Δύσκολες ώρες για τον βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη – Πέθανε ο πατέρας του

Κοινοποίηση:
720_770739_e784c4a611-85c373f4f42756c3

Δύσκολες ώρες περνά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα Ανδρέας Κατσανιώτης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο βουλευτής μέσα από μια συγκινητική ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα. Ο Ανδρέας Κατσανιώτης ανέβασε τέσσερις τρυφερές φωτογραφίες με τον πατέρα του και έγραψε: “Αυτό το γέλιο σου μέχρι την τελευταία στιγμή ίδιο”. Ο Ιωάννης Κατσανιώτης πέθανε σε ηλικία 79 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τυχερος ο μπαμπας εφθασε 79 εγω τον εχασα στα 72 τα παντα αντεξε περικοπες στιν συνταξη του στα νοσηλεια στα φαρμακα στις εξετασεις του λογο Κοβιτ τα μονιμα χαρατσια στιν περιουσια του ωθομανικου τυπου αλλα εκει που δεν αντεξε και εφυγε απο την ζωη ηταν στιν στερηση ελευθεριας που του επιβαλαναι οι 3οο αληταραδες γερμανοεβραιοδουλοι της βουλης σαν τον κουστουμαρισμενο μορφωνιο κηριο πανω που μας περιγραφεις το δραμα του…….. για την κοννομα τους τα εβραικα κωλοεμβολια τους…. λες και ηταν βαρηποινιτης ο πατερας μου να θελει χαρτι αδεια για να βγει εξω να παει να παρει τσιγαρα στο περιπτερο εκει μας καταντησαν αυτα τα τσογλανια….Αι σιχτιρ καθικια καπποτε και εσας σας χτυπα την πορτα ο θανατος…..

  2. Τη λες ρε φιλε σοβαρα ?????Μονο αυτουνου πεθαναι ο πατερας????Γιατι τους δικους μας γονεις τους φαγανε τα 300 κοπρητια της βουλης χρονια τωρα με τα μνοιμονια τις περικοπες μοισθων συνταξεων και τωρα με την στερηση ελευθεριας με την ψευτοπανδοιμια τους…….

  3. Στα παπάρια μας… Εδώ χάνονται τρίχρονα.. Βέβαια θεός συγχωρεστον αλλά είπαμε…

Comments are closed.