Η Dr. Nicole Delépine Παιδίατρος, καρκινολόγος, Δρ. Ιατρικής γράφει: “Η μάσκα έγινε ένα σύμβολο τυραννίας της εξουσίας και υποταγής των ατόμων. Η μάσκα της απανθρωποποίησης. Η επιδημία τελείωσε, ελλείψει επιδημίας, η μάσκα είναι άχρηστη”

Κοινοποίηση:
maska_aftodioikisi

Ο καθένας μέσω των πολλαπλών άρθρων σε διάφορα μέσα, βίντεο ή φόρουμ θα έχει καταλάβει ότι η υποχρεωτική μάσκα εν απουσία της επιδημίας, ενώ οι νοσηλείες και οι θάνατοι είναι μερικές μονάδες σε μια χώρα με 67 εκατομμύρια κατοίκους είναι μια εμφάνιση φυλαχτό για να σας προστατεύσει από έναν μυθικό κίνδυνο, αλλά πάνω απ ‘όλα ένα φίμωτρο για να σας κάνει να βγάλετε το σκασμό.Η μάσκα της υποταγής στην αρχή…
Μια συνηθισμένη γρίπη.

Η επιδημία του coronavirus που μαίνεται δεν είναι πια θανάσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο παρά όσο και οι σύγχρονες γρίπες (2). Οι αριθμοί ακόμη και υπερεκτιμημένοι από τις κυβερνήσεις είναι σε φάση να το παραδεχθούν και μάλιστα διογκώθηκαν από τους νεκρούς του Rivotril δεν είναι υψηλότεροι από τα προηγούμενα χρόνια..Μια επιδημία τελειωμένη στη Γαλλία σύμφωνα με όλες τις αναλύσεις των επίσημων στοιχείων της Δημόσιας Υγείας Γαλλίας : δεν υπάρχουν σχεδόν πια θάνατοι σχετισμένοι με covid (κάτω των 20 ημερησίως ενώ οι καρκίνοι σκοτώνουν 500 καθημερινά.

Η άφιξη του περίφημου δεύτερου κύματος, που αναμένεται εδώ και 3 μήνες (3) διακυβεύεται επειδή ο ιός φαίνεται να έχει μεταλλαχθεί και να έγινε πολύ πιο ήπιος. Θα δώσει καλά κρυολογήματα στην καλύτερη περίπτωση όπως και άλλοι κορωνοϊοί (που βρέθηκαν σε τεστ καθώς και στο τρέχον, είναι πρώτα ξαδέρφια).Τα τεστ έφτασαν τελικά μετά τον πόλεμο και δεν ανιχνεύουν παρά μόνο θετικά «κρούσματα» που δεν είναι σε καμιά περίπτωση ασθενείς (κανένα κλινικό σημάδι ούτε το παραμικρό). Τα τεστ επίσης είναι αναξιόπιστα, καθώς δεν είναι εξειδικευμένα. Η αύξηση των περιπτώσεων δεν καταδεικνύει παρά την αύξηση των tests….

Ελλείψει επιδημίας, η μάσκα είναι άχρηστη.…..
H μάσκα της τυραννίας και της απανθρωποίησης και της υποταγής
Η μάσκα προστασίας προσώπου (αμφισβητίσιμη γιατί ποτέ δεν αποδείχθηκε επιστημονκά για τον ιό είναι η συνήθης προστασία των χειρούργων π.χ κατά bactéries, staphylocoque etc.) έγινε ένα σύμβολο τυραννίας της εξουσίας και της υποταγής των ατόμων. Αν ο λαός δεν αντιδράσει κάθε μέρα θα βλέπουμε ένα νέο μέτρο να επιβάλλεται όπως μοιάζει αυτή τη μέρα η μάσκα στην εταιρία. Grotesque κι απαράδεκτο. Κάθε κατάσταση είναι διαφορετική…

« Η μάσκα προστασίας προσώπου έγινε ένα σύμβολο τυραννίας της εξουσίας κι υποταγής των ατόμων….»

ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Η θεραπεία Raoult θεράπευσε πάνω από 96,5 % αρρώστους. Για τους νέους ασθενείς έχουμε οπότε μια θεραπεία αποτελεσματική χαμηλού κόστους κι ακίνδυνη: την azithromycine Chloroquine αναγνωρισμένη από τα 3/4 των γιατρών παγκοσμίως και είναι πραγματικό όνειδος που απαγορεύθηκε στην Γαλλία.

1.000.0000 νεκροί από τη γρίπη του Hong Kong και 2 εκατομμύρια η ασιατική γρίπη ενώ ο Covid19 δεν φθάνει παρά στους 900000…..

Σταχυολόγηση από το άρθρο της Dr N. Delépine παιδίατρος καρκινολόγος θήτευσε ως διευθύντρια κλινικών, Πανεπιστημιακός και έχει ευρύ επιστημονικό έργο και συγγραφέας επιστημονικών συγγραμμάτων.

francesoir/ Dr G. Delépine,χειρούργος ογκολόγος και Dr N. Delépine παιδίατρος καρκινολόγος: Η υποχρεωτική μάσκα στα παιδιά είναι μια κακοποίηση! Η επιδημία τελείωσε…..Τα παιδιά δεν μεταδίδουν τον ιό ούτε στα άλλα παιδιά ούτε στους ενήλικους.

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καρκινολογος;Όπως ο “δρ Νικος Κοντος”;

Comments are closed.