Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ο Κορωνοϊός χτύπησε τον… (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
https _cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_200108214800-coronavirus

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη.

Το μέλος της γνωστής οικογένειας εισήχθη στο νοσοκομείο ύστερα από πυρετό δύο ημερών και αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

vardinogiannis-Giannis-tou-sifi

Η είδηση έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Άγγελο Μενδρινό, ο οποίος δημοσιοποίησε το συγκεκριμένο θέμα μέσω του twitter: «Καπετάνιε θα περάσει κι αυτή η φουρτούνα. Θα κωλώσεις για ένα κορονoϊό; Είσαι μαχητής. Γρήγορα κοντά μας».

Μάλιστα αρχικά υπήρξε η αίσθηση πως πρόκειται για τον επί σειρά ετών ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον «καπετάνιο».

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός με νέο tweet ξεκαθάρισε πως «για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε μονάδα εντατικής θεραπείας».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη αποτέλεσε επί χρόνια τον ισχυρό άνδρα της ΑΝΕΚ Lines, ενώ μέχρι το 2013 βρισκόταν στο ΔΣ της Hellenic Seaways.

Σημειώνεται ότι η ΑΝΕΚ, όπως και ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, δεν έχει επιχειρηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον όμιλο Βαρδινογιάννη (Motor Oil, Avin, Shell Ελλάς κλπ).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Με πυρετό “δύο ημερών” ..να τα ακούει ο λαουτζίκος να μη νομίζει και τίποτα βεβαίως βεβαίως!! Έμεινε σπίτι του ο άνθρωπος!!! Άσε ρεεεε
    Όσο για την υγεία του συγκεκριμένου….είμαστε ΣΊΓΟΥΡΟΙ πως θα το ξεπεράσει αλλοβυτος!!!!

  2. Μα γιατί πάνε στα δημόσια νοσοκομεία;
    Και πόσες εντατικές έχει πια ο Ευαγγελισμός; Όλοι οι λεφτάδες έχουν πιάσει 3-4 σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Μένει κανένα δωμάτιο για τον λαουτζίκο άραγε;

  3. Για την εκτέλεση του προέδρου στους καλούς λιμένες που μετά έφτιαξαν το λιμάνι και δηθεν αγόρασαν σχεδόν όλη την περιοχή καθώς και για τα λαθρεμπόρια πετρελαίου και όπλων Μήπως ξέρει κανείς τίποτα .

  4. ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!! ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!!!

Comments are closed.