Δύο Ρώσοι κι ένας παίκτης του Ολυμπιακού στα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Κοινοποίηση:
kamara

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά, βρίσκεται ανάμεσα στους 40 ποδοσφαιριστές έως 21 ετών που ξεχώρισε και παρουσιάζει σήμερα στην ιστοσελίδα της η UEFA (uefa.com), οι οποίοι θα μπορούσαν να βγουν στο προσκήνιο το 2022.
Ανάμεσά τους είναι και δυο ταλαντούχοι Ρώσοι.
Ο 20χρονος Μαξίμ Μούχιν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο 18χρονος Αρσέν Ζαχαριάν της Ντιναμό Μόσχας.

Ο Μούχιν τον περασμένο Μάιο άφησε τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την ΤΣΣΚΑ, για να γίνει βασικός και αναντικατάστατος στα χαφ της ομάδας του Στρατού.
Ο «Μέσι της Ρωσίας», Ζαχαριάν, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος μέσος του ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ είναι ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στην Εθνική Ρωσίας.
«Ο διεθνής με τη Γουινέα, που έφυγε από τη Λιλ το καλοκαίρι, είναι ένας μέσος που διαπρέπει ως νικητής στις διεκδικήσεις της μπάλας έχοντας δημιουργική επιρροή. Δεν είναι ψηλός, εξ ου και οι συγκρίσεις με τον Ενγκολό Καντέ» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της UEFA για τον Καμαρά.
Επίσης, στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο 18χρονος Κύπριος επιθετικός της Ομόνοιας, Λοΐζος Λοΐζου.
Ανάμεσα στους άλλους της εκλεκτής «παρέας» που επέλεξε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία και οι: Καρίμ Αντεγιέμι (Γερμανία-19 ετών-Σάλτσμπουργκ), Χάρβεϊ Έλιοτ (Αγγλία-19-Λίβερπουλ), Γκάβι (Ισπανία-17-Μπαρτσελόνα), Πιερ Καλούλου (Γαλλία-21-Μίλαν), Νόνι Μαντουέκε (Αγγλία-19-PSV Αϊντχόφεν), Νίκο (Ισπανία-19-Μπαρτσελόνα), Γέρεμι Πίνο (Ισπανία-19-Βιγιαρεάλ), Τζάκομο Ρασπαντόρι (Ιταλία-19-Σασουόλο), Κέφρεν Τουράμ (Γαλλία-20-Νις), Γιούριεν Τίμπερ (Ολλανδία-20-Άγιαξ), Αρσέν Ζακαριάν (Ρωσία-19-Ντιναμό Μόσχας).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: