Δύο πο#στ#δες μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα! Ο καβγάς Καπουτζίδη – Μουτσινά και στο βάθος η Ζέτα

Κοινοποίηση:
kapoutzidis-mouts

Ένας “πόλεμος” έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Γιώργου Καπουτζίδη και του Νίκου Μουτσινά. Αφορμή οι δηλώσεις του πρώτου για την καριέρα του δεύτερου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να ψέξει τον Μουτσινά για τα εργαλεία που απεργάζεται ως τηλεπαρουσιαστής μέσω συνέντευξής του. Δεν τον κατονόμασε αλλά τον περιέγραψε μέχρι κεραίας, μιλώντας για τον τρόπο που οι άνθρωποι διδασκόμαστε να περιγελάμε τους άλλους:

«Η κουλτούρα του “κοροϊδεύω κάποιον για να γελάσουμε” είναι μία κουλτούρα που υπάρχει στην Ελλάδα εξαιρετικά έντονα. Και δεν διαμαρτύρεται σχεδόν κανείς γι’ αυτό. Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο για να γελάσουμε”».

Από την άλλη βέβαια, ποιός είναι ο Καπουτζίδης και ο κάθε Καπουτζίδης που θα κρίνει τον άλλο για τον τρόπο που έχει επιλέξει να βγάζει το ψωμί του;

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το παρασκήνιο αυτής της “κόντρας” είναι μια… γυναίκα. Δύο πο#στ#δες δηλαδή, τσακώνονται για τα μάτια μιας γυναίκας. Η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται να είναι το μήλον της έριδος για τον ηθοποιό και τον παρουσιαστεί, καθώς εδώ και καιρό έχει θερμάνει τη φιλική της σχέσημε τον Νίκο Μουτσινά, αλλά έχει απομακρυνθεί από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Η Μακρυπούλια αναδείχτηκε και τουλάχιστον στο σινάφι των ηθοποιών νομιμοποιήθηκε ως συνάδελφός τους μέσω της συνεργασίας της με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη σειρά «Στο Παρά Πέντε». Ωστόσο, μολονότι εκείνη εμφανίζεται πάντα ευγνωμονούσα απέναντι στον Καπουτζίδη για την ευκαιρία που της πρόσφερε και την πόρτα που της άνοιξε, η σχέση τους όχι απλώς κλυδωνίστηκε, αλλά κλονίστηκε. Πολλοί ήταν οι παράγοντες που έπαιξαν ρόλο. Η στενή φιλία της Μακρυπούλια με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία αμέσως μετά το «Παρά Πέντε» αποφάσισε «να σπάσει τον κυνόδοντά της», να αρνηθεί πρόταση του Καπουτζίδη να συνεργαστούν ξανά και να συμμετέχει μάλλον με κεκτημένη ταχύτητα σε άλλη τηλεοπτική σειρά, φαίνεται πως έπαιξε τον ρόλο της.

Η σχέση της Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη φαίνεται πως ήταν μία ακόμα αφορμή για να απομακρυνθούν από την καθημερινή τριβή, ωστόσο το πιο κομβικό σημείο απ’ όλα ήταν η συνεργασία της ηθοποιού με τον Μουτσινά στη θεατρική παράσταση «Τα Βαφτίσια». Οι δυο τους ξεκίνησαν να σφυρηλατούν μια φιλία που λειτούργησε εν πολλοίς ως αντίπαλον δέος στη σχέση της με τον Καπουτζίδη.

Η Μακρυπούλια βρέθηκε ανάμεσα σε δύο κόσμους και τις φορές που κλήθηκε να πάρει θέση η προσωπική πλάστιγγά της έγειρε υπέρ του καινούριου φίλου και συνεργάτη της. Η Μακρυπούλια είχε ξεκάθαρα κάνει την επιλογή της, την οποία στηρίζει και απολαμβάνει ακόμα.

Φανταζόμαστε ότι τα σκηνικά θα συνεχιστούν και οι Καπουτζίδης – Μουτσινάς παρότι δεν θελουν να ξεφεύγουν από τα ορθώς κείμενα, θα δούμε πολλές στιγμές…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Και οι τρεις κύρίες είναι υπέροχες. Ιδιαίτερα οι δύο κουνίστρες με τα αντρικά χαρακτηριστικά

  2. Η τηλεόραση πλάθει χαρακτήρες. Κοριτσάκια κι αγοράκια βλέπουν ότι μόνο με την όπισθεν, με κούνημα γοφών, με φτηνό ξεκατίνιασμα, με εκπούστευση και εκπόρνευση, θα πάνε μπροστά. Οι αξίες της μορφώσεως και της βαθείας γνώσεως, πνίγονται από την τράπ, από το άφθονο γυμνό και από ήσσονος σημασίας απατηλά οράματα. Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο δεν επεμβαίνει σκόπιμα. Ελπίζω ο κος Χίος και το κίνημα που προετοιμάζει, όταν (όχι εάν) θα είναι στη Βουλή, να επιληφθεί του θέματος. Προς το παρόν, αποφεύγετε τα τηλεσκουπίδια, επιλέξτε τη λιγότερη τηλεθέαση και το περισσότερο διάβασμα.

  3. H Kαπουτζίδενα είναι αντιπαθητική , την έχει δει κάπως κι έχει αυτό το χωριάτικο δασκαλίστικο ύφος που σπάει νεύρα. Η άλλη είναι πιο καλή αλλά εξίσου μουλωχτή.

  4. Δυο καθαρόαιμα σερνικά μαλώνουν για την καρδιά μιας αυθεντικής γυναίκας που πάντα τα είχε με γνήσιους άντρες.

  5. Ολα ειναι για τα Ματια του Κοσμου,σταχτη στα ματια και Γαμοι και Κτλ.Για τς καημενους του Γονεις που δεν ξερουν οτι τα Παιδια τς ειναι Πο@#$$ρια και Λε##$ιες και για να ριξουν στα ματια του Κοσμου με ξαφνικα τα εφτιαξε με τον Χατζηκωστα,αλλος απο κει.Γεμισε ο Κοσμος απο Βρωμο τιτικες!!!Ε ρε Συριζα που σας Χρειαζετα(για να φαναιρωθητε παλι σε καλα Gaypride)ι!!!

  6. Σαν δεν νρεπεστε ρε.,.,.

    μη δειτε παλικαρι με γοβα .,..,αμεσως να τον χαρακτηριστε οτι τεντωνει το σεντονι .,.,

    ελεος πια

  7. Ο τίτλος ειναι μια χαρά και προκαλεί και γέλωτα
    η Ζέτα (που πρώτη φορά ακούω για τέτοια διαφορετικότητα)
    δεν μαλώνει με κανέναν. Οι δύο κύριοι έχουν κόντρα.

  8. Ο τίτλος πρέπει να διορθωθεί! Δύο π@υστηδες και μια λεσβι@ μαλώναν σε ξένο αχυρώνα….. Αυτό είναι το σωστό!

Comments are closed.