Δύο βάρκες έφτασαν σήμερα στη Λέσβο. Εξετάζονται οι λ@θρομετανάστες από τον ΕΟΔΥ για τυχόν κρούσματα

Κοινοποίηση:
metanastes

Δυο βάρκες με 34 συνολικά επιβαίνοντες Σύρους και Αφγανούς έφθασαν σήμερα το πρωί στη βορειοανατολική Λέσβο, μέρες μετά από την τελευταία άφιξη, αλλά και μετά την επιχείρηση εκκένωσης των νησιών από νεοεισελθόντες μετά την 1η Μαρτίου αλλοδαπούς, που όλοι μετακινήθηκαν σε κλειστές δομές στην ενδοχώρα. Να θυμίσουμε ότι η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μόλις προχθές Παρασκευή.

Η πρώτη βάρκα έφθασε στην περιοχή του Ασπροπόταμου Μανταμάδου. Σε αυτήν επέβαιναν 25 άτομα. Η δεύτερη έφθασε στην περιοχή της Κλειούς και σε αυτήν επέβαιναν εννέα άτομα.

Στο σύνολο τους ελέγχονται ιατρικά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το πού θα μεταφερθούν. Στο σύνολο τους οι παραπάνω δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήματος χορήγησης ασύλου. Ενώ με απόφαση της Κυβέρνησης θα μεταφερθούν μετά την καταγραφή τους και την ταυτοποίηση στην ενδοχώρα όπου έως απέλασης θα παραμείνουν σε κλειστή δομή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μας δουλεύουν κανονικά! Ποια θαλάσσια σύνορα έλεγαν πως θα φυλάνε; Συνεχίζουν να έρχονται και μετά απλά τους πάνε σε όλη την Ελλάδα. Θα μας τελειώσουν,.

  2. Δεν ειδατε με τι μανία κυνηγουσαν οι Τουρκοι τα σκαφη του λιμενικου; Υποπτευομαι πως παρθηκε αποφαση απο πλευρας μας να αποφυγουμε σε καθε περιπτωση θερμο επεισοδιο. Ειναι τρομακτικο αυτο το σεναριο αλλα εχω αρχισει να πιστευω πως το παιχνιδακι ειναι στημενο. Η πλακα ειναι πως εφοσον δεν μπορουν να το αντιμετωπισουν οι μικρες κοινωνιες που γνωριζονται μεταξυ τους και οργανωνονται ευκολα, εμεις στην Αθηνα που ειμαστε σκορποχωρι τι θα κανουμε; Εχω αρχισει και ζηλευω την οργανωση των κατσαπλιαδων αναρχικων αληθεια σας το λεω. Εμεις περα βρεχει.

  3. Δηλαδή θα τους ταίζουμε κι αυτούς. Γιατί για να επιστρεψουν συντομα χλωμό. Καποιες μκο μαζί με αναρχοάπλυτους θα καψουν τις κλειστές δομές κ άντε να τους βρουν μετα… Συνγθισμένα πράγματα….

  4. Οταν κλεινειςτα πάντα,όταν επιτρέπεις μέχρι δέκα άτομα να είναι μαζι,πώς ρε υποκριτές και γελοίοι επιτρέπεται να φτάνουν στα νησιά δεκάδες ατομα;πουβρισκεται το λιμενικο;που είναι η frontex;πήγαν για τσίπουρα ;

  5. Με τις βρωμοΜΚΟ τι γίνεται πια;; Εκτονωθηκατε στα νησιά και αναψατε τσιγάρο;;

  6. Κανένα δεν μπορείτε να στείλετε πίσω. Καμιά χώρα δεν τους δέχεται χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, άλλωστε μην ξεχνάτε πως όσοι φεύγουν από εκεί που φεύγουν είναι πάντοτε στη συντριπτική πλειοψηφία ο κατιμάς και κανείς δεν τους θέλει πίσω. Αυτοί που έρχονται γνωρίζουν ότι τα δήθεν αυστηρά μέτρα που ανακοινώνετε δεν πρόκειται να τα εφαρμόσετε γι’ αυτό εξακολουθούν και έρχονται. Γεμίστε την ενδοχώρα για να μπορείτε να υποδεχτείτε και άλλους στα νησιά μέχρι να πιάσετε τα εικοσιπέντε εκατομμύρια και μη μας περνάτε για τόσο μαλάκες, γίδια.

  7. Νατα μας ,τι τους φυλετε ,ριξτε στην θαλασσα τα ποντικια να γυρισουν κολυμπωντας,αλλιως οταν ελθουν κοντα μας θα το κανουμε εμεις,να ειστε σιγουροι,τα νευρα μας ειναι τσαταλια αυτη την στιγμη.

  8. μας δουλευεις ψιλο γαζι στειλε τους μπρος πισω απο εκει που ηρθαν τι τους φερνεις στην ενδοχωρα ειστε ολοι οι δημοκρατικοι προδοτες δεν ειστε ελληνες εχουμε ολα τα αλλα θα εχουμε και τους βρωμιαρηδες στειλε τους στην κουμουνδουρου να λιαζονται η αμεσα στα ξερονησια τοτε πως στελνατε σε αυτα τα νησια τους ελληνες αυτους γιατι οχι κυριοι δημοκρατες ειδαλως δηλωστε παραιτηση δεν κανετε για κυβερνηση αλλωστε ολοι σας φτυνουν και πανε παραλια και εκδρομη ενω ενας στρατιοτικος νομος θα κανει θαυματα

  9. Από ότι βλέπω μόνο αυτοί που έρχονται με τα πόδια μας πειράζουν και δεν τους αφήνουμε να μπουν στη χώρα. Για αυτούς που έρχονται με βάρκες δεν έχουμε πρόβλημα! Έλεος!!!!!!! Ωραία χώρα είμαστε, συγχαρητήρια!!!!!

  10. Απορώ πως καταφέραν και έφθασαν με το εμπειροπόλεμο πολεμικό ναυτικό που έχουμε και τους μάχιμους λιμενικούς που έχουν ταράξει στις κλήσεις ψαροντουφεκάδες.Θα μπορούσαν να βουτήξουν δύο ουκάδες να τους τους βουλιάξουν

  11. κάψτε τους μαζί με της βάρκες πριν μας μολύνουν

  12. Άμεση απέλαση στους Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες. Έχουμε η δεν έχουμε κλείσει τα σύνορα; Απέλαση εδώ και τώρα η αλλιώς να τους πάρουν ο Παπαδημούλης και ο Τσίπρας στα σπίτια τους.

Comments are closed.