ΜΠΟΓΔΑΝΕ, για πες αλεύρι; Κάτι νταβραντισμένοι “ταύροι” του ΚΚΕ σε γυρεύουν

Κοινοποίηση:
mpogdanos-tragoudaei-me-skoula-1_1

Η εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας” έχει όλο το ρεπορτάζ για το θέμα.

1.indd

Ο «Μπρουζ Λι» του ΚΚΕ που χτυπάει πισώπλατα και άνανδρα αστυνομικό των ΜΑΤ, έτσι όπως τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός

μακελειο

Μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχουν περάσει χειροπέδες στον δολοφόνο διαδηλωτή.

Με το θέμα ασχολήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Από τα επεισόδια που έγινε σε πορεία του ΠΑΜΕ προς την Πρεσβεία των Η.Π.Α. ομάδα διαδηλωτών έριξε μπογιές στο άγαλμα του Τρούμαν και τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν με τραύματα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε συμπλοκή με τη διμοιρία της ΥΑΤ που είχε διατεθεί στο χώρο, ομάδα περίπου 50 ατόμων με αντιασφυξιογόνες μάσκες και στειλιάρια επιτέθηκε με σφοδρότητα και αδικαιολόγητη βία κατά των αστυνομικών, οι οποίοι επιχείρησαν να τους απωθήσουν κάνοντας περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.

Για τα γεγονότα σχηματίσθηκε δικογραφία και οι έρευνες αναγνώρισης συνεχίζονται. Έχει ήδη γίνει αναγνώριση ενός ατόμου, το οποίο επιτέθηκε με ιδιαίτερη βία κατά αστυνομικού.

72354130_10216682843636413_7399470438956400640_n

Βάλτε κόκκινες γραμμές, όχι άλλη δημιουργική ασάφεια στις πλάτες μας
Στο μεταξύ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία καταδικάζει τα επεισόδια τόσο αυτά που έγιναν τον περασμένο Σάββατο όσο και και αυτά της 2ας Οκτωβρίου. Μιλούν για σοκαριστικές εικόνες και πάνω από δέκα τραυματίες.

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών καταδικάζει απερίφραστα τους τραυματισμούς των συναδέλφων μας σε επεισόδια που εκτυλίχτηκαν στο κέντρο της Αθήνας στις 2 και 5 Οκτωβρίου 2019. Και στις δύο περιπτώσεις οι τραυματίες αστυνομικοί ήταν δυστυχώς πάνω από 10, οι σκηνές δε που όλη η Ελλάδα είδε τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στα δελτία ειδήσεων ήταν τουλάχιστον σοκαριστικές.

Η Ένωσή μας στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους τραυματίες αστυνομικούς και με σχετική απόφαση του Δ.Σ, έχει θέσει το νομικό μας τμήμα στην διάθεσή τους ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες εναντίον όσων με πράξη ή παράλειψη προκάλεσαν τον τραυματισμό τους.

Είναι δυστυχώς η πολλοστή φορά που ως Ένωση αναγκαζόμαστε να στραφούμε στην δικαιοσύνη ώστε να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Θέτουμε όμως προς όλους τα κάτωθι ερωτήματα:

-Μήπως ο ανελέητος ξυλοδαρμός των αστυνομικών έξω από το συμβολαιογραφείο και στο άγαλμα Τρούμαν, ματαίωσε τελικά τον πλειστηριασμό ή την επίσκεψη του αμερικάνου Υπουργού Εξωτερικών;

-Μήπως το αναφαίρετο δικαίωμα στην διαμαρτυρία εμπεριέχει το ποδοπάτημα αστυνομικών στο οδόστρωμα;

-Η πολιτική και φυσική Ηγεσία θα θέσει επιτέλους κόκκινες γραμμές, θα οριοθετήσει την εμπλοκή των αστυνομικών δυνάμεων ή θα συνεχιστεί η δημιουργική ασάφεια των προηγούμενων ετών;

-Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα η κατασπατάληση δυνάμεων σε σταθερά σημεία και το παράδοξο να μην υπάρχει δύναμη να ενισχύσει αστυνομικούς που δέχονται τέτοιου είδους επιθέσεις;

-Για πόσο καιρό ακόμα άραγε όλοι θα παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες μας;

Είμαστε βέβαιοι ότι τα ερωτήματα αυτά δεν θα απαντηθούν ποτέ, έχουμε όμως ιερή υποχρέωση να προστατεύουμε τον εργαζόμενο αστυνομικό έναντι του οποιουδήποτε απειλεί την ζωή και την σωματική του ακεραιότητα .

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν τη γνωστή τακτική που θέλει τον αστυνομικό είτε “αποδιοπομπαίο τράγο”, είτε “σάκο του μπόξ”.

-Όσο η Πολιτεία δεν θέτει κόκκινες γραμμές μεταξύ της διαμαρτυρίας και του μπάχαλου,

-Όσο κάποιοι κάνουν τους κοινωνικά ευαίσθητους αλλά ταυτόχρονα σε κάθε διαμαρτυρία-διαδήλωση διατάσουν την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες δεν δέχονται ποτέ σαφείς εντολές, τόσο εμείς θα μετράμε δεκάδες τραυματίες.

Τους ενδιαφέρει;;;

Αν θεωρούν ορισμένοι ότι οι μηνύσεις που έχουμε υποβάλει για έκθεση αστυνομικών σε κίνδυνο είναι κούφιες απειλές, τους δηλώνουμε ότι θα διαψευστούν.

Κλείνοντας, θέλουμε να δηλώσουμε ότι η σημερινή ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για το ίδιο θέμα, μας καλύπτει απόλυτα και συμφωνούμε μαζί της λέξη προς λέξη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Θα κανω τον συνηγορο του διαβολου μ’ αυτα που γραφουν καποιοι!!!!!!!! Για πητε μου ποιανου κεφαλι εχουν σπασει χωρις να δεχθουν επιθεση;;;;;;;; Τεσσερα χρονια με δεμενα χερια και σακος του μποξ απο τους αλητες των Εξαρχειων να τρωνε τις Μολοτωφ και τωρα κλωτσια υπουλη απο πισω στην πλατη ,αυτα ειναι ωραια πραγματα ε;;;;;; Αντε και αμα σχολιαζετε να εισαστε αντικειμενικοι και οχι καθενας να μεροληπτει!!!!!!!!

  2. καλα του εξηγηθηκε του βρωμοματατζη που το μονο που ξερουν ειναι να ανοιγουν κεφαλια και να στελνουν κοσμο στο Νοσοκομειο εγω ρε θα προτιμουσα να ημουν χαμαλης παρα να χτυπαω κοσμο η βια γενναει βια

  3. Όταν τα ματ χτυπούν απροκλητα διαδηλωτές είναι καλά.. Όταν χτυπούσαν συνταξιούχους ήταν καλά.. Όταν χτυπιεται οποιοσδήποτε και για οποιαδήποτε λόγο είναι καλά.. Όταν η μάζα αντιδρά όμως και επιστρέφει τη βία που εισπράττει διαχρονικά από την αστυνομία, μας ενοχλεί. Δεν πειράζει. Να τους λυπούμαστε κιόλας τους μπάτσους δηλαδή. Δεν ντρεπομαστε καλύτερα. Ξύλο σε κάθε μπάτσο και πρωτίστως στους συνδικαλιστές τους που έχουν το θράσος να παρουσιάζουν σαν θύματα τους μπάτσους.

  4. Κουμουνισμός ,άλλο ενα παρακλάδι
    των μασόνων-σιωνιστών.
    Στάλιν και Λένιν μασόνοι σιωνιστές σύμφωνα με δηλώσεις των οβραιομασόνων σιωνιστών σε επίσημα δικές τους εφημερίδες και εγκυκλοπαίδειες, χωρίς καμία συγκάλυψη.
    Τυχαίο που οι Κομουνιστές έσφαζαν με κονσερβοκούτια τους Έλληνες πατριώτες, ρίχνοντας τα πτώματα τους σε γκρεμούς και χαράρδες, κάνοντας παιδομάζωμα.
    Το 1922 σε δικές τους εφημερίδες οι Κουμουνιστές εξυμνούσαν τον μασόνο σιωνιστή εβραιοντομνέ Μουσταφά Κεμάλ πασά και ήταν ευτυχείς που έσφαζε τους Έλληνες στην Μικρά Ασία ,παίρνοντας καθαρά το μέρος της Τουρκίας, ομολογώντας ότι επιδίωξαν αυτή την γενοκτονία και εθνοκάθαρση.

  5. Από την μεταπολίτευσι, 1974, και μετά
    Έχουμε καθεστώς, με τις ευλογίες των δυτικοευρωπαίων ¨Άντε αλληλοσφαχτήτε και εξαφανιστήτε,¨
    προεμφυλιακό ρεβανσιστικό κομμουνοσυμμοριτισμό (Εμείς, η Κούβα και η Κορέα, τα μόνα εναπομείναντα κομμουνιστικά τούβλα παγκοσμίως…) που εξελίσσεται σε εμφυλιακό.
    Σ’ αυτό το πολιτικό θέατρο της ξενοκρατίας και αργής ελληνοκτονίας, οι μπάτσοι παίζουν τον άχαρι ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου. Σάκος του μποξ-επαναστατικής γυμναστικής για τα εβραιοκομμούνια, διαπιστευτήρια αριστεράς νομιμοφροσύνης για την εβραιοψοφοδεξιά ουρά τους.
    Η Βουλή εάλω, το πεζοδρόμιο εάλω, και ο στρατός ασκείται στο σφουγκάρισμα της λαθροφιλιππινέζας και με πυρά στους γάμους του δημοκρατικού καραγκιόζη.
    Και οι αστυνόμοι, ξεπουλημένοι κι αυτοί από την πολιτική, και την συμβιβασμένη, συνδικαλιστική, ηγεσία τους
    όπως όλοι οι Έλληνες άλλωστε.
    Καλή εθνική ενότητα λοιπόν και λευτεριά σε όλους μας.

  6. πολλοι κατσαπλιαδες μαζευτηκαν εδω μεσα διαβαζω και γελαω ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ μια φορα γλυτωσαν λιγοι στο γραμμο και στο βιτσι οι απλυτοι παππουδες σας αλλη δεν θα υπαρχει. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

  7. Χωστε τους μεσα τους αλητες, φθανει πια η ανοχη !!!!!!! Καντε χρηση των οπλων οταν πανε να σας δολοφονησουν και μετα ας ερχονται να κλαινε ολα αυτα τα υποκειμενα!!!!!!!!!

  8. Ο/Η αυτοχθων ιθαγενης αγελης μπουγατσολανδης με αριστεροδεξιους φυλαρχους λέει:

    Ανηκω σε αντιθετη ιδεολογια αποτο κκε αλλα παντως μπραβο στο κκε που δεν πουλαει τους ρουπακιαδες του και τοθς καλυπτρκ οχι σαν την χρυση αυγη που εκανε πως δεν τον ηξερε και δεν τον γνωριζε,εδω φυσικα δεν εχει αυτοφορα ερευνες σπιτιων κατασχεσεις βιβλιων αφισων μπρελοκ κομπιουτερ , ενταλματα συλληψης προφυλακισεις ειδικους εφετες ανακριτες κατηγοριες για εγκληματικη οργανωση ,αυτα ειναι τα καλα τα αριστερα δολοφονικα φραηκορπ ταγματα εφοδου κ.Εισαγγελευ;Ολα καλα;Ολα νταξει ;Ειστε δω;Ποιος ολογος να ξαναπαω να ψηφισω αφοσον δεν λειτουργουν οι θεσμοι νομοθετικη εκτελεστικη δικαστικη εξουσιας η εγκληματικη οργανωση κκε-παμε πηγε και προσφατα πηγε να μπει μετη βια στο μαξιμου πηγαν να γυρισουν αναποδα την κλουβα με αστυνομικους μεσα να τους σκοτωσουν εριξαν στα κεφαλια των αστυνομικων βαρια αντικριμενα διαχωριστικα λωριδων κυκλοφοριας καδους απορυπατων και παλι η δικαστικη εξουσια δεν τους ασκησε διωξεις για εγκληματικη οργανωση με διακριτους ρολους,ιεραρχια δομημενη και διαρκη δραση ,εχουν καταλυθει οι θεσμοι και εχουμε μπει πλεον σε προεμφυλιακη φαση ντεμι μοντι γαλλαστι ημικοσμο ουτε νομιμοτητα ουτε παρανομια σε κλιμα περιοδου 1944-1949 και συνεχιζουμε οπως ειμαστε σαν να μη συμβαινει τιποτα,με αριστεραταγματαεφοδου στακινικα φραηκορπ να δολοφωνουν αστυνομικους μπρος στις καμερες με καλυμενα χαραχτηριστικα κουκουλοφορους με τους ρουπακιαδες τους ,το Συνγαγμα της χωρας λεει οι Ελληνες μπορουν να συνερχοντια ησυχως και αοπλως και αυτοι κατεβαξνουν με ροπαλα,χτυπανε την αστυνομια ,δεν εχουμε δημοκρατια,αλλα αντιμαχομενες πολιτοφυλακες ομαδες κρουσης

    1. Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΝΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΨΕΥΤΗ…ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ…ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ…ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ!ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!

  9. Περηφανε μ@λακα μάλλον απο το σπιτι σου κανεις πολεμο, να παρακαλας αριστερο @ρχιδι να μην μπουν και καποιοι αλλοι στο χορο

  10. Χαχαχα μια φορά τον σάπισαν οι Χρυσαυγίτες και δεύτερη θα τις αρπάξει από τον Περισσό …. Αντέχει λέμε ντου στον κουκουλοφόρο …

  11. Γεια σου σύντροφε μπράβο έτσι τέτοια θβ να ακούω..ψηλά ψηλά το ΚΚΕ κάποτε θα μας δοθεί η ευκαιρία…

  12. Γειά στα χέρια και τα πόδια του συντρόφου. Μπογδάνο, ετοιμάσου να τις αρπάξεις κι εσύ.

    1. ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΘΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ…ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕ ΛΕΤΕ??Ε ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΚΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Comments are closed.