Δρ Μάικοβιτς – Η γιατρός που έκανε “σκόνη” τον Μπιλ Γκέιτς και την προπαγάνδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
giatros ok

Η μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής Τζούντι Μάικοβιτς
λέει πολλά που πολλοί δε γνωρίζαμε.

Δείτε το βίντεο με όσα καταγγέλλει και αποκαλύπτει:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αυτά εδώ τα ρώτησε η κυρία; τα ανέφερε;
    ποιος ιατροδικαστής πιστοποίησε δήθεν θανάτους; οι συγγενείς τους μίσθωσαν ή έδωσαν άδεια σε πιστοποιημένο ιατρό για εξέταση; πότε; ποιος ιατρός δηλώνει ότι απεβίωσε άνθρωπος από αυτό;
    πως το λένε; Απάντηση; δεν θα σας δώσουν και δεν θα επιτρέψουν εξέταση στη σορό. Την έχουν απαγόρευση καταπατώντας βασικά δικαιώματα ανθρώπων. Για όσους πιστεύουν, ή δεν βλέπουν καλά βιντεος που είναι ελεύθερα στο διαδίκτυο, ότι δήθεν δύο ουρανοξύστες έπεσαν επειδή συγκρούστηκε αεροπλάνο… τι σύμπτωση κανένα άλλο αεροπλάνο του στρατού ή πολίτικο δεν καταδίωκε για να αναχαιτίσει αεροπλάνα που κατευθυνόντουσαν απάνω στους ουρανοξύστες κατοικήσιμης περιοχής … και ούτε κάτι τέτοιο είδατε σε κανένα και ποτέ βίντεο.

  2. Μετα την επιτυχια του viral video εχει βγαλει εκατομμυρια στην 6 θεση του αμαζον το βιβλιο της

  3. ΚΑΤΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΓΙΟΜΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ.Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

  4. όποιος ανευάσει το βίντεο αυτό στο fb του, το fb μετά από λίγο το κατευάζει . τυχαίο ?????

  5. Αγαπητε Στεφανε,σε ευχαριστω που ανεβασες το βιντεο!!!οσοι θελετε να βλεπετε τα βιντεο της vasoulas 2908,μπορειτε να τα βλεπετε μεσω brighton….υπαρχει πολυ ψωμι εκει…..
    Η γυναικα που μιλαει στο βιντεο λεει ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    Καλο θα ηταν Στεφανε να καλεσεις τη βασουλα,να κανετε διαδικτυακη κουβεντα…

  6. Να σας πληροφορησω ότι αυτό το βιντεο δεν πρόκειται να το ξαναδειτε το έχουν απαγορευσει και ο Αμερικάνικος τυπος αρχισε την λασπολογια.

  7. να το δωσετε να το δουν ο τσιοδρας ο συψας και ο χαρδαλιας αυτο το βιντεο και μετα να το δωσετε στα βοθροκαναλα να το δειξουν για να ξυπνησει επιτελουσ ο κοσμακης.

    1. Κοιτα βρε κακομοιρη να ξυπνήσεις πρωτα εσυ και ασε τον κοσμο ησυχο βλαξ!!!

      1. εμβολιασου ηλιθιε με τα εμβολια του παραφρονα Γκεητζ να ησυχασουμε επιτελους απο κατι τυπους σαν και σενα.

      2. Βουλωσε το ρε νούμερο.Αυτός είναι βλαξ και εσυ ο έξυπνος?

  8. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ , ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ … Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ .
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ …..

Comments are closed.