Δύσκολες ώρες για τον Σάββα Θεοδωρίδη: Εισήχθη στην εντατική του Νοσοκομείου «Σωτηρία»

Κοινοποίηση:
1

Δύσκολες ώρες περνάει ο Σάββας Θεοδωρίδης, καθώς την Τετάρτη εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Η ήδη επιβαρυμένη υγεία του επίτιμου αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο, κι έτσι μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου εισήχθη στην εντατική.

Πληροφορίες του sdna.gr θέλουν τον θρυλικό τερματοφύλακα και ιστορικό στελέχος των Πειραιωτών, ο οποίος διάγει το 85ο έτος της ηλικίας του, να διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης ταλαιπωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια από σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά κατάφερε να βγει νικητής.

Eντούτοις η υγεία του το τελευταίο διάστημα ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη και η τελευταία του δημόσια εμφάνιση, στη φιέστα του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. εχω και γω ενα γνωστο στην ιδια ηλικια με αυτο το μπαρμπα, στο νοσοκομειο ετοιμοθανατο και αφηνει πισω του τρεις γιατρους παιδια, δυο χειρουργούς, και μια παθολογο, που τα σπούδασε με ΣΤΕΡΉΣΕΙΣ…. Αλλα δεν γραψατε τιποτα γι αυτον….. ποιος εχει μεγαλυτερη αξια αυτος που κλωτσαγε μια μπαλα ή ο δικος μου που αφηνει ΤΡΕΙΣ γιατρους;;;;;;;;;

    1. ξερεις ποσοι πολλοι είναι οι ολυμπιακοι, φιλε φασιστα?

  2. οι κατάρες. Το ποδόσφαιρο οδεύει προς κάθαρση. Ο χοντρός φυλάκα για το ναρκοκάραβο και ο αυλικός γελωτοποιός στην εντατική

Comments are closed.