Δώσε θάρρος στον χωριάτη! Βρήκε και τα κάνει! 87 πλοία σε Αιγαίο και Μεσόγειο από την Τουρκία για την άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα»

Κοινοποίηση:
τουρκια πολεμικα πλοια

Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία, εν αναμονή μάλιστα του νέου γύρου διερευνητικών επαφών.

Προγραμματίζει άσκηση με την ονομασία «Γαλάζια Πατρίδα» από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Μαρτίου σε Αιγαίο και Μεσόγειο.
Όπως ανακοινώθηκε, 87 πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού και της ακτοφυλακής, 27 αεροσκάφη, 12 ελικόπτερα, F-16, F-4, αλλά και αποβατικές δυνάμεις θα βγουν στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, την ώρα μάλιστα που το σκάφος Τσεσμέ βρίσκεται στο Αιγαίο.

 

Την ίδια ώρα, ο τουρκικός τύπος έχει ξεσηκωθεί εναντίον της χώρας μας, με αφορμή την επικείμενη άφιξη αμερικανικών δυνάμεων στον Έβρο. Μεταγωγικά πλοία των ΗΠΑ που θα μεταφέρουν ελικόπτερα και τεθωρακισμένα οχήματα, κάποια εκ των οποίων θα μείνουν στην Ελλάδα για ασκήσεις, αναμένεται να φτάσουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο αυτό, πρωτοσέλιδο της Yeni Safak αναφέρει «Αυτή η προετοιμασία για ποιον είναι;», ενώ η Hurriyet κυκλοφορεί με δημοσίευμα «Απόβαση αμερικανικών δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. εκεί πού είναι και βολτάρουν στο Αιγαίο πλακοσετα με τα ef 16 να μην μήνη τίποτα να τι πάθουν όπως έγινε στο περλ χάρμπορ τους κολοτουρκουs να πανε όλα στο πατο του Αιγαίου αυτή είναι η μανκια αλλά πιοs να το κάνει ο κουληs η ο φλώρος να σε θυμούνται για 1000 χρόνια .

  2. Ποσο οσφυοκαμπτες και προσκυνημενοι μπορει να ειναι οι ΕΛΛΗΝΕς πολιτικοι .,.,.,.,?

    ΤΗν ωρα που τα μογγολιΑ κανουν δυναμη ισχυος στα χωραφια μας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ ηλιθιοι πολιτικοι εκλιπαρουν τους βλακοτουρκους για συνεχιση των διερευνητικων συζητησεων ..,.,.,.,.,.,.

    Ποσο πουλημενοι μπορει να ειστε ρε ?

  3. Βάρβαροι έπρεπε να ζεύσε ο Ναύαρχος Νίκος Παπάς και θα τα λέγαμε προ πολλού ,αλλά και πόσο κάνετε τους τσαμπουκάδες.

  4. χεσμενο ξεχεσμενο το ντολμα ασκερ………… την δουλεια του την κανει……. εχουν φτασει να κανουν βολτες σε ολη την ελληνικη επικρατεια και σε λιγο θα θελουν και τα ρεστα…. ευγεεεε ελληνες…. βημα σημειωτον…..εμπρος……..μαρς….

  5. Οι γελοιοι των Αθηνων ακομα περιμενουν τους Τουρκους για διερευνητικες συνομιλιες στην Αθηνα!!!!! Τι να διερευνησετε ρε ξεκουτηδες;;;;;;; Η Τουρκια δεν εχει κρυψει τι θελει!!!!!! Παρτε τωρα την ” Γαλαζια Πατριδα” στην μαπα και κοιτατε τους σαν τους χανους και παρτε τα θυμιατα να τους θυμιασετε, γιατι δεν ειστε ικανοι για τιποτε αλλο και αυτο το ξερουν οι Τουρκοι, γι’ αυτο σας χορευουν στο …ταψι!!!!!!! Ξυπνιστεεεεεε!!!!!!!

  6. ειναι πανικοβλημενοι. Δειχνουν τα οπλα τους και βρυχωνται.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

Comments are closed.