Δούκας: Δεν διόρισα τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο, ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο

Κοινοποίηση:
Xaris-doukas

Με μία ανακοίνωση ο Δήμος Αθηναίων, απαντά για την τοποθέτηση με απόφαση του Χάρη Δούκα, του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα, ως Διευθύνοντος Συμβούλου στον Εθνικό Κήπο τονίζοντας πως εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου μετά από ψηφοφορία του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας. Μία τοποθέτηση που έχει προκαλέσει και ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Δήμαρχος Αθηναίων δε διόρισε ποτέ τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος του δελτίου Τύπου. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Αθηναίων υποστηρίζει πως «τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος)».

Καταλήγει δε λέγοντας πως, «ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου. […] Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να «δολοφονεί» χαρακτήρες».

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

«Ο Δήμαρχος Αθηναίων δε διόρισε ποτέ τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο. Κάποιοι, για μια ακόμη φορά, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δε διόρισε ποτέ Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος). Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου.

Όλοι ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους. Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να «δολοφονεί» χαρακτήρες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ρε άχρηστε Δούκα ασχολησου σοβαρά με την καθαριότητα στην Αθήνα καθότι καθαριότητα δεν είναι αυτό που έκαναν οι άχρηστοι και αμόρφωτοι δημοτικοί υπάλληλοι δηλαδή η απομάκρυνση των ονομάτων των θυμάτων των Τεμπών που γράφτηκαν με κόκκινη μπογιά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη.

  2. Δούκα αντί να κάνεις ρουσφέτι στον Γιωργάκη, ας ζητήσει ο τουρκόφιλος Γιωργάκης από τον Ερντογάν να βάλει κάπου τον γιο του.

  3. Μπουμπουκι ο “προοδευτικος” δημαρχακος! Γιαννης κερναει Γιαννης πινει οπως παντα νεποτισμος! Τον διορησε το…δημοτικο συμβουλιο για να ταιζει τις παπιες? Ευκαιρια να κολλησει και κανα…ενσημο!

  4. Ο Δούκας είναι η άλλη όψη του βλαχοδημαρχου Μπακογιαννη….ρουσφέτια, αναθέσεις κλπ στο σόι των πολιτικών τζακιών που καταστρέφουν την Ελλάδα…

    .

  5. Αντε γαμήσου Χάγη

  6. Δεν μας παρατάς βρε Δούκα, που όλοι κι όλοι οι Αθηναίοι που ψήφισαν στις Δημοτικές Εκλογές ήταν μόνο 30%?
    Η Γιαγιά μου εισηγήθηκε την υποψηφιότητα & την πρόςληψη του Γόνου?
    Ποιός εισηγήθηκε την πρόσληψη αυτού του αποτυχημένου?
    Κι από που κι ως που έγινε CEO?
    Πως την είδατε όλοι μαζί, εκεί στον Δήμο Αθηναίων?
    Μαζευτείτε & καθαρίστε την Αθήνα που βρωμοκοπάει, δίχως δεύτερες κουβέντες.
    Άντε μην μαζέψουμε Υπογραφές & σε στείλουμε σπίτι σου ηλίθιε, που βγάζεις & γλώσσα.

Comments are closed.