Δύο γυναίκες άφησαν το γαμπρό στα κρύα του λουτρού και έφυγαν μαζί!

Κοινοποίηση:
ΛΑΝΔ

Συχνά οι γυναίκες βλέπουν ως ιδανικό, τον άντρα που θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά στο δρόμο προς αυτήν, μπορεί τελικά  να αλλάξουν γνώμη…

 

Όταν πρόκειται για τηλεοπτικό ριάλιτι, αν και όλα είναι προσυμφωνημένα μεταξύ των συμμετεχόντων, μια απρόσμενη κατάληξη μπορεί να προσγειώσει τους τηλεθεατές στην πραγματικότητα και να απογειώσει την τηλεθέαση.

Η συνταγή του σύγχρονου βασιλόπουλου σε τηλεοπτικού πρότζεκτ, ρομαντικό ντεκόρ, γλυκανάλατες ατάκες και χρυσόσκονη ψευδαισθήσεων.. είναι  η επιτυχημένη εκδοχή του τηλεριάλιτι αγάπης, με τον τίτλο :ο  Έργένης.

Σύμφωνα με τους κανόνες, νέος και επιτυχημένος άνδρας, που ενσαρκώνει το σύγχρονο βασιλόπουλο,  αναζητά για να παντρευτεί  τη γυναίκα που θα τον συγκινήσει εντός ενός ριάλιτι διαγωνισμού,ανάμεσα σε πολλές άλλες αιθέριες υπάρξεις που τον διεκδικούν παράλληλα και κάνουν τα πάντα για να τον κερδίζουν .

Το Bachelor «παίζεται»σε διάφορες χώρες του κόσμου με μεγάλη επιτυχία  ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία την κορύφωση που ερχεται σε μια τελετή «του ρόδου», όταν ο Εργένης, προσφέρει ένα τριαντάφυλλο στη γυναίκα που θέλει στο πλευρό του.

Το φετινό Βachelor Vietnam είχε μια μεγάλη έκπληξη:

Ο «Εργένης» Νγκουεν Κοκ Τρουνγκ έδωσε το τριαντάφυλλο στο αντικείμενο του πόθου του, τη  Μιν Θου.

Εκείνη όμως, στη διαρκεια του παιχνιδιού, αναθεώρησε…

Δεν δέχθηκε το τριαντάφυλλο, του ευχήθηκε να βρει  την αληθινή αγάπη και με δάκρυα στα μάτια βγήκε από το πλατό, αφού αποκάλυψε και στον ίδιο και σε χιλιάδες τηλεθεατές ότι στο φεύγει ευτυχισμένη, γιατί  βρήκε από που έψαχνε, αλλά σε άλλο πρόσωπο.

Στη …συνδιαγωνιζόμενή της,Τρουκ Νου.

Γύρισε προς το μέρος της και της είπε: «Έλα μαζί μου» και εκείνη δεν περίμενε λεπτό.

Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: