φυλακή και για πιο λογο σε λιγες μερες παλι εξω θα ειναι….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ…ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ…
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΣ
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

  8. δηλαδή αν μέσα στο αυτοκίνητο οι εγκληματίες είχαν σκοτώσει προηγουμένως έναν συμπολίτη μας σε ληστεία που είχαν κάνει και τον είχαν μαζί τους, η είχαν απαγάγει ένα παιδάκι η κοριτσάκι; και δόθηκε εντολή να σταματήσει η καταδίωξη… ντροπή σας προδότες. Τελικά πόσο βρωμιάρηδες είστε; δεν έχω λόγια.. αν είχα κάποιον πολιτικό στα χέρια μου θα τον τσάκιζα απλά. Οι αστυνομικοί έκαναν τι δουλειά τούς και σωστά! Τελικά αυτή η δόλια χώρα που οδηγείται;

  9. Πολλα πολλα μπραβο στα παιδια της ΔΙΑΣ…Συγνωμη εδω φαινεται ξεκαθαρα οτι απο το κεντρο δινουν εντολες να μην εκδιωχθουν οι εγκληματιες αντι οι εισαγγελεις να παραπεψουν αυτους απο το κεντρο…θα δικασουν τους αστυνομικους που για πρωτη φορα εκαναν σωστα την δουλεια τους;;;;; ντροπη σας ρε ξευτυλισμενοι.

  10. Εβραιότουρκοι και γυφταριά κυβερνούν την χώρα. Ο Χιτλερ προσπάθησε μόνος να ξεβρωμίσει την Ευρώπη από δαύτους αλλά δυστυχώς απέτυχε αφού και όλοι εσείς οι δήθεν Έλληνες πήρατε το μέρος των παρασιτικών εισαγώμενων υπανθρώπων.

  11. ποιος ζηταγε να σταματισει η καταδιωξη? σαπιλα μοιριζει στα υπσηλα κλιμακια.
    Για τους αστυνομικους στην πρωτη γραμη, εκαναν ακριβως αυτο που επρεπε να κανουν.

  12. Εγω αλλο καταλαβα .. συγνώμη… από αυτό το ρεπορτάζ έδειξε πόσο απροστάτευτει είμαστε από τα κακόποια στοιχεία… άκου σταματήστε την καταδίωξη.. τι λέτε ρε πάτε καλά.. α100

  13. Άμεση άρση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, των κινητών τηλεφώνων του Α100 και των γυφταριών.

  14. Με λίγα λόγια οι κλαραδες λένε στα παιδιά της Δίας αφήστε να κλέβουν να ληστεύουν και να σκοτώνουν!! Απίστευτο ποιοι διοικούν την ΕΛΑΣ. Αυτοί δεν σταματούν το έγκλημα, το υποθαλπτουν!

    1. τζαμπα μαγκες που οταν εφαγαν την σφαιρα πηραν τον λογαριασμο.

  15. H Εντολη του Κέντρο ΕΛ.ΑΣ
    <>
    εκθέτει ανεπανόρθωτα το αρχηγείο της αστυνομίας

  16. Γιατί ο Α100, ταξίαρχος σε βαθμό μάλλον, δεν έχει παραιτηθεί ακόμη; Γιατί ο Αρχηγός δεν τον έχει διώξει; Γιατί ο Υπουργός δεν τους έχει διώξει όλους τους κοιλαράδες που έχουν άλλα αφεντικά εκτός από τον λαό; Γιατί δεν υπάρχουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που πραγματικά αξίζουν;

  17. Ερώτημα, σε ένα αυτοκίνητο κλεμένο, με σεσημασμένος μέσα, γνωστούς για παραβατική συμπεριφορά, παραβίαση κόκκινων σηματοδοτών συνεχώς, γιατί δόθηκε εντολή διακοπής καταδίωξης; Τι ρόλο βάρεσε ο Α100 και απο πού δόθηκε η εντολή;

  18. Τα πλοία που έρχονται γεμάτα πρέζα που νομίζετε ότι καταλήγουν; Για αυτό κανένας δεν ακουμπάει τους γύφτους.
    Μέχρι να μάθει ο λαός να ψηφίζει θα τρώει στη μάπα Μητσοτάκηδες και Τσίπρες.

  19. τα δυο λεσια τατι και νικολουμπας ο τρυπιος ας βγαλουν στην φορα τα μπουκωματα με τα ευρωπουλα που κανανε

  20. Σταματηστε την καταδιωξη λεει…με λιγα λογια ο καθενας που τρεχει σαν τρελος τον αφηνουμε να φυγει για να μην συμβει τιποτα

  21. Αυτό δείχνει ότι οι Ανώτατοι αξιωματικοί, θα κρεμάσουν τους αστυνομικούς του πεζοδρομίου γιατί δεν έχουν το σθένος να στηρίξουν όλους αυτούς που ρισκάρουν την ζωή τους κάθε μέρα και έχουν πίστη στην αποστολή τους. Δυστυχώς έτσι είναι οι επιτελικοί και αυτοί που έχουν τεράστια εμπειρία στο πεδίο. Διάχυση ευθυνών λοιπόν, προς το κατώτερο προσωπικό, πάντα!

  22. Αν δεν μπουν φυλακή οι δολοφόνοι μπάτσοι, θα καεί το σύμπαν

    1. Οι δολοφόνοι του μικρου Μάριου στο Μενίδι πότε θα μπουν φυλακή??

    2. Αν δεν μπει φυλακή ο δολοφόνος του μικρού Μάριου θα σας κάψουμε όλους παλιοκλεφτες. Ο πόλεμος τώρα ξεκίνησε

  23. Εκ των υστέρων όλοι εισαγγελείς. Οι άνθρωποι έχουν βάλει στο κοντέρ 140 Κύριος είδε με τι λάστιχα και τι φρένα γνωρίζοντας ότι το φουσταριό που οδηγεί μπορεί να είναι η αιτία σε ένα σε δύο λεπτά να μη ξαναδούν το σπιτάκι τους. Τα μυαλά πετάνε φωτιές η αδρεναλίνη στο φέρτε και ψάχνετε να βρείτε την τρούπα της βελόνας από τα συμπαθητικά γραφειάκια σας. Γελάει ο κόσμος όλος που το επάγγελμα του είναι με το δάχτυλο στην πρίζα. Να ξέρετε πάντως ότι το επόμενο μούλικο που θα πάει για τον συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου που το γνωρίζουν και τα γαλόνια και αποφασίζουν να φύγει θα το σκεφτεί πολύ καλά να σπάσει φινιστρίνι. Καταντήσατε τον κόσμο να φοβάται να βγει στο μπαλκόνι μη φάει καμιά αδέσποτη και ψάχνουμε πόσες μηχανές τουμπάρισαν. Και αν ήτανε φονιάδες θα πυροβολούσε το παλληκάρι και το τρίτο μ@λακισμένο που την κοπάνησε. Καλαμαριέρες.

  24. Εχει ο καιρος γυρισματα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,οταν αυτη συνδραμει στην εκτελεση πολιτων ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ !Ειμαστε στην εποχη οπου η νεα μποτα ναζι-παγκοσμιοποιησης ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ και κοιμισμενους πλεον! Και η διεθνης δικη 2021 Νυρεμβεργης εχει ξεκινησει την διαδικασια συλλογης αυτων που εχουν συμμετεχει απο την σκοπια τους ο καθενας σε εγκληματα κατα της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Για οσους το παιζουν “εγω διαβαζω οτι μου δινουν”,”εγω υπακουω σε εντολες” κλπ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ σε ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

  25. Ο Α100 γυφτοι συνιστούν καλες πρεζομίζες

  26. Οι διαλογοι εκθετουν ανεπανορθωτα το αρχηγειο της αστυνομιας. Το αρχηγειο ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ επιλογη και εκτελει εντολες του υπουργου Δημοσιας Ταξεως. Αντιλαμβανεστε τι μηνυμα δινετε στους πολιτες με τετοια αισχη? Πουθενα στην Ευρωπη ΔΕΝ υπηρχε περιπτωση να αφεθουν πιθανοι τρομοκρατες να αλωνιζουν. Αντιλαμβανεστε ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

  27. Ο εκφωνητής του κέντρου πρέπει να πάει για απόταξη . Δλδ επειδή είναι γύφτοι, λαθρομετανάστες η ντικιντακηδες, να μην επέμβει η ΕΑ. Παρά μόνο οι ΜΚΟ και οι γνωστοί δικηγόροι.

    Λοιπόν.
    Για να τελειώνει το παραμύθι. Ορθώς έπραξε η ομάδα ΔΙΑΣ.

  28. Ότι πιάνει αυτός ο Ευαγγελάτος στα χέρια του … καλό πιόνι είναι

  29. Τελικά οι γύφτοι κατάφεραν να εξευτελίσουν Υπουργείο , Διευθυντές Άμεσης Δράσης και να εκθέσουν τα παιδιά που παίζουν τις ζωές τους κορώνα γράμματα στους δρόμους.
    Αυτή είναι η Αστυνομία του Κούλη

  30. Ευαγγελατε είσαι μεγάλος δημοσιογραφικός απατεώνας.Προσπαθείς νά καλύψεις τούς εγκληματίες τούς γyφτους γιατί σού τό διέταξε τό αφεντικό σου ό γουρλομάτης.Διαστρεβλώνεις τά περιστατικά γιά νά κατηγορήσεις τιούς ήρωες αστυνομικούς πού παίζουν καθε μέρα τήν ζωή τους κορώνα γράμματα.Οι γyφτοι απειλούν για κλάσματα δευτερολέπτων νά πολτοποιήσουν μέ τό κλεμμένο αυτοκίνητο τούς κείμενους κάτω από τίς μοτοσυκλέτες αστυνομικούς καί αυτοί νά πυροβολήσουν τό καπό.Δέν ντρέπεσε λίγο ρέ ξευτίλα γιά τά λεφτά τού εξόφθαλμου νά πέφτεις τόσο χαμηλά;
    Πάρε ρέ μιά τριχιά καί κρεμάσου.Η ζωή ενός Ελληνα αστυνομικού είναι πολιτιμότερη από όλους τούς γyφτους τής Ελλάδας.
    Γιάννης Λάκων

  31. Φτυστος Christopher Lee ειν ο πουστης! Ποσο αιμα πινει πια! Η ομαδα ΔΙΑΣ θα τονε…. περιποιηθει καποια στιγμη παντα μεσα στα νομιμα πλαισια!
    Ουδεις χωρις παραβατικοτητα αλλωστε! Καποιο κοκκινο φαναρι θα περασει…

  32. Αν οι γύφτοι γνωρίζουν ποια είναι η εντολή του κάθε Α100 για αυτούς προφανώς γι’αυτό κάνουν ότι θέλουν

  33. Μαλλον ποδιτσα που πάει για αρχηγος

  34. Αυτός είναι ο «νόμος και τάξη» του Κούλη; «Αφήστε τους εγκληματίες ελεύθερους και τσακίστε αυτούς που δεν θέλουν το εμβόλιο και την καραντίνα»; Η εντολή για μη καταδίωξη είναι εντολή για παραμέληση καθήκοντος και διάπραξη παρανομίας.

  35. οι καταθέσεις στους ανακριτές και εισαγγελείς βγαίνουνε στα μανταλάκια…
    οι διαλογοι της αστυνομίας με το κέντρο βγαινουνε στην τηλεόραση σε εκπομπές δηθεν δημοσιογράφων που πήρανε 800000+ ευρώ απο το κυβερνών κόμμα για είχανε μια ιστοσελίδα που δεν την βλέπουν μήτε οι συγγενείς τους…
    οι εισαγγελείς τα βλέπουν όλα αυτά και αντι να επέμβουν αυτεπάγγελτα δεν τους καιγεται καρφι…
    η χώρα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο

    1. Ναι είναι.. Όμως τώρα ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε.. Αυτό που τους πονάει.. Τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασιας

    1. Α 100, το όνομα αυτού ταξιαρχος Κουτσιβίτης
      Εχει τεθει σε υποχρεωτικη αδεια…………;;;;;;;

Comments are closed.