Δύο γυναίκες περιμένουν στη γωνία τον Κώστα Μπακογιάννη

Κοινοποίηση:
mpakogiannis

Μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να κέρδισε και με διαφορά στον τελικό γύρο τον Δήμο Αθηναίων ,ωστόσο , οι κάτοικοι της Αθήνας και ..όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν ούτε μία ημέρα ανοχής.

Πρώτη και καλύτερη η σύζυγός του Σία Κοσιώνη , δήλωσε , ότι «ως άνθρωπος χαίρομαι για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ως επαγγελματίας, όμως, ένα έχω να πω: τον περιμένω στη γωνία αν δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε».

Και η Ντόρα Μπακογιάννη όμως , προερχόμενη στο εκλογικό κέντρο του γιού της , έστειλε το μήνυμα της Ελληνίδας μάνας, ότι «πρέπει να δουλέψει σκληρά και να σταθεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν σήμερα οι Αθηναίοι. Τώρα έχει πολύ μεγάλες ευθύνες και πρέπει να στρωθεί στη δουλειά , μαζί με το επιτελείο του.Οι Αθηναίοι περιμένουν πολλά από τον νέο τους Δήμαρχο και είμαι σίγουρη , ότι θα ανταποκριθεί».

Πάντως στο σχόλιο δημοσιογράφων ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ξεπέρασε την ίδια σε ποσοστό , όταν έγινε Δήμαρχος Αθηναίων , η ίδια χαμογέλασε και είπε: «είναι ο νεότερος και ο καλύτερος»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δύο γυναίκες 4 παιδιά και 2 γκόμενες. Καλά τα πάει μέχρι τώρα. Σε λίγο τα παιδιά θα αυξηθούν όπως και οι γκόμενες. Μπράβο του σταθερός τύπος, προοδεύει.

Comments are closed.