Δ.Γιαννακόπουλος: «Όσοι καταλαβαίνουν ας μιλήσουν ανοιχτά – Μήπως και μπορέσουμε να σώσουμε ότι σώζεται»

Κοινοποίηση:
giannak

Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram με την οποία καλεί όσους καταλαβαίνουν να μιλήσουν.

Η ανάρτηση του Δ.Γιαννακόπουλου έρχεται λίγα 24ωρα μετά τα όσα είπε ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο και την επίθεση που δέχθηκε από κυβέρνηση και «ειδικούς», καθώς τον κατηγόρησαν πως μπορεί να επηρεάσει τους νέους ανθρώπους αρνητικά.

«Ένας μόνο άνθρωπος μπορεί να επηρεάσει τουλάχιστον δέκα ακόμη. Αυτοί οι δέκα συνεπώς μπορούν να επηρεάσουν εκατό. Όσοι καταλαβαίνουν ας μιλήσουν ανοιχτά. Μήπως και μπορέσουμε να σώσουμε ό,τι σώζεται», έγραψε σε ανάρτηση του.

.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. έχεις πολύ μεγάλα @@, βγες μπροστά και ένωσε όλον τον πατριωτικό χώρο. Ολοι θα σε ακολουθήσουν.

    Αν δεν θέλεις να εμπλακείς ενεργά με την πολιτική, βοήθησε οικονομικά κάποιο πραγματικά πατριωτικό κόμμα, σαν τους Έλληνες του Κασιδιάρη

  2. Μακάρι να το πράξει! Στήριξη στην προσπάθεια για ελεύθερη Ελλάδα , το χρωστάμε σε όσους πέρασαν και όσους θα περάσουν….

  3. Σε θελουμε Αρχηγό κομματος κ ΠΡΟΘΥΠΟΥΓΟ της Ελλάδας μας.Μονο εσυ Δημητρη μπορεις να σωσεις την Ελλαδα κ τους Ελληνες απο τους εχθρους…μεσα κ εξω. Γιωργαρος

  4. Διαβασα οτι ο Γιαννακοπουλος σε μια ερώτηση που του έγινε στο instagram για αν θα ήθελε να βάλει υποψηφιότητα και να βγει πρωθυπουργός απάντησε ότι αν δεν είχε παιδιά θα το είχε ήδη πράξει. Του απαντώ λοιπόν ότι επειδή έχει παιδιά πρέπει να το κάνει και μάλιστα σύντομα. Προχώρα τώρα που είναι η ώρα DPG!!!

  5. Ως Ολυμπιακός, ο ΔΓ αποτελεί για μένα persona non grata. Όμως οι ομάδες είναι απ τα σημαντικότερα ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ πράγματα στη ζωή. Το να σ αναγκάζουν να βάλεις μέσα σου ένα αδοκίμαστο ιατρικό σκεύασμα με παρενέργειες, όχι μόνο είναι ΠΡΩΤΕΥΟΝ, αλλά ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ πράγμα. Κι ο ΔΓ πραγματικά αξίζει πολλά μα πάρα πολλά συγχαρητήρια. Μπορεί η συστημική προπαγάνδα να πιάσει κι αυτόν και να λέει ότι το κάνει για άλλους (δικούς του) συμφεροντολογικούς λόγους. Ειλικρινά κι έτσι να ναι, δε δίνω δεκάρα τσακιστή. Σε ένα τόπο χειρότερο κι από μπουρδέλο που θέλει να λέγεται κράτος και που η δήθεν δημοκρατία του είναι χειρότερη κι από φασισμό και οσονούπω χειρότερα κι απ τα καθεστώτα των Ταλιμπάν, ο ΔΓ είναι ο μόνος που μιλάει για κάτι που είναι δημοκρατικό δικαίωμα όλων μας.

  6. Όπως βγήκες μπροστά το 2012(όταν παύλος και θανάσης αποχώρησαν), το ίδιο κάνε και τώρα. Απλά τώρα έχεις την ευκαιρία να ενώσεις όλους τους Έλληνες απέναντι στο σάπιο κατεστημένο των μασόνων δεξιών και των αριστερών με δεξιές τσέπες που είτε δουλεύουνε για τα βοθροκάναλα των εφοπλιστών και των προδοτών είτε πήγανε στις βρυξέλλες σαν την δαμανάκη! Βγες μπροστά γιατί είσαι ο μόνος που μιλάς για πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια όταν τα μασωνάκια μιλάνε μόνο για εμβόλια, λαθρομετανάστες και για υιοθεσίες παιδιών από γκέι! Βγες μπροστά και είμαστε εκατομμύρια από πίσω. Είμαστε έτοιμοι και να πεθάνουμε αλλά χρειαζόμαστε έναν αρχηγό που δεν μασάει. Βγες μπροστά Δημήτρη Γιαννακόπουλε, άξιο τέκνο του Παύλου και του Θανάση και βάλε βίζα όπως είπες σε όποιον μπαίνει στη χώρα ενώ τα λαμόγια οι πολιτικοί των μκο, δεν θέλουν σύνορα. Βγες μπροστά να τους λιώσουμε, η Ελλάδα σε καλεί και χρειαζόμαστε έναν αρχηγό με κότσια. Βγες μπροστά και τα άλλα άστα σε εμάς όπως σου λέγαμε παλιά. Τώρα δεν είναι για την ομάδα, είναι για την Ελλάδα.

  7. Βγες μπροστα ρε μαγκα……προχωρα βαλε την σπιθα,και θα δεις τι θα γινει μετα….
    ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@Μ@ΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

  8. Γιαννακοπουλε,εισαι μια μεγαλη δυναμη και μπορεις να γινεις συνεχιστης των αξιων προγονων σου που με ταπεινοτητα υπηρετησαν την ελλαδα, ειμαστε τοσοι πολλοι απο πισω σου που ουτε μπορεις να φανταστεις

  9. ….κ. Γιαννακοπουλε συνεχισε ετσι και εμεις μαζι σου….

  10. Δημήτρη εσύ μαζί μέ τόν Στέφανο Χίο,τόν Ηλία Κασιδιάρη καί μέ τόν καθηγητή Κωνσταντίνο Πλεύρη καί μέ όλα πατριωτικά στοιχεία πού πρεσβεύουν τό τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πρέπει νά κάνετε μία υπεράνθρωπη προσπάθεια μήπως μπορέσετε νά αναχαιτίσετε τήν νεοταξική λαίλαπα πού πλήττει τήν πατρίδα μας μέ τήν ενεργή βοήθεια τών Μητσοτέικων Νενέκων.
    Γιάννης Λάκων

  11. Γιαννακόπουλε πάρτους τα κεφάλια, είμαστε μαζί σου.

  12. ΕΜΕΙΣ Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ,ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  13. Στηρίζουμε Γιαννακοπουλο για π/υ ή πρόεδρο…

Comments are closed.