Δύο αλλοδαποί οι δράστες του 53χρονου στην Κρήτη – Τον έδειραν, τον έκλεψαν και τον έπνιξαν!

Κοινοποίηση:
skylos-chania

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων υπόθεση ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος 53χρονου Χανιώτη, που διαπράχθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2023 στα Χανιά. Στην υπόθεση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, εμπλέκονται δύο αλλοδαποί, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο 53χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του σε κεντρικό σημείο της πόλης, φέροντας σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ ήταν φιμωμένος με μονωτική ταινία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση, οι αλλοδαποί, αφού προέβησαν στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος του ημεδαπού, αφαίρεσαν από την οικία του κινητό τηλέφωνο, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και άγνωστο χρηματικό ποσό και εν συνεχεία του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο διά αποφράξεως των αεροφόρων οδών».

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. αλλη μια ελληνοκτονια απ τους λαθρο
    πανηγυριζουν παλι ολοι οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες!
    τι κανουν οι κλανομαγκες οι κρητικοι ωρε κοπελια μονο για μπαλωθιες ειστε για τιποταλλο ρε φαπες!
    τωρα θα επρεπε να γινονταν μαζικα αντιποινα απ ακρου εις ακρον σε ολη τη κρητη αλλα καταντησατε αριστεριστες ρε ξεφτιλες!

  2. Όλοι οι λαθροτυχοδιωκτες που ήρθαν χωρίς να τους έχει καλέσει κάνεις στην Ελλάδα για να δουλέψουν είναι εν δυνάμει δολοφόνοι, κλέφτες, απατεώνες διότι έτσι νομίζουν ότι θα κάνουν ‘αρπαχτη’ …όπως οι πειρατές…
    Αυτοί που άνοιξαν τα σύνορα μας σε αυτούς τους λαθροτυχοδιωκτες είναι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ του εγκλήματος και του φόνου του άτυχου κρητικού….

  3. Η ερώτηση είναι τι ακριβώς θα πράξουν οι συμπολίτες και φίλοι του επαε?
    Αν ήταν μεταξύ τους για καμία μαλακία θα γινόταν βεντέτα,τώρα?
    Περιμένω από τους λεβέντακες ψηφοφόρους της περιοχής να τοποθετηθούν.

    1. Αυτοι πουλησαν τη γη τους σε Γερμανους και Ισραηλινους. Γι να παρουν Μερσεντε και Μπε-ΕΜ-Βε. Τι μπορεις να περιμενεις?

Comments are closed.