Δολοφονία Χαλκίδα: Τον κυνηγούσε με το μαχαίρι στο χέρι

Κοινοποίηση:
xalkida

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα, με θύμα τον 43χρονο Σάκη Νικολάου, το οποίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου στην Χαλκίδα, έρχονται η μία μετά την άλλη στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 39χρονη είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο ξυλουργό και πήγε στο σημείο του εγκλήματος οπλισμένη με δύο μαχαίρια.

Μόλις ο ξυλουργός κατέβηκε από το σπίτι του και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του στην οδό Μαργαρίτη (πίσω από το 4ο Γυμνάσιο), η γυναίκα φέρεται να του επιτέθηκε και να τον τραυμάτισε.

Στη συνέχεια τον κυνήγησε και του κάρφωσε το δεύτερο μαχαίρι στην πλάτη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Την αποτρόπαια σκηνή είδε η σύζυγος του θύματος από το μπαλκόνι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία έντρομη και σε λίγα λεπτά κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η 39χρονη δεν έκανε καμία προσπάθεια να ξεφύγει. Με ματωμένα τα χέρια και τα ρούχα της καθόταν δίπλα στο θύμα και της πέρασαν αμέσως χειροπέδες.

Λίγη ώρα έφτασε ασθενοφόρο και η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Γνωρίζονταν από παλιά

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του Σάκη Νικολάου, η 39χρονη ήταν γνωστή του από παλιά. Ο ίδιος διατηρούσε φιλική σχέση με τον σύζυγό της, αφού κατάγονταν και οι δύο από το Λουκίσια.

Όπως υποστηρίζει η πλευρά του θύματος, η δράστιδα δεν είχε ποτέ σχέση παρά μόνο ερωτική εμμονή με τον 43χρονο, κάτι που γνώριζε και ο σύζυγός της.

Μάλιστα, το 2021 ο Σάκης Νικολάου ήθελε να της κάνει ασφαλιστικά μέτρα γιατί τον παρενοχλούσε. Τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε, γιατί, με παρέμβαση του συζύγου της, η 39χρονη έπαψε για ένα διάστημα να τον ενοχλεί.

Ήξερε και η σύζυγος

Γνώστης της κατάστασης είναι και η σύζυγος του δολοφονημένου ξυλουργού. Η ίδια είπε ότι ήξερε για την εμμονή της 39χρονης, ωστόσο δεν περίμενε ποτέ πως θα φτάσει ως το έγκλημα.

Στο μεταξύ, η 39χρονη μοιάζει σαν χαμένη. Κρατείται στην Ασφάλεια Χαλκίδας και δεν έχει δώσει λεπτομέρειες στους αστυνομικούς για το έγκλημα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της Θέμης Κοντσιλίδης, ο οποίος συνέστησε προσεκτική διαχείριση του θέματος ώστε να μην επηρεάσει τα δύο παιδιά της, η 39χρονη παρακολουθείται εδώ και τρεις μήνες από ψυχίατρο.

Το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, η 39χρονη οδηγήθηκε στον Ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 24 του μήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.