Δολοφονία Τοπαλούδη: Κυνική ομολογία νέου συλληφθέντα που προκαλεί ΣΟΚ: «Ο Αλβανός την βίαζε και εγώ…»

Κοινοποίηση:
1

Νέο σοκ στην υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης Ελένης Τοπαλούδη προκαλεί η ομολογία ενός 23χρονου συλληφθέντα Ρομά στην Ρόδο.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό για την δολοφονία της φοιτήτριας βίασαν από κοινού 19χρονη, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας συνεχίστηκε σε… δόσεις, με τους φερόμενους ως δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές πράξεις τους.

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο» αναφέρει η δικηγόρος.

Αυτό προκύπτει και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, που σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία την 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αμετανοητο και θρασυ κατακάθι ο αλβανός.Μετά από τρείς μέρες τα ίδια,σαν να μην τρέχει τίποτα.Όλοι τους έτσι είναι,όταν ήρθαν απ’τη βρωμοχωρα τους το 90′ χωρίς βρακί,τους θυμάμαι μες στα λεωφορεία με τουπέ να σχολιάζουν τους Έλληνες κοιτώντας τους υποτιμητικά.Λιγδωσε τ’αντερο τους και ιδού τ’αποτελέσματα.

  2. Χαρακώστε τους με ξυράφι βαθιά στα μπούτια. στην εσωτερική μεριά, γεμίστε τα με αλάτι, ράψτε τα, στην συνέχεια κρεμάστε τους με αλυσίδες 50cm από το έδαφος και αφήστε τους εκεί να ουρλιάζουν, μέχρι τα χέρια τους να ξεκολλήσουν και να φτάσουν στο έδαφος.

  3. Βάλτε τον φυλακή να τον σοδομούν οι βαρυποινίτες και αυτός να αυνανίζεται. Τότε δεν θα υπάρχει το αδίκημα του βιασμού. Κοινή συναινέσει, ίσως και στο τσαντίρι που κατοικεί να τον πηδάνε άλλοι. Βίτσια.

  4. Κόψτε τους τα και κάντε τους τα με τα αυγά να τα φάνε.

Comments are closed.