Δούρου: “Υπηρετώ τον λόγο της πράξης και του αποτελέσματος-Βιώνω μια ανείπωτη θλίψη”

Κοινοποίηση:
dourou-1-768x512

«Προσωπικά, βιώνω μια ανείπωτη θλίψη, που δεν περιμένω ότι θα εξαφανιστεί κάποια στιγμή», επανέλαβε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

«Υπηρετώ τον λόγο της πράξης και του αποτελέσματος, αθροίζοντας έργα κατά τη διάρκεια της θητείας μου», είπε, προσθέτοντας ότι τιμά το «συμβόλαιο αξιοπρέπειας» που έχει υπογράψει με τους πολίτες της Αττικής. «Επέλεγα πάντοτε τα δύσκολα και μη δημοφιλή», σημείωσε σε συνέντευξή της.

Η κ. Δούρου την επομένη της άσκησης πλημμεληματικής δίωξης σε βάρος της και 19 ακόμη αυτοδιοικητικών και αξιωματούχων για την τραγωδία στο Μάτι, εξέφρασε τη λύπη της για τις τραγικές συνέπειες και θύμισε την πάγια θέση της ότι «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι και οι «αθώοι πρέπει να περιμένουν» και συνέστησε σε εκείνους που ασκούν κριτική «να μην προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το πένθος των οικογενειών», ενώ δεν έχουν εξηγήσει ακόμη γιατί επέτρεψαν όλα τα προηγούμενα χρόνια να γίνει το Μάτι «παγίδα θανάτου».

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ , ΟΥΤΕ ΔΥΟ , ΕΚΑΤΟ ΨΥΧΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΘΑΡΗ . ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ . ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ .

Comments are closed.