Δράκος του Κομόντο αρπάζει μαϊμού και την… καταπίνει ολόκληρη (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο το οποίο απεικονίζει έναν δράκο του Κομόντο να καταπίνει αμάσητη μια μαϊμού.

«Αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο περιστατικό, ένας δράκος του Κομόντο κυνήγησε, έπιασε και κατάπιε μία μαϊμού» διαβάζουμε στα σχόλια του κινηματογραφιστή.

Ευτυχώς ή δυστυχώς τα σχόλια περιττεύουν καθώς το βίντεο που ακολουθεί συλλαμβάνει την άγρια φύση στην πιο πρωτόγονη μορφή της.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τους δράκους το Κομόντο, είναι πελώρια ερπέτα με δηλητηριώδη στόματα που ζουν στις εσχατιές της Ασίας.

Όσο για την άτυχη μαϊμού που βρέθηκε στο στόχαστρο του τέρατος; Θα μπορούσαμε απλά να πούμε για τον νόμο της φύσης και να το αφήσουμε εκεί.

Το μόνο πράγμα που ελπίζουμε για αυτήν, ήταν να είναι νεκρή όταν βρέθηκε στο στόμα του δράκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΠΕΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΠΕΤΑΣ ΜΕΣΑ 4-5 ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΥΚΟΥΛΙΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΘΕΑΜΑ

  2. κατι τετοιους χρειαζεται η βουλη για να μπουν ολα σε μια σειρα

  3. Λιγο στην φατσα φερνει κσι τού βενιζελου ή ιδεα μου είναι;

  4. Κι εγω που έμαθα στο σχολείο πως ειχαν εξαφανιστεί οι δεινόσαυροι, ψέμματα λέγανε λοιπόν..;
    ..σε ποιες εσχατιες της Ασιας ακριβως βρίσκονται; Αφου ακουω ανθρωπινες φωνουλες.. Αυτοι δεν φοβουνται μηπως τους φαει;
    ..ή
    εχουν κλεισει καμιά συμφωνία..; Γιατί αν ειναι ετσι, πώς ξεχωρίζει το ζόο που μπορεί να φαει, απο τον ανθρωπο που δεν επιτρέπεται;
    Ιδού η απορια..

  5. Αυτοί οι κομόντο τρέχουν και πολύ γρήγορα και το σάλιο τους έχει δηλητήριο. Ένας τέτοιος είχε δαγκώσει και παλιότερα τον άντρα της Σάρον Στόουν στο πόδι, που ήθελε να κάνει μαγκιές και είχε μπει στο κλουβί του. Μάλλον θα τον πέρασε για μαϊμού.

  6. ….καλη του ορεξη ….τι να κανει και ο κομοντος , κατι πρεπει να βρει και να φαει….αφου ο διποδος κοσμοντος που κυριαρχησε στον πλανητη δεν αφησε για κανενα τετραποδο κατι για να φαει…

Comments are closed.