Δραματική η κατάσταση στα νησιά:Τουλάχιστον 643 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν σε ένα 24ωρο στα νησιά του Αιγαίου…(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τουλάχιστον 643 μετανάστες αποβιβάστηκαν το τελευταίο 24ωρο με λέμβους σε διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, σε 17 διαφορετικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε Μυτιλήνη, Σάμο, Φαρμακονήσι, Ρόδο, Καλόλυμνο και Ψέριμο…

Το ίδιο χρονικό διάστημα 60 μετανάστες και πρόσφυγες διασώθηκαν από το λιμενικό σώμα σε δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης που έλαβαν χώρα σε θαλάσσιες περιοχές της Μυτιλήνης και της Σάμου.Δραματική η κατάσταση στα νησιά

Δραματικότερη γίνεται η κατάσταση στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων στα ελληνικά νησιά, με τους αιτούντες άσυλο να ξεπερνούν τους 38.300, την ώρα που η χωρητικότητα των δομών ανέρχεται σε 8.888.

Στη Σάμο, ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών είναι υπερδεκαπλάσιος της χωρητικότητας του ΚΥΤ στο Βαθύ, ενώ στη Μυτιλήνη, ο αριθμός των όσων διαμένουν στον καταυλισμό της Μόριας, ξεπέρασε τους 16.000.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αγαπητέ Στέφανε,

    Στο Υποτιθέμενο Σχέδιο που Παρουσίασε η ΝΔ για το Λαθρο-Μεταναστευτικό, ΔΕΝ Υπήρχε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ για το Πως Σχεδιάζει να Σταματήσει τις Αυξημένες Μεταναστευτικές Ροές από την Τουρκία που Είναι η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ !!!

    Αρκέσθηκε να Μιλήσει ΓΕΝΙΚΑ και ΑΟΡΙΣΤΑ για Αυστηρότερη Φύλαξη των Συνόρων, Λέγοντας Ότι θα Παραλάβει το Λιμενικό και 10 Νέα Σκάφη ως ΔΩΡΕΑ των Εφοπλιστών. Λόγια, Λόγια, Λογια, …

    Και Συνεχίζει το Επικοινωνιακό Παιχνίδι για Εσωτερική Κατανάλωση, Μιλώντας για ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Ότι Θέτει το Θέμα Συνεχώς στις Βρυξέλλες, Ότι η Ευρώπη ΠΡΕΠΕΙ να Σκύψει στο Πρόβλημα και να Βοηθήσει την Ελλάδα, Πιέζοντας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ την Τουρκία να Σταματήσεις τις Ροές.

    Η ΝΔ Μιλάει Δηλαδή για Πράγματα τα Οποία ΔΕΝ Μπορούν να Γίνουν Αναφορικά με το Λαθρο-Μεταναστευτικό. Για την ΕΥΡΩΠΗ το Λαθρο-Μεταναστευτικό Έχει ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, με το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ στη Μετανάστευση από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ. Επομένως, το Θέμα Είναι ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    Ας Συνεχίσει η ΝΔ την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ θα Μπορεί να το Κάνει Αυτό για ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Ακόμη. Οι Αντιδράσεις των Τοπικών Κοινωνιών σε Όλη την Ελλάδα, είτε στην Ενδοχώρα, είτε στα Νησιά Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΔΕΝ Πρόκειται να το Αντέξει Όλο Αυτό, και Αναγκαστικά θα Πάει σε Εκλογές, και ας ΜΗΝ Παραβλέπει το Γεγονός Ότι ο Βελόπουλος με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Έρχεται ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

    Τα Κλειστά Προαναχωρησιακά Κέντρα που Θέλει να Κάνει, Αποτελούν Μία Λύση, Αλλά Ταυτόχρονα ΠΡΕΠΕΙ να Προχωρούν οι Διαδικασίες Εξέτασης Ασύλου για να Αρχίσουν οι Απελάσεις, και να Κάνει Ενέργειες για να Σταματήσουν οι Ροές από την Τουρκία, Όπως το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. Μέχρι Στιγμής, Τίποτε από Αυτά τα ΔΥΟ που Πρέπει να Γίνουν, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, Δηλαδή ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ !!!

    Διότι Φανταστείτε, Δημιουργούνται τα Κλειστά Προαναχωρησιακά Κέντρα σε Όλη τη Χώρα, οι Διαδικασίες Εξέτασης Ασύλου ΔΕΝ Προχωρούν, ή Προχωρούν με Ρυθμό Χελώνας, και την Ίδια Στιγμή η Ελλάδα ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τις Καθημερινές Συνεχιζόμενες Μεταναστευτικές Ροές από την Τουρκία. Το Αποτέλεσμα Αυτής της Διαδικασίας θα Είναι να Έχει Γεμίσει Όλη η Χώρα από Λαθρο-Μετανάστες, θα Κάνουν και 10.000 Απελάσεις για τα Μάτια του Κόσμου και οι Υπόλοιποι θα Μονιμοποιηθούν στην Ελλάδα. Μα Αυτό Πολύ Απλά Σημαίνει, ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

    Διότι Οταν θα Έχεις Μέσα στην Ελλάδα 2.000.000 ή 3.000.000 Λαθρο-Μετανάστες και Εσύ ως Χώρα Απελαύνεις ΜΟΝΟ 10.000, αν Αυτό ΔΕΝ Ειναι ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ, τι Είναι;

    H ΝΔ με τη Διαχείριση του Λαθρο-Μεταναστευτικού, Βάζει τα Χέρια της και Βγάζει τα Μάτια της !!!

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  2. Η λαθροεισβολη καλα κρατει, θα λαβουν λεει και 10 νεα σκαφη στο Λιμενικο για την προφυλαξη λεει των συνορων!!!!!!!!! Ποια προφυλαξη ρε απιθανοι τυποι;;;;;;;; Μας δουλευετε;;;;;;;; Οτι εκαναν πριν θα κανουν και τωρα, δηλαδη ταξιτζηδες των λαθρο, να παιρνουν την βαρκα με τους λαθρο και να την οδηγουν στην ακτη!!!!!!! Προφυλαξη των συνορων σημαινει εχω κλειστα συνορα και δεν περνα κουνουπι, εδω αυτοι εχουν ξεφραγο αμπελι!!!!!!! Μας κοροιδευετε ρε καραγκιοζηδες;;;;;;;;; Φτανει πια δεν πειθετε κανεναν!!!!!!!!

  3. Η κυβερνηση κανει μονιμως τον τροχονομο και ψηφιζει νομους πρακτικα ανεφαρμοστους.

  4. Δεν το πιστευω!…Τοσοι λιγοι εισερχονται ,χωρις αντισταση?Δεν κανει καλα την δουλεια του ο Ερντογανης.Φαινεται οτι ειμαστε πολλοι καλοι στην αριθμητικη!.Τωρα , ομως, ποιος θα λυσει το προβλημα της κατανομης και διασπορας? Μαλλον ο λουδοβικος κ. αβραμοπουλος..

Comments are closed.