Δολοφονία Τζαμάλ Κασόγκι: «Έστειλαν στο Ριάντ τα δάκτυλα και το κεφάλι του ως τρόπαια»

Κοινοποίηση:
2018-10-04t161438z_1544833714_rc197bcb6d20_rtrmadp_3_saudi-politics-dissident

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι φέρνουν αναμνήσεις μεσαιωνικών πρακτικών καθώς όπως αποκαλύπτεται όχι μόνο του έκοψαν τα δάχτυλα για να υποφέρει πεθαίνοντας αλλά τα έστειλαν ως τρόπαιο στο Ριάντ μαζί με το κεφάλι του δημοσιογράφου!

Φυσικά γίνεται κατανοητό το γιατί του έκοψαν τα δάχτυλα, αφού με αυτά αρθρογραφούσε εναντίον του καθεστώτος του Ριάντ.

Ο αντισυνταγματάρχης Μαχέρ Αμπντουλαζίζ Μουτρέμπ εμφανίστηκε στις κάμερες στον VIP χώρο του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης «Κεμάλ Ατατούρκ» γύρω στις πέντε και μισή το απόγευμα της 2ας Οκτωβρίου μεταφέροντας μια τεράστια βαλίτσα κΙ δεν θα περνούσε από έλεγχο, αφού ήταν επιβάτης ιδιωτικής πτήσεως με lear jet ενώ ήταν κάτοχος διπλωματικού διαβατηρίου Και έχαιρε διπλωματικών προνομίων.

Η πτήση του ήταν για να φύγει στις έξι και είκοσι ακριβώς με προορισμό το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, όπου και προσγειώθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με την ΜΙΤ στην βαλίτσα του υπήρχαν κάποια μέρη από το διαμελισμένο κορμί του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, όπως το κεφάλι του αλλά και τα δάχτυλα των χεριών του καθώς στο Ριάντ τα ήθελαν ως τρόπαια.

Το κεφάλι στην μεσανατολική νοοτροπία είναι μέσο ταυτοποίησης αλλά και τρόπος εξευτελισμού του αντιπάλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλα να παθει, ο υποστηρικτης της Συριακης αντιπολιτευσης.

Comments are closed.