Δολοφονία στου Ρέντη: Χτύπησε αστυνομικό την ώρα της σύλληψης ένας από τους 60 της «εγκληματικής οργάνωσης»

Κοινοποίηση:
6054671-1024x684

Η σύλληψη ενός από τους χούλιγκαν, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, σχετική με τη δολοφονία με φωτοβολίδα του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη”, στου Ρέντη, υπήρξε ιδιαίτερα επεισοδιακή.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/4) αστυνομικοί της Ασφάλειας, πήγαν στη Νίκαια ώστε να περάσουν χειροπέδες σε έναν 22χρονο, ο οποίος είχε προσαχθεί και τον περασμένο Δεκέμβριο, αμέσως μετά τα επεισόδια. Ο συλληφθείς είναι ένα από τα πρώτα 60 άτομα που συνελήφθησαν και κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ομως μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στην πόρτα του σπιτιού του, ο νεαρός την άνοιξε και με το γκλοπ που κρατούσε, επιτέθηκε με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν αστυνομικό. Στη συνέχεια ο νεαρός έκλεισε την πόρτα και κλείδωσε. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν κάθε πιθανή έξοδο και μπήκαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Έπειτα από έρευνα εντόπισαν και το γκλοπ, το οποίο ο νεαρός είχε προλάβει να κρύψει.

Θέλοντας να δικαιολογήσει την επίθεση κατά των αστυνομικών, ο συλληφθείς είπε ότι έχει εξοπλίσει το σπίτι του με κάμερες, και όταν τους είδε έξω από το σπίτι του, θεώρησε πως πρόκειται για ληστές και γι’ αυτό και τους επιτέθηκε.

Ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από το γκλοπ τραυματίστηκε ελαφρά και έχει διακομιστεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όταν τα ΜΑΤ χτυπάνε διαδηλωτές αυτό δεν μετράει λέμε τώρα!

Leave a Response