Δ.Κούβελας: Γίνεται ΥΠΕΡΔΙΑΓΝΩΣΗ! Οι θετικοί κατά 99.9% ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ θανατηφόρο ιό – «Τα κρούσματα δεν είναι πραγματικά» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η πιθανότητα να μεταδώσουν τον ιό οι ασυμπτωματικοί είναι πάρα-πάρα πολύ μικρή, επειδή δεν έχουν πάνω τους αρκετό φορτίο ιών, όπως τόνισε ο διευθυντής φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Κούβελας.

Γκρεμίζοντας την κινδυνολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες με την αύξηση των «κρουσμάτων», για τα οποία τόνισε ότι «δεν είναι πραγματικά περιστατικά».

Σε συνέντευξή του στα Πραπολιτικά FM ο Κούβελας τόνισε ότι το 99% των υποτιθέμενων «κρουσμάτων» είναι το αποτέλεσμα «υπερδιάγνωσης» που γίνεται των «ψευδών θετικών» στον κορωναϊό, που ούτε νοσούν, αλλά ούτε και μεταδίδουν τον ιό σε άλλους ανθρώπους…

Ακούστε τον αναλυτικά και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αυτούς που ομολόγησαν ότι κατέγραψαν θανάτους από άλλες αιτίες ως θανάτους από κοροιδοιο. Μπεεε και καλή βοσκή να έχεις.

  2. αν υποννοείς ότι ένας καθηγητής Φαρμακολογίας είναι λιγότερο κατάλληλος να σου εξηγήσει τα περί παρασκευής εμβολίων από ένα τσιόδρα, ένα σήψα, ένα μαγιορκίνη, που ακόμη δεν κατάλαβαν σε τι χρησιμεύει η μάσκα και αφήνουν να εννοηθεί ψευδώς, σαν αργυρώνητα τομάρια, ότι άλλαξαν τα δεδομένα περί μάσκας, ε δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Κλείσου σπίτι και περίμενε να πεθάνεις υγιής και να σε φάνε τα σκουλήκια ..υγιή!!

  3. Διευθυντής φαρμακολογίας… ΟΚ, γεια χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάμ! TPIA ΠOYΛAKIA KAΘONTAN ΣE ΞENO AXYPΩNA…μας έπεισε! Αν μη τι άλλο, ως επιστήμον, θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν είναι πανεπιστήμον και τέτοιες επικίνδυνες απόψεις θα πρέπει να τις κρατάει γιά τον εαυτό του. Θυμίζει σεισμολόγους, εναντίων γεολόγων, κλπ, κλπ, κλπ… θλιβερό!!!

  4. Παρακαλώ το Μακελειό να πάρει μια συνέντευξη από τον Ι.Ιωαννίδη του Standford ώστε να ακούσουμε
    μια άποψη διαφορετική και κυρίως ανωτάτου επιπέδου επιστημονική. Οι εδώ λαοπρόβλητοι ειδήμονες
    των σάπιων ΜΜΕ να μας πουν τι έχουν κάνει για την θεραπεία ή την ανακάλυψη ενός εμβολίου για τον ιό
    και δικαιούνται να απολαμβάνουν τέτοια αποδοχή και προβολή.Ποιόν ασθενή έσωσαν ?

  5. Μ.Ο. ηλικία θανόντων 78 έτη από τους οποίους το το 97% έπασχε και από άλλα νοσήματα άρα δεν πήγε υποχρεωτικά από τον κορονοιό;;;;;
    Μόνοι τους τα λένε αλλά με μικρά γράμματα στο τέλος για να μην τους δίνουμε σημασία.
    Πως στο διάολο ρε γαμώτο τότε είναι τόσο επικίνδυνος ο ιός όπως φαγώθηκαν να μας λένε.

  6. Τώρα που θα τον βάλει στο γύψο το σύστημα και θα αρχίσουν τη σταύρωση τα παπαγαλάκια θα δει πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος.
    Παιδιά είπαμε όποιος λέει αντίθετη άποψη είναι το τέλος του.

  7. σταματα να ισχυει οτι λεει αυτα ειναι για καλοκαιρι
    Βεβαια λεει οτι δεν εχουμε νοσηλειες πολλες αλλα..
    αν και καθαριζουν καθε μερα 4 με 5 μεθ ολο και τσιμπαμε σε νουμερα
    Εχει πολλα παραπονα και δικιο σε καποια για αυστηροτητα πχ καραντινας μα δεν λεει πουθενα ειναι κοροδοιος αρα καμμια σχεση με ραντισμενους
    Παραπονα εχει φυσικα επειδη δεν ειναι και στην επιτροπη…
    Ο τιτλος απομονωση μιας κουβεντας δεν αντικατοπτριζει ολα οσα λεει

  8. το υπόλοιπο 1/10 παραμένει υπό συζήτηση. Ο Κούβελας είναι συγκροτημένος, καμία σχέση με τσιόδρες, σήψες, μαγιορκιλουλούδες

    1. ειναι συγκροτημενος…
      Αμα δεν.. και πρυτανης να ναι ειναι ηλιθιος….
      χαχα
      Και δικιο να χει καλυτερα να φιλας τα ρουχα σου να χεις τα μισα λιγους μηνες ακομα

      1. όταν μάθεις ορθογραφία θα σου εξηγήσω τι σημαίνει κρίση, γνώμη, άποψη. Μέχρι τότε, δες big brother που το καταλαβαίνεις και ‘φίλα’ ελεύθερα τα ρούχα σου και ό,τι άλλο σε ελκύει

  9. Έχουν βαλθεί όλοι να μας τρελάνουν τελείως.Ο κόσμος δεν ξέρει πια τι να πιστέψει και ποιον.

    1. να ακους τους καθηγητες της επιτροπης και να κοψεις το φβ.
      Ετσι δεν θα .. μπερδευεσαι

      1. Αυτούς που ομολόγησαν ότι κατέγραψαν θανάτους από άλλες αιτίες ως θανάτους από κοροιδοιο. Μπεεε και καλή βοσκή να έχεις.

Comments are closed.