Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Αδερφή 41χρονου: «Είχε αφιερώσει τη ζωή του όλη στη δουλειά»

Κοινοποίηση:
5

Η αδερφή του αδικοχαμένου 41χρονου Πέτρου Γιάμαλη που σκοτώθηκε στο δυστύχημα που έγινε στον ΗΣΑΠ, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Η δουλειά στη γραμμή είναι πολύ δύσκολη… Γνώριζε τα πάντα για την ασφάλεια, ήταν τυπικότατος για αυτό έγινε τόσο μικρός και νέος στην ηλικία οδηγός. Έδινε τη ζωή του για τη δουλειά. Τελικά την έδωσε» είπε η αδερφή του 41χρονου.

Το εργατικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ έγινε τα ξημερώματα όταν μηχάνημα λείανσης των γραμμών αντιμετώπισε πρόβλημα στα φρένα του, με αποτέλεσμα την σύγκρουσή του με άλλο συρμό.

Οι εργαζόμενοι που ήταν μέσα, πήραν εντολή να πηδήξουν έξω από το μηχάνημα λείανσης πριν αυτό συγκρουστεί με τον άλλο συρμό. Όλοι σώθηκαν εκτός από τον άτυχο Πέτρο Γιάμαλη.

«Ο γιατρός μου είπε ότι είχε χτυπήματα σε όλο του το κορμί, δεν ξέρουμε την αιτία θανάτου. Τον προσκομίσανε πεθαμένο, του κάνανε 30 λεπτά ανάνηψη αλλά δυστυχώς δεν επανήλθε και θα προχωρήσουμε σε νεκροψία για να δούμε ποιος ήταν ο λόγος του θανάτου» είπε η αδερφή του.

Συμπληρώνοντας ότι «ο αδερφός μου ήταν ανύπαντρος. Είχε αφιερώσει τη ζωή του όλη στη δουλειά»…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρε παιδιά, το να “τσιμπούσε” εν κινήσει και με τα δικά του φρένα να το σταματούσε το τραίνο συντήρησης ο συρμός που είχαν βάλει σε ακινησία ώστε να προσκρούσει κάνω του για να σταματήσει, δεν έπαιζε; Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι έσκασε πάνω του με όσο πήγαινε.

Comments are closed.