Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στις 12:00 φοιτητές αναμένεται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από την Σχολή Θετικών Επιστημών ενάντια στην κατάργηση ασύλου, την εκκένωση καταλήψεων, συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων και πανεπιστημιακή αστυνομία. Θα ακολουθήσει πορεία στις 13:00 από την πλατεία Καμάρας.

Στις 18:00 μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην ακρίβεια. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πέρασα από ΑΠΘ το 1970 και μετέπειτα το 2011. Αυτό που είδα τελευταία ήταν ενας σκουπιδότοπος με βρομιές και γκράφιτι. Το ‘70 έβλεπα σοβαρούς φοιτητές και τελευταία βόδια μημουμενα ότι το χειρότερο από το εξωτερικό. Χρειάζεται εκκαθάριση επαγγελματιών φοιτητών που κοντεύουν να βγάλουν σύνταξη από τα κόμματα που τους πληρώνουν να οργανώνουν αφελείς φοιτητές. Κάποτε χαιρόταν σεβαστό βαθμό πανκοσμιος τα πανεπιστήμια μας τώρα πέφτουν προς τον πάτο.

  2. Ζορίζονται με τους μπάτσους. Γιατί; Για να πουλάνε τα ναρκωτικά ελεύθερα?

  3. Ποιο ασυλο ρε κοπριτες;;;;; Για ποιους ασυλο;;;;;; Για τους καταληψηες αναρχοαπλυτους μπαχαλακηδες, που καταντησαν τα ΑΕΙ αντρα ανομιας και αλητειας;;;;;;; Αντε στον αγυριστο παλιοτομαρα που εχετε το θρασος να κανετε και διαδηλωση!!!!!! Το ασυλο υπηρχε για φοιτητες και καθηγητες και οχι για καθε αλητη που μπενοβγαινε εκει μεσα!!!!!! Αλλα αλλοι ειναι οι υπευθυνοι για το θρασος αυτων των ατομων, διοτι τους θυμιαζουν ολους αυτους χρονια τωρα, αντι να τους σπασουν τα κεφαλια!!!!!!!!

  4. ουυυυυυυυυυυυυυυυσσσσσσσττττ ρεεεεεεεεεε
    Ναι ε? Παλιοκουμουνια του κερατα εχετε καταστρεψει τα παντα καθικια του κερατα.
    Μαζεμα και ουστ απο ελλαδα εξω απο την χωρα μας αναρχοαπλυτα σκουληκια μαζι με τους εφιαλτες μεντορες σας.
    Ρεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυυυυσσσσσσττττ

Comments are closed.